Wednesday, April 24, 2013

Få ham tilbake etter en Breakup - spesielle råd For kvinner som ønsker sine Ex kjæreste tilbake

Når du er dypt forelsket i en mann, det er lett å gjøre ham midt i ditt liv og din hver handling dreier seg om ham. Det er derfor du føler deg så tapt og desperat etter en breakup. Han er borte, og ditt liv gikk med ham. Hvis du finner deg selv besatt av hvordan å få ham tilbake etter en breakup, kan du bruke denne spesielle råd for kvinner som ønsker sine ex kjæreste tilbake.


Siden du er så følelsesmessig opprørt at du ikke kan tenke rett, kjøre du til andre om råd. Dette kan være en stor feil hvis du ønsker din ex tilbake. Råd du får fra andre vil være bundet til å favorisere deg. Siden de ønsker å legge all skylden på din ex i stedet for å skade din følelser, vil de ikke fortelle deg at i alle forhold bruddet, har begge parter til skulder sin del av skylden. Et annet problem med deling av din forholdet problemer med andre er din ex er sikker på å høre hva du sa andre hånden. Han kan ikke få den sanne versjonen av hva du sa og kunne få ideen om at du kommer rundt dårlig mouthing ham og gjøre ham kjeltring av historien.


Det er bedre å holde din personlige liv til deg selv og arbeide med årsaken til bruddet alene. Tross alt, det bare to personer som vet problemene som forårsaket bruddet er du og din ex kjæreste. Gå gjennom andre vil også gjøre deg ut svake og trengende, og han vil miste respekt for deg. For å få ham tilbake etter en breakup, må du vise ham at du er modne nok til å håndtere ting på egen hånd. For å gjøre dette, vil du måtte gi inntrykk av å akseptere bruddet og flytte på.


Dette betyr ikke at du ikke bør koble med venner og slektninger som du har vært å forsømme på grunn av å være så pakket inn i din mann. Du bør ikke bare igjen med dem, men løfte til å aldri komme så pakket inn i din ex kjæreste eller noen annen mann at du miste alle dine andre aktiviteter. I tillegg til å komme tilbake med dine venner og slektninger, bør du plukke opp andre interesser som du hadde før forholdet tok over livet ditt. Dette vil ikke bare være bra for deg, men det vil ta presset av kjæresten din.


Selv en mann ønsker en kvinne å være oppmerksomme og hengiven, for mye av det kan være en forpliktelse og sette en belastning på ham. Hvis han føler han har til å gi opp alle hans andre aktiviteter for å gjøre deg lykkelig, etter en stund vil han føle seg kvalt og trenger en pause. Ved å vise ham at du har andre interesser, vil han bli imponert og villig til å gi forholdet en ny sjanse. Viser din uavhengighet kan være et stort skritt å få ham tilbake etter en breakup. Når du får ham tilbake, sørg for at du holder din andre interesser. Igjen, ved å gi ham friheten han trenger, bør du kunne holde ham elske deg for alltid.

No comments:

Post a Comment