Friday, March 16, 2012

Kvinner - hvordan komme tilbake med Ex - Get Ex baksiden nå!

Vil du virkelig vet hvordan du skal komme tilbake med ex?


Den beste måten å komme tilbake med din ex er å evaluere ditt forhold og være ærlig med ham. Før du kan få ex tilbake må du erkjenne hva som forårsaket breakup i utgangspunktet.


Innser hva som gikk galt i forholdet er første skritt du bør ta for å få ex tilbake. Når du vet hvor du har gått galt kan du ta trinnene nødvendig for å få din ex elsker tilbake.


Tenk på behovene til din ex og hva de ønsket fra deg som du trodde på tidspunktet som du ikke kan levere. Deretter tenke på hva du kan gjøre nå for å oppfylle disse behovene.


Alle har behov, de trenger å føle viktig, og de trenger å føle seg elsket og respektert. Disse er alle svært viktige ting å tenke på om du virkelig ønsker å få din ex tilbake.


Svært viktig neste trinn på hvordan komme tilbake med ex er ærlig kommunikasjon, dette er uten tvil en av beste måter å få din ex tilbake.


Hvis du virkelig ønsker å få ex tilbake du vil sitte ned med dem og ha en samtale med dem ærlig og muligens smertefullt.


Du vil kunne fortelle dem du kjenner der forholdet som gikk galt, eller i det minste du tror du vet hvor forholdet som gikk galt. Du må åpne opp for dem og la dem se din oppriktighet i hva du sier og føler seg helt.


Du må la dem vite at du vet hva du har gjort galt, behovene er at du ikke har vært oppfyller og hva du skal gjøre for å endre. Breakup kan ikke ha vært din skyld, din ex kan ha noe utgaver av sine egne, så hvis det er ting du trenger din ex å endre eller sørger for at du inkluderer dem også. En vellykket relasjon tar to personer.


Kontroller at endringene du planlegger å gjøre i ditt forhold er ting du kan holde oss også, ikke gjøre løfter du vet du ikke klarer å levere.


Du kan imidlertid gjøre det et poeng å fortelle dem du elsker dem innimellom, eller finne en måte å gå ut mer sammen, eller huske å gi dem et kyss og klem én gang i mens som disse er vanlig årsakene mennesker breakup.
Du kan gi dem mer plass, eller la dem se mer fotball og la dem være sammen med vennene sine mer hvis dette er problemer.


Igjen, den beste måten å få din ex tilbake er å erkjenne hva hans behov og bestemme hva du kan gjøre for å oppfylle dem. Du må også vurdere disse endringene som en lifelong forpliktelse eller så lenge du bestemmer deg å bo i relasjonen. Du kan ikke gjøre dem for den første uken eller to deretter glemme dem eller vil du finne deg selv rett tilbake til der du var.


Pause opp på ditt forhold kan være mer alvorlig og du tror det er umulig å få ex tilbake. Det er en viktig og anerkjente kilde, The Magic av å gjøre opp, en utmerket eBok på hvordan komme tilbake med ex som vil lede deg fra heartbreak du lider nå til en forbindelse som er sterkere enn før. Se mer informasjon nedenfor, du kan være fornøyd igjen!

No comments:

Post a Comment