Monday, April 22, 2013

Få ham til Fall in Love med deg igjen - det er så lett benytter denne aldri svikte taktikk

Hvordan kan det skje? Han syntes å være så glad i deg, og han sa han trengte plass, og han er borte. Dette etterlater deg forvirret, knust, og lurer på hvordan å få ham til å bli forelsket med deg igjen. Den gode nyheten er at du kan få din ex kjæreste tilbake, og det er så lett benytter denne aldri svikte taktikk.


Selv om det syntes å skje plutselig, er vanligvis en breakup en Oppsamling av ting. Problemet var at du var også glad i å legge merke til når de skjedde. Men det er for sent for det nå. Han er borte, og du vil få ham tilbake. Dette er hvor du må være forsiktig med råd du tar. Dine venner og slektninger vil selvsagt ta din side og plassere alle skylden på din ex, men du vet at det ikke var hans feil. Faktisk, siden han brøt opp med deg, og du fortsatt elsker ham, kan du være klar over hva som forårsaket hans misnøye. Hvis du gjør, vil du ta skritt for å fikse uansett problemer forårsaket splittelsen.


For å få ham til å bli forelsket i deg igjen, vil du måtte glemme noen av hurtful ting han kunne ha sagt under breakup, akkurat som han ville nød å glemme dine ord. Mange ting er sa når følelser kjører høy, men hvis du ønsker å komme tilbake sammen, både av vil du ha til å tilgi og glemme. Dette er hvor dine venner og slektninger kan være et problem. Fordi de ønsker å hjelpe deg, vil de oppmuntre du å fortelle dem hva som skjedde, slik at de kan gi deg deres støtte og råd. Ved å fortelle historien om og om igjen, det holder såret åpen, og du vil ta lengre tid å komme over det. Også ved å gi deg sin støtte, kan du begynne å tro at din ex kjæreste var virkelig hele årsaken til bruddet.


Føler han er den virkelige årsaken til bruddet og at han har behandlet du dårlig, kan be deg om å kalle ham og rive i ham, klandre ham for alt som skjedde. Dette kan være en reell katastrofe fordi han kan ha begynt å savne deg og var omtrent klar til å ringe deg for å prøve og gjøre opp. Det er derfor du må pass av dine handlinger og ord på dette tidspunktet. Du er den som må leve med resultatene av disse ord og handlinger, så tenk før du handler.


For å få ham til å bli forelsket i deg igjen, vil du måtte møte opp til din del i bruddet og tenke på en måte tilbake til sitt hjerte. Hvis det har gått en stund siden bruddet, han kanskje mangler du og den enkleste Vis av kjærlighet for ham og beklagelse for hva forårsaket bruddet, kan være nok til å få ting i gang i riktig retning igjen. Ring ham og fortelle ham du er beklager for eventuelle problem du forårsaket, og du aldri ment å føre ham til smerte. Ønske ham godt, og avslutte samtalen. Ikke gråte eller tigge. Bare Vis oppriktighet og kjærlighet. Du bør høre fra ham snart.

No comments:

Post a Comment