Saturday, April 20, 2013

Positive tegn kjæresten din ønsker du tilbake - spor som sier han fortsatt elsker deg

Etter en breakup, du lurer på om det er en sjanse til å få din ex tilbake. Han fortsatt elsker deg? Hvis han gjør, hvordan vil du vite? Plutselig delingstidspunktet har etterlatt deg så forvirret at du ikke vet hva du synes. Det er derfor du må få kontroll over dine følelser. Du ønsker ikke å gå glipp av noen positive tegn kjæresten din ønsker deg tilbake. Være på jakt etter ledetråder at si han fortsatt elsker deg.


En positivt tegn på at han ikke ønsker å avslutte ting med deg er hvis han forblir i kontakt med deg. Når en mann er ferdig med deg, ønsker han å bo så langt borte fra deg som mulig. Men hvis han kaller deg nå og da, eller sender e-post eller teksten, betyr det at han fortsatt har følelser for deg og ønsker å opprettholde en slags lenke til deg. Hvis han antyder at du fortsatt kan være venner, kan dette være hans måte å ønsker å lette inn i et forhold igjen. Kanskje innser han at uansett hva fikk ham til å splitte var bare en misforståelse, men hans ego vil ikke tillate ham å be om unnskyldning.


En annen positivt fortegn som kjæresten din ønsker deg tilbake er hvis vennene dine forteller deg han har spurt om dating-statusen din. Dette kan bety at han vil gjerne be deg om en dato, men hvis du allerede er involvert med noen andre, han ønsker ikke å bli avvist. Spør om statusen din dating er en av de store ledetrådene at han fortsatt elsker deg. Hvis han gjorde ikke fortsatt bryr seg om deg, han ville ikke bryr seg om hva du gjorde. Han ville være ute på jakt etter noen andre i stedet for spørrende om deg.


Når du ser disse tegn, vil det være fristende for deg å prøve å forhaste ting sammen, men blir altfor engstelig kunne føre ham til å kjøre igjen. Mange ganger når en breakup oppstår, du tar feil perspektivet og tror du har gjort noe galt, og som tvang ham til å miste sin kjærlighet til deg. Hvis kjæresten din er fortsatt i kontakt med deg, kunne det ha vært frykten for elske deg for mye som fikk ham til å ta av. Du bør spørre deg selv hvor mye du vet om hans barndom. Forståelse mer om hans indre følelser vil gjøre for en mer kompatibel og lykkelig forhold når du får din ex tilbake.


Hvis han vokste opp i et miljø der han så faren arbeider to jobber og likevel ikke klarer å møte regninger. Hvis det var konstant uro over pengene saker, kunne dette har forlatt ham permanent arrete. Menn som vokser opp å se sine foreldre konstant krangling og økende gamle før sin tid på grunn av familie ansvar har en tendens til viker unna en forpliktelse. Når kjæresten din forblir i kontakt og foreslår et vennskap, kan dette være hans problem. Det kan ta en masse tålmodighet og forståelse, men hvis du elsker ham nok, kan du gjøre ham overvinne sin frykt.

No comments:

Post a Comment