Sunday, April 14, 2013

Hvordan å få ham tilbake etter bruddet - ekspertråd For knust kvinner

Når du har mistet mannen som du håpet å ha en glade og kjærlige fremtid med, er det som om hele verden har plutselig kollapset. Men en breakup trenger ikke å være for alltid, kan du få ham tilbake etter en breakup. Her er ekspert råd for knust kvinner.


For å få ham tilbake etter en breakup, må du bli egoistisk og Tenk på dine egne behov. Du har å gjøre opp ditt sinn som han er borte for nå. Det betyr ikke alltid, bare for et par uker. I stedet for du prøver å få din ex tilbake, du har å gjøre ham tror at du er helt fint uten ham. Dette kan ikke være hva du håpet å høre, men det er hva som vil fungere. Du tenker kanskje at hvis du bare kunne få ham til å sitte ned og snakke med deg i noen minutter, kan du gjøre ham se hvor mye du trenger ham. Han ser ikke på den måten. Hvis du gå etter ham gråte og fortelle ham at du ikke kan leve uten ham, vil han vise deg som trengende og svak.


Menn er mye mer imponert med sterk og uavhengig kvinner. Det er derfor du må gi ham inntrykk av at du har godtatt bruddet, og du flytter uten ham. Hvis du gjøre deg virke utilgjengelig, han er sannsynlig å se deg som en utfordring, og som vil gjøre deg mer ønskelig til ham. Husk hvordan ting var da du begynte å date. Du gjorde ikke forfølge ham og fortelle ham om du elsket ham. Hvis du hadde, ville han trodd du var mentalt ubalansert og løpe vekk fra deg så fort han kunne. Det er den samme måten nå. Menn ser på seg selv som jeger. De ønsker ikke å bli jaget.


Da han først møtte deg, tiltrukket måten du så eller handlet ham. Han ønsket å se mer av dere, men du var ikke alltid tilgjengelige for ham. Det er derfor han elsket hvert minutt av tiden han tilbrakte med deg. Så du forelsket i ham og ønsket å tilbringe all tid som du kunne med ham. Du gjort deg selv også tilgjengelig for ham, og han begynte å ta du for gitt. Han visste at når han kalte ville du være der av telefonen og plukke den opp på første ring. Selv om han kan ha elsket deg og trolig fortsatt elsker deg, gjør blir også tilgjengelig du kjedelig.


For å få ham tilbake etter en breakup, må du få sin interesse igjen. Du har å gjøre ham tror han har mistet du. Hvis du slippe ut av syne, og har ingen kontakt med ham i flere uker, vil han begynne å savne deg og har andre tanker om å bryte opp med deg. Han lurer på hva du gjør og hvis du er dating noen andre. Dette vil gjøre ham føler at han har til å vinne deg tilbake, og han vil være tilbake jager deg igjen.

No comments:

Post a Comment