Wednesday, April 10, 2013

Hvordan komme tilbake kjærligheten til livet ditt - spesielle råd For kvinner som ønsker sine Ex kjæreste tilbake

Når du er fortsatt i kjærlighet med din ex, og føler det er ingen sjanse for å få ham tilbake, kan det praktisk talt gi ditt liv til en stillstand. Dating noen andre bare virker ikke riktig når du er så mye i kjærlighet med en som brøt opp med deg. Hvis du er i denne situasjonen, er det ting du kan gjøre for å få din ex tilbake. Her er spesielle råd for kvinner som ønsker sine ex kjæreste tilbake.


Hvordan få tilbake din livs kjærlighet kan være en svært vanskelig oppgave, hvis det ikke er gjort på riktig måte. Kanskje har du allerede gitt det en prøve, bare for å bli avvist igjen. Blir avvist av noen du elsker kan få deg å tenke to ganger før du prøver igjen. Men du kan ha brukt feil taktikk. Din ex kjæreste visste at du fortsatt er elsket ham, og så han var alle forberedt for deg å prøve å få ham tilbake ved gråt og fortelle ham du ikke kan leve uten ham. Dette bare gjorde ham miste respekt for deg og ser deg som svak og trengende.


Hvordan få tilbake din livs kjærlighet kan være så enkelt som å lære hvordan menn tenker og reagerer på ulike situasjoner. Dette kalles mannlige psykologi, og det er ganske forskjellig fra måten kvinner tenker og reagere. Hvis du har prøvd å få din ex kjæreste tilbake og blitt avvist, kan det være fordi du tenker som en kvinne som bare er naturlig, siden du er en kvinne. Men for å få din ex tilbake, du trenger å sette deg selv i hans sted. Nesten alle relasjoner starter med mannen blir tiltrukket av kvinnen, og gjør et trekk på henne. Hvis hun er smart, vil hun være litt vanskelig å få. Dette vil føre til mannen å bli utfordret, og jakten vil være på. Men etter at han føler han har fanget premien, noen ganger interessen begynner å falme. Det er måten menn er. De vil ha noe den kan ikke ha.


Denne egenskap av å ville hva han kan ikke ha er hva du kan bruke til å få din ex kjæreste tilbake. Grunnen til at du vil ha ham tilbake er fordi du føle seg ensom og avvist. For å få ham tilbake, trenger du ham å ha disse samme følelser. Så har du å avvise ham. Dette er veldig enkelt å oppnå. Du bare ringe ham og er enig med bruddet. Fortell ham at du nå innser du hadde hatt lyst det i lang tid. Ønske ham godt, og avslutte samtalen. Vær ikke redd for ham bare si OK og flytte på med sitt liv uten deg. Han har blitt utfordret, og hans mannlige ego vil ikke la ham hvile før han har du tilbake.


Nå, dette kan være den vanskeligste delen om hvordan du får tilbake ditt livs kjærlighet. Du må stanse alle kontakt med ham i flere uker. La ham føle hva livet er uten deg. Han ville begynne å ha andre tanker om å bryte opp med deg, og han vil savne du mer og mer. Når det skjer, vil han snart være i kontakt med deg.

4 comments:

  1. Hej alle, Dr. Agbazara er en stor mand,denne læge hjælpe mig med at bringe tilbage til min kæreste, der slog op med mig for et år siden med hans kraftfuld spell casting og i dag er hun tilbage til mig, så hvis du har brug for hjælp, kan kontakte ham på e-mail: ( agbazara@gmail.com ) eller ring/WhatsApp +2348104102662. Og få løse dit problem som mig.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lagre forholdet ditt, og har dem blitt håpløst forelsket i deg igjen. Kast en kjærlighetsformulering for å gjenerobre hjertet deres - Prøv det, det er absolutt verdt det! Klienter i 95 land. Sikker online bestilling. I virksomhet siden 1980. Money Back Garanti.
      Pengesprell - (whatsapp +2348155 425481
        Templeofanswer@hotmail.co.uk)

      Delete
  2. Hei jeg heter Frøya Øyvind Jeg er fra Bergen, men jeg flytter til Belgia med mannen min. Jeg har lest interessante historier på nettet om hvordan noen ødelagte relasjoner har blitt reparert av kraftige magiske spellcastere. Jeg trodde det var alle løgner til jeg hadde lignende problemer i forholdet til mannen min, som jeg har vært gift i lang tid, og vi er velsignet med to barn, jeg ble overrasket da han kom hjem med en annen kvinne og informerte meg om at han er lei av meg uten grunn, jeg prøvde å spørre ham hva er problemet mine ord falt på døve ører jeg må flytte det fordi jeg ikke kan bære smerten av å se en annen kvinne på samme tak med meg jeg ble ødelagt og hjertebrudd i denne perioden må jeg informere en venn av min erfaring, hun fortalte meg ikke å bekymre meg for at mannen min ville vi komme tilbake til meg Jeg lurte på hvordan det skulle være mulig, hun fortalte meg at hun skulle introdusere meg til en spellcaster navn Drigbinovia, som er en veldig kraftig spellcaster. Først hadde jeg noen tvil fordi jeg ikke tror på ting som at jeg ikke handlet caster og han fortalte meg hva jeg skulle gjøre, og jeg tvang og gjorde det han ba meg gjøre, han fortalte meg også at dette er en gjort at jeg ikke burde bekymre meg om at mannen min ringer meg eller sender meg en melding, at mannen min kommer og ber meg om tilgivelse på bare to dagers tid, til min mest overraskelse, ringte mannen min neste dag og begynte å gråte for å tilgi ham, at han ikke ble med sin sunn fornuft til det øyeblikket. Jeg er alltid overrasket over dette store miraklet som har skjedd i mitt liv, min mann og våre to barn er sammen, og vi er mer enn noensinne glade hvis noen opplever et slikt problem i ditt forhold, kan du kontakte dette flotte caster på hans Email - doctorigbinovia93@gmail.com du kan også Whatsapp ham på +2348144480786 ikke la noen forakte deg for ditt forhold?

    ReplyDelete
  3. Takk for det du har gjort for meg { Dr dawn acuna }! Mannen min sluttet å fylle ut skilsmissepapirene etter at jeg kontaktet deg for å hjelpe meg med å stoppe skilsmissen med mannen min, og nå går det mye bedre nå. Som du sa, hele prosessen angående skilsmissen har blitt kansellert og den onde kvinnen som forårsaker problemet i ekteskapet mitt har blitt sendt bort av mannen min, og vi er nå lykkelige sammen, hvis du har problemer med forholdet eller ekteskapet eller andre problemer , kan du sende ham e-post på: ( dawnacuna314@gmail.com ) eller WhatsApp henne ( +2348032246310 ).

    Han spesialiserte seg på følgende trollformler:

    *KJÆRLIGHETSFORMER
    *EKTESKAP
    *PENGESTANKER
    *SKØNNHETSSTAVER
    *RIKDOMSSTAVER
    *SEKSUELL ATTRAKSJONSTÅVELSE
    *HIV-KURER
    *KASINO-STAVER
    *FJERN FORBANNELSESTAVELSER
    *BESKYTTELSESTAVLER
    *LOTTERI
    *LYKKE-STAVER
    *FRUKTILITETSSTAVER

    ReplyDelete