Sunday, April 7, 2013

Dumpet! Og lurte på hvorfor? 5 Grunner

Blir dumpet er ingen jente favoritt opplevelse ved en lang skudd, men det bare så skjer at blir dumpet er en del av å finne kjærligheten. Noen ganger du trenger å gjøre dumping deg selv, og så det er bare rimelig i spillet av kjærlighet som hver så ofte det kan være du som vil være dumpet!


Selv de mest vakre og forførende kvinner bli dumpet så ikke ta det for mye på hjertet. Det har skjedd til de fantastiske jentene på forsiden av glansede magasiner og det som skjedde med nydelig filmstjerner alike. Se på Jennifer Anniston for eksempel. Vakre, vellykket, sjarmerende-dumpet! Du kan i det minste ta trøst i det faktum at din smerte ikke vil trolig være sølt over hver tabloid i landet!


Å vite hvorfor?


Er det virkelig noen trøst i å vite hvorfor? Før du slår deg syk fra det, kan du analysere hver eneste lille detalj. Du kan sjekke din telefon tusen ganger villige det til å ringe, men det vil sannsynligvis ikke.


Du kan spørre deg selv "hva gjorde jeg galt?' og ennå selv om det var noe du gjorde galt, er det ikke kanskje mer at du gjorde det til feil person? I min erfaring hva som er galt til én person er endearing til en annen, og derfor er det virkelig mis-ingen rett eller urett bare kamper.


Topp 5 grunner du fikk dumpet!


1. Du er stor, og han er redd for forpliktelse så har på vei til bakkene før du snag ham helt!


2. Han har spilt i feltet. Dette skjer spesielt mye med Internett dating, og han har funnet noen andre mer å liking hans. Bedre enn ham to-timing du ville ikke du si?


3. Han ønsker deg å jage ham! Trist men sant, litt gutta bare vil som jeg anbefaler ikke blir du en chaser. Han vil spille du og dumpe deg når han blir lei allikevel. Du er også skutt av dette.


4. Hans eks-kjæreste bare dukket opp! Kan ikke slå den. Hvis det er en siste kjærlighet han var og ville aldri ha vært din uansett.


5.He er bare ikke det i deg! For å sitere en alt er også berømt for å si disse dager, men det sant. Selv om han syntes å være helt fallende for deg, hvis han var virkelig inn i deg og var verdig din kjærlighet han skulle krysse en million miles befengt med de mest forferdelige og voldsom monstrene bare for å bli med deg!


Det er gjort, gå videre. Strålende dager er foran deg, og husk at alle dører som lukker en annen åpner et sted. Kjærligheten til en ekte hjerte vil alltid finne sitt hjem. Husk en tid når du var elsket, en tid da du følte full og innhold og la disse følelsene sluke deg. Dette er bare en triviell pit stop sammen reisen din lifes. Tenk på det-du kan ikke huske hver eneste Stopp du gjør for gass når du tar en lang biltur gjør du? Selvfølgelig ikke! Du drivstoff og gå videre, så glad reiser.

No comments:

Post a Comment