Sunday, April 28, 2013

Ex-kjæresten din er ignorerer deg - dette positiv handling vil ha ham tigge For din kjærlighet

Kanskje har du nylig vært involvert i en elskere krangel og nå din ex kjæreste ignorerer du. Du virkelig vurdere ikke det faktum at etter krangelen han kalte dere og sa han trengte plass, men nå er han å ignorere alle forsøk på å kommunisere med ham. Hvis dette er hva har skjedd med deg, vil denne positive tiltak ha ham tigge for din kjærlighet.


Først av alt, hvis han sa han trenger plass og nå vil ikke kommunisere med deg, det vil si en breakup, og du bør innse at han er borte for nå. Grunnen til at han ikke vil kommunisere med deg er fordi han vurderer forholdet. Dette kan være et hardt faktum for deg å møte, men jo tidligere du innse det, jo før han vil tigge for din kjærlighet. I stedet for du fortsatt vurderer ham som kjæresten din og prøver å få ham til å snakke om ting, må du fokusere på deg selv og dine behov. Så lenge du er desperat etter å få ham tilbake, tar du en tung toll på dine følelser og din helse. Ingenting kan oppnås ved å hele tiden prøver å komme gjennom til noen som ignorerer du.


Når din ex kjæreste er ignorerer deg, bekjempe brann med brann. Ignorere din ex kjæreste det samme som han er ignorerer deg. Slutte å prøve å kontakte ham og gå videre med livet ditt. Noen menn er usikre og dette fører dem til stadig være testing kvinnen de er involvert med. Disse mennene ville anledning du mye smerte, med mindre du lære å håndtere dem eller slippe dem helt. Hvis du elsker fyr og ønsker en fremtid med ham, vil du måtte lære ham en leksjon som han ikke vil glemme. I stedet for deg tigge om hans kjærlighet, vil du ha ham tigge for din kjærlighet. Heldigvis, usikre menn er lett å håndtere når du vet de emosjonelle varmt knappene å presse.


Den beste måten å behandle din ex kjæreste som ignorerer du er som om han var en liten gutt. Når en liten gutt blir sint og begynner å surmule fordi noe mishag, er det best å bare ignorere ham. Siden din eks boyfriend opptrer som et barn, behandle ham på samme måte. Når han ser at du ikke skal komme etter ham og lokke seg å elske du igjen, vil han tro at du ikke bryr seg for ham lenger. Når han ser deg med dine venninner å ha en god tid, vil han føler at han er glipp alle morsomme. Dette vil be ham til å komme ut av hans pout og prøve å gjøre for deg.


Ikke bli for ivrig etter å la ham gjøre opp for hans oppførsel. Du ønsker ikke å fraråde ham, men få ham til å fungere litt for deg. Husk hvordan han jaget du når du først møtte. Grunnen til at han jaget du var fordi du virket utilgjengelig for ham. Hvis du gir ham inntrykk av å være ikke altfor tilgjengelig nå, vil denne positive tiltak ha ham tigge for din kjærlighet.

3 comments:


  1. Jeg vil bare takke deg. Stavningen din har forandret livet mitt. Jeg var deprimert og var ikke helt sikker på at det ville fungere for meg. På toppen av det er jeg alltid motvillig til å kjøpe ting fra Internett. Men det tok bare en uke, akkurat som du sa! Nå er min bf tilbake med meg, akkurat som du annonserte. videresend dine opplysninger til Dr.Obodo på Mail: templeofanswer@hotmail.co.uk , eller whatsapp +2348155425481

    ReplyDelete
  2. Ekte kjærlighetsspell Caster Dr.Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velstående staver, Beskyttelsesformer, Staver til ..Kontakt informasjon
    E-post: templeofanswer@hotmail.co.uk
    Ring, Viber og whatsapp +234815542481

    ReplyDelete
  3. Takk for det du har gjort for meg { Dr dawn acuna }! Mannen min sluttet å fylle ut skilsmissepapirene etter at jeg kontaktet deg for å hjelpe meg med å stoppe skilsmissen med mannen min, og nå går det mye bedre nå. Som du sa, hele prosessen angående skilsmissen har blitt kansellert og den onde kvinnen som forårsaker problemet i ekteskapet mitt har blitt sendt bort av mannen min, og vi er nå lykkelige sammen, hvis du har problemer med forholdet eller ekteskapet eller andre problemer , kan du sende ham e-post på: ( dawnacuna314@gmail.com ) eller WhatsApp henne ( +2348032246310 ).

    Han spesialiserte seg på følgende trollformler:

    *KJÆRLIGHETSFORMER
    *EKTESKAP
    *PENGESTANKER
    *SKØNNHETSSTAVER
    *RIKDOMSSTAVER
    *SEKSUELL ATTRAKSJONSTÅVELSE
    *HIV-KURER
    *KASINO-STAVER
    *FJERN FORBANNELSESTAVELSER
    *BESKYTTELSESTAVLER
    *LOTTERI
    *LYKKE-STAVER
    *FRUKTILITETSSTAVER

    ReplyDelete