Friday, March 9, 2012

Hvordan kan jeg få min Ex-ønsker meg tilbake - 4 Tips For å få tilbake Ex

Nøklene til å fikse breakups er de ønsker og behov av partneren


Å være forelsket er en annen måte å si at du vil at noen, og må være med dem for å tilfredsstille dine helt grunnleggende instinkter. Er ikke dette hvorfor du kom sammen i utgangspunktet? Når 2 personer har dette samme behovet vi kaller det en relasjon eller ekteskap men hva skjer når en av du stopper ønsker eller trenger den andre? Dette er når breakups skje.


Nøkkelen til en lang og tilfredsstillende relasjon er å holde din partner interessert i deg og holde dem som du ønsker. Hvis din ekteskap har allerede brutt ned og du vil komme tilbake med din ex vil du ha å gjøre ham eller henne ønsker deg tilbake. Med andre ord må du gjøre din ex elsker deg over på nytt.


Gjør opp kan bare skje etter at du har brutt


Hvis ditt forhold har kom til et punkt der en av dere ønsker å ta det bort så vet du at din eneste håp om å spare din ekteskap er å gjøre noe din ex elsker deg igjen. Du kan gjøre dette hvis du gå om det på riktig måte. Du kan gjøre dine ex ønsker deg tilbake, men det er ikke til å skje over natten, og det sikkert vil ikke skje hvis du starter kranglet eller be eller spouting din evig kjærlighet. Faktisk Hvis du gjøre det deretter du vil gjøre det mye vanskeligere for deg å få din ex tilbake senere.


Fikse en breakup av tenker utenfor boksen


Dine instinkter kommer til å fortelle deg å sette 100% av din energi til å prøve å endre din ektefelle sinn, mens de prøver å bryte med deg. Dette er hva de fleste mennesker gjør, og det virker imidlertid sjelden. Du vil være mye bedre hvis du godtar at ekteskapet er over og start tenkning om videre med livet ditt. Jeg vet at dette høres rart, fordi jeg vet at det du virkelig ønsker er å gjøre opp og komme tilbake sammen igjen. Jeg snakker om staten som hjernen din må være i å gi deg den beste endringen å få ham eller henne tilbake.


Her er en liste over ting du må gjøre akkurat nå som vil gi deg mer sjanse til å få tilbake med din ex enn noen gang får de fleste par.


1. Lag en ren pause, og gjør det med verdighet


Dette er den vanskeligste delen. Det er lite sannsynlig at du vil kunne stoppe pause skjer så roll med den. Enig med partneren din. Fortelle din ex at det er det beste du begge kan gjøre akkurat nå, og at du har tenkt langs de samme linjene i noen tid.


Ved å gjøre dette du vil fjerne sette konflikten, din ex mer rolig med du og la døren åpner for deg å lage ny kontakt senere når tiden er riktig. Nå er ikke tid til å gjøre opp, men senere er fortsatt en mulighet.


2. Arbeid på utseendet og din helse - det vil gjøre deg mer attraktiv


Kjøp noen nye klær - få tennene fast - arbeide på treningsstudio regelmessig. Å forbedre utseendet, gjør deg mer attraktiv, og når du tenker på det kan du bare innse at du har vært neglecting deg selv litt det siste. Det er på tide å endre alle som ved å gjøre en innsats for å gjøre deg selv ser bra ut.


3. Start dating på nytt for å øke din tillit


Tillit er en attraktiv kvalitet i folk og å spille feltet i dating scenen kan arbeide underverk for deg. Du finner det kanskje vanskelig først hvis du ikke har datert for en stund, men det blir enklere jo mer du gjør det, og det er en hel masse moro. Gå videre - Nyt deg selv - gjør deg glad fordi en lykkelig person er en attraktiv person.


4. Lag en plan for å få din ex vil du igjen


Du bør arbeide på deg selv og å ha mye moro i minst 30 dager før du tenker på å gjøre kontakt med din ex igjen. Denne gangen du bør tenke at du faktisk kan ha et liv i din egen og du ikke lenger er desperat å få din ex tilbake. Hvis du fortsatt vil du kan nå starte prosessen med å gjøre din ex ønsker du tilbake men gjør det på riktig måte. Ikke bare gjør hva som kommer inn i hodet ditt. Har en plan. Forstå hva du gjør, hva målene dine er, og hvordan du skal oppnå dem.


Hvis du følger disse enkle tips du vil gi deg en stor fordel og forbedre tilbake sjansene dine for å få din ex. Husk - Aktiver en plan og hold deg til den.

No comments:

Post a Comment