Monday, April 1, 2013

Hvis du elsker ham det må er måter å få din Ex tilbake- men du vite dette

Når mannen i dine drømmer plutselig forteller du forholdet fungerer ikke, og han trenger litt plass, blir du så overrasket at du ikke si et ord. Du kan bare se som han går bort og tar livet ditt med ham. Alle dine drømmer har blitt knust, og du er redd for å dø. Hva gjorde du? Hvordan kan du få ham tilbake? Disse tankene og en million andre gå snurrende rundt i hodet ditt. Når følelser som disse ta over din tenkning, må du gå tilbake og innse at hvis du elsker ham, det er måter å få din ex tilbake. Men du må vite dette.


Å være pushy på dette tidspunktet vil bare kjøre ham lenger bort fra deg. Han sa han trengte plass så respekt sine ønsker, og gi ham avstanden han trenger. Å få din ex tilbake, må du vite svarene på noen spørsmål.


Først av alt, du virkelig elsker ham eller er det bare ydmykelse forkastes og forslått ego som gjør deg så fast bestemt på å få ham tilbake? Du må være ærlig med deg selv om dette fordi hvis du går til alle problemer med å få noen tilbake som du virkelig ikke liker, hva har du fått?


Hvis etter noen dype sjel søker du er sikker på at du virkelig elsker ham og ønsker ham tilbake for alle de riktige grunnene, så du ikke bør la noe stoppe tilbake deg fra å prøve å få din ex.


Den neste tingen du må gjøre er å komme opp med årsaken til bruddet og en måte å løse problemet. Samlivsbrudd bare skje ikke uten en ganske god grunn, og hvis du ærlig ser på forholdet, bør du være i stand til å isolere det hovedavdeling problemet som gjorde din ex så ulykkelig. Når du vet problemet, bør kommer opp med en måte å fikse det ikke være for vanskelig.


Nå som du er bevæpnet med årsaken og løsning på problemet, er din neste oppgave for å finne ut om din ex kjæreste er fortsatt i kjærlighet med deg, eller hvis forholdet er faktisk døde. Dette vil ta mye mot fra din side, og du kanskje ikke ønsker å høre svaret, men for å vite hva kurset ditt liv bør ta i fremtiden, må du vite.


Den eneste som kan gi deg svar på om han elsker du eller ikke er din ex kjæreste. Hvis det har gått flere uker siden bruddet, ringe ham og spørre ham om han ville møte deg for kaffe. Hvis han er enig, har du en del av svaret rett deretter. Når en mann gjør fremdeles ikke omsorg for en kvinne, og han vil ikke å møte dem for kaffe eller noe annet.


Kontroller at du er sammensatt når du møte ham, og etter litt småprat, komme ut og spør ham om han fortsatt elsker deg. Uansett hva svaret han gir du vil vise deg veien må du ta i fremtiden.

1 comment:


  1. Jeg vil bare takke deg. Stavningen din har forandret livet mitt. Jeg var deprimert og var ikke helt sikker på at det ville fungere for meg. På toppen av det er jeg alltid motvillig til å kjøpe ting fra Internett. Men det tok bare en uke, akkurat som du sa! Nå er min bf tilbake med meg, akkurat som du annonserte. videresend dine opplysninger til Dr.Obodo på Mail: templeofanswer@hotmail.co.uk , eller whatsapp +2348155425481

    ReplyDelete