Friday, April 26, 2013

Hvordan komme Ex-kjæresten din til å tilgi deg - ekspert Tips for å gjenerobre sitt hjerte

Uansett hvem som var på feil for bruddet, for å få ham tilbake må du få din ex kjæreste å tilgi dere. Hvis du har gjort en feil som fikk ham til å avslutte forholdet, vil du måtte møte opp til det. Her er ekspert tips å gjenerobre sitt hjerte.


Det første du må gjøre er å se på hva som skjedde fra hans synspunkt. Når en mann er skadet, han er tilbøyelig til å gjennomgå av et sted av seg selv, og ønsker å bli igjen alene. Dette er ikke tid til å prøve å bøte på hva du har gjort. På et tidspunkt vil du måtte be om unnskyldning til ham, men ikke så snart etter bruddet. Dette er grunnen til at han sa han trengte litt plass. De fleste menn anerkjenne deres behov for å tenke før de handler. Når han sorterer vil ting ut litt, han være mye enklere å nærme seg.


For de neste ukene, ville det være klokt å legge så stor avstand mellom deg og din ex som mulig. Opptatt med det som vil ta tankene bort fra ham og problemet med å få din ex tilbake. Ta opp noen av interessene du hadde før du møtte ham. Forfølge livsstil, enn dating andre menn, du hadde før du møtt din ex kjæreste. Komme tilbake i kontakt med gamle venner og slektninger. De vil gi deg noen hardt tiltrengt støtte, men du kan være sikker på å ikke belaster dem ved stadig å bringe opp bruddet og spørre deres råd. Være så mye din gamle selv som mulig.


Din ex vil være klar over dine aktiviteter, og han vil bli imponert over det faktum at du gjør noe konstruktivt i stedet for å sitte rundt sturer og plager ham. Tid er en stor healer og tiden du gir ham vil gjøre ham tenke på de gode tidene du fikk sammen. Uansett hvor dårlig han ble skadet, ville han begynne å savne deg. Dette vil åpne ham opp for å være mottakelig for din unnskyldning.


Å få din ex kjæreste å tilgi deg, vil det være nødvendig å vise ham at du har endret. Hvis du var å være pushy, vil han se at du har lært din lærepenge respektere sin behov for plass. Hvis du var kvalte ham, tar opp andre interesser og bli involvert med andre mennesker vil vise ham at du lærer å gi ham noen frihet og han vil føle presset mindre til å bruke alle hans ledig tid med deg. Ingen ønsker å føle at de er helt ansvarlig for lykke for en annen person. Det kan bli ganske en belastning å bære.


Når flere uker har gått siden bruddet, bør det være tid til å kalle ham, og tilbyr en unnskyldning for din del i split. Kontroller at du er sammensatt, og vil ikke starte gråt og tigge på lyden av stemmen hans. Ikke utdype eller gjøre en lang forklaring. Bare fortelle ham at du er beklager for å skade ham, ønsker ham godt, og avslutte samtalen. Din neste utfordring vil være å være tålmodig. Det kan ta ham en stund å fordøye unnskyldning, men i tid det bør gjenerobre sitt hjerte.

No comments:

Post a Comment