Friday, April 5, 2013

Han vil angrer mister du - vil han hvis du bruker denne kraftige teknikken

Når mannen du elsker forteller deg at han ønsker å avslutte forholdet, du går gjennom en hel rekke følelser, men ingen av dem som sammenlignet med ydmykelsen av avvisning. Det kan føre til at du nok såret og sinne for å vil få hevn, men hvis du fortsatt elsker ham og ønsker å få din ex tilbake, det er ikke rett kurs å ta. Så, ta din sinne og ydmykelse til side og tenke på måter å gjøre ham angre mister du i stedet. Tross alt, hva godt er tilfredsstillelse av hevn hvis du mister mannen du elsker i prosessen? Du tenker kanskje at han er borte for godt, og du skal skade ham som han er vondt, men hvis du vil ha en fremtid med din mann, du har å gjøre unna med negative tenkning og har et positivt syn. Du vil få ham tilbake hvis du bruker denne kraftige teknikken.


Først av alt, du trenger å vise din ex kjæreste at han trenger du i hans liv. For å gjøre dette, vil det være nødvendig å projisere en kvinne som selv trygg og følelsesmessig modne. Hvis du insisterer på gråt og tigget ham om å gå tilbake, vil du ikke ha en sjanse. Han vil avfeie du som trengende og følelsesmessig ustabile. Selv om han fortsatt bryr seg for deg, vil denne typen oppførsel gjøre ham vil unngå deg i fremtid på alle mulige måter. Ved å vise at du er sterk nok til å håndtere bruddet, vil du være godt på vei til å gjøre ham angre mister du.


Du må akseptere det faktum at han er borte for nå og gå med livet ditt. Du bør også gjøre noen refleksjon på i løpet av ditt forhold fra lykkelig begynnelse til bitter end. Tenk på hva tiltrakk din ex kjæresten til deg i starten. Måten du så og handlet. Du kan bli overrasket over å se hvor mye du har endret. Hvis du er ikke lenger kvinnen han falt forelsket i, kan du se hvorfor han kan ha blitt desillusjonert og følte at han ikke hadde egentlig kjent deg hele tiden. Dette kan ha forårsaket ham så mye smerte som forårsaket bruddet du. For å gjøre ham angre mister du, vil det være nødvendig for deg å bli kvinnen han falt forelsket igjen og overbevise ham om at kvinnen er tilbake for å bo.


Dette vil ikke være lett for deg å gjøre fordi folk endrer langs veien av livet. Men det vil ikke være så vanskelig som du kanskje tror. Du har fortsatt de fleste av de gode kvalitetene som han så da han falt i kjærlighet med deg. Han vil ikke forvente deg å være perfekt, men hvis du blir kvitt dårlig personlighetstrekk du har anskaffet og jobber hardt for å få tilbake de gode du kan la slip, det burde være nok å få ham til å angre på å miste du og du vil få tilbake ditt livs kjærlighet.

4 comments:


  1. Jeg vil bare takke deg. Stavningen din har forandret livet mitt. Jeg var deprimert og var ikke helt sikker på at det ville fungere for meg. På toppen av det er jeg alltid motvillig til å kjøpe ting fra Internett. Men det tok bare en uke, akkurat som du sa! Nå er min bf tilbake med meg, akkurat som du annonserte. videresend dine opplysninger til Dr.Obodo på Mail: templeofanswer@hotmail.co.uk , eller whatsapp +2348155425481

    ReplyDelete
  2. Ekte kjærlighetsspell Caster Dr.Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velstående staver, Beskyttelsesformer, Staver til ..Kontakt informasjon
    E-post: templeofanswer@hotmail.co.uk
    Ring, Viber og whatsapp +234815542481

    ReplyDelete
  3. Hei jeg heter Frøya Øyvind Jeg er fra Bergen, men jeg flytter til Belgia med mannen min. Jeg har lest interessante historier på nettet om hvordan noen ødelagte relasjoner har blitt reparert av kraftige magiske spellcastere. Jeg trodde det var alle løgner til jeg hadde lignende problemer i forholdet til mannen min, som jeg har vært gift i lang tid, og vi er velsignet med to barn, jeg ble overrasket da han kom hjem med en annen kvinne og informerte meg om at han er lei av meg uten grunn, jeg prøvde å spørre ham hva er problemet mine ord falt på døve ører jeg må flytte det fordi jeg ikke kan bære smerten av å se en annen kvinne på samme tak med meg jeg ble ødelagt og hjertebrudd i denne perioden må jeg informere en venn av min erfaring, hun fortalte meg ikke å bekymre meg for at mannen min ville vi komme tilbake til meg Jeg lurte på hvordan det skulle være mulig, hun fortalte meg at hun skulle introdusere meg til en spellcaster navn Drigbinovia, som er en veldig kraftig spellcaster. Først hadde jeg noen tvil fordi jeg ikke tror på ting som at jeg ikke handlet caster og han fortalte meg hva jeg skulle gjøre, og jeg tvang og gjorde det han ba meg gjøre, han fortalte meg også at dette er en gjort at jeg ikke burde bekymre meg om at mannen min ringer meg eller sender meg en melding, at mannen min kommer og ber meg om tilgivelse på bare to dagers tid, til min mest overraskelse, ringte mannen min neste dag og begynte å gråte for å tilgi ham, at han ikke ble med sin sunn fornuft til det øyeblikket. Jeg er alltid overrasket over dette store miraklet som har skjedd i mitt liv, min mann og våre to barn er sammen, og vi er mer enn noensinne glade hvis noen opplever et slikt problem i ditt forhold, kan du kontakte dette flotte caster på hans Email - doctorigbinovia93@gmail.com du kan også Whatsapp ham på +2348144480786 ikke la noen forakte deg for ditt forhold?

    ReplyDelete
  4. Takk for det du har gjort for meg { Dr dawn acuna }! Mannen min sluttet å fylle ut skilsmissepapirene etter at jeg kontaktet deg for å hjelpe meg med å stoppe skilsmissen med mannen min, og nå går det mye bedre nå. Som du sa, hele prosessen angående skilsmissen har blitt kansellert og den onde kvinnen som forårsaker problemet i ekteskapet mitt har blitt sendt bort av mannen min, og vi er nå lykkelige sammen, hvis du har problemer med forholdet eller ekteskapet eller andre problemer , kan du sende ham e-post på: ( dawnacuna314@gmail.com ) eller WhatsApp henne ( +2348032246310 ).

    Han spesialiserte seg på følgende trollformler:

    *KJÆRLIGHETSFORMER
    *EKTESKAP
    *PENGESTANKER
    *SKØNNHETSSTAVER
    *RIKDOMSSTAVER
    *SEKSUELL ATTRAKSJONSTÅVELSE
    *HIV-KURER
    *KASINO-STAVER
    *FJERN FORBANNELSESTAVELSER
    *BESKYTTELSESTAVLER
    *LOTTERI
    *LYKKE-STAVER
    *FRUKTILITETSSTAVER

    ReplyDelete