Saturday, April 6, 2013

De beste måtene å vinne tilbake hennes hjerte

Hvis du har brutt opp med kjæresten din, så er det flere ting du kan gjøre for å vinne tilbake hennes hjerte. Men det første du må gjøre er å få henne til å gi deg en sjanse. Ofte ganger får jenta å gi deg en sjanse til å vinne tilbake kan sitt hjerte være en vanskelig oppgave. Hva om jenta er villige til å snakke med deg? Hva om jenta er så laget og rå om forholdet slutt at dere kjempe når du ser hverandre? Vel, er det flere kreative ruter du kan velge å ta, som vil gi deg sjansen til å vinne tilbake sin høre.


Du kan gjøre dette ved å gå på en liten mini dato slik at to av dere kan være i et komfortabelt miljø. Hvis du er på hverandres hus så ting kan bli ubehagelig. Gå på en liten mini date er en god måte for to av dere å huske hva du liker med hverandre. Noen ganger når to personer har vært sammen i altfor lenge de kan bli kjent med hverandre. Folk kan også får altfor komfortabel med hverandre, og dette fører til ta hverandre for gitt, som du ikke vil gjøre.


Du kan gjøre det gjennom venner hvis du må, noen ganger dette er nødvendig fordi venner kan være den eneste lenken du kan ha med ex ektefelle. Hvis kjæresten din er så sint på deg at hun nekter å snakke med deg, så du kan bruke venner til å vinne tilbake hennes hjerte. Dine venner og hennes venner kan være gjensidig, og de kan snakke med hverandre hele tiden. Du kan bruke dem til å sende meldinger til hverandre. Selv om dette kan virke litt barnslig først, det kan gjøre underverker hvis kjæresten din er villige til å snakke med din direkte.


Du kan gjøre det ved hjelp av en forholdet ekspert som vil kunne hjelpe deg med å snakke med hverandre i et kontrollert miljø. Denne måten to av dere vil ikke få også av kontroll. Et kontrollert miljø kan være bare hva legen bestilt for dere begge. Hvis du vil vinne tilbake hennes hjerte, vil du ha å til slutt sitte ned og snakke med henne. Hvis du har vil en hard tid gjør dette personlig, da en profesjonell kunne komme til bunnen av din samlivsproblemer. Du vil bli overrasket over hva du komme unna med hvis du gjør dette.


Du kan bestemme å komme sammen i et åpent miljø som parken eller andre sosiale funksjoner. Ofte ganger dette kan være den eneste måten er den andre personen villig til å møte deg. Ingen vil anta noe når dere kommer sammen i en av dem sosiale funksjoner er fullstendig upartiske. Du kan mikse og blande seg i denne typen miljø og snakke med henne på en lett og uformell måte. Hvis hun ikke er opp til snakker om forholdet deretter ikke Skyv henne. Du vil den skal være hennes valg om å snakke om det, fordi det er da hun vil være mer fornuftig.

No comments:

Post a Comment