Thursday, April 18, 2013

Hvordan å lage din Ex kjæreste Fall i kjærlighet med deg igjen, og vil du alltid

Blir dumpet av kjærlighet til livet ditt kan være om de mest distressing forekomsten av livet ditt. Å se ham gå bort og å ta alle dine håp og drømmer med ham kan gjøre enhver kvinne ønsker å kjøre etter ham og ber ham å elske henne igjen. Gjør som ville være den største feilen du kunne gjøre. Dette er hvordan å lage din ex kjæreste falle forelsket i deg igjen, og vil du alltid.


Når en mann forteller deg at han trenger litt plass, har han vanligvis en klar cut grunn for å gjøre det. Men du bør ikke ta hele skylden. Alle har feil, og gjør alle feil. Han var sannsynligvis så mye av en årsak til bruddet som du var. Men siden han forlot deg og du fortsatt elsker ham og ønsker ham tilbake, du trenger å fjerne og korrigere hva fornærmet ham. Du kan bare rette feilene som du gjorde. Det eneste du kan gjøre om hans mangler er å tilgi og glemme. Han er den eneste som kan løse sine problemer. Hvis han er så mye av en mann som du anser ham for å være, vil han arbeide på dem akkurat nå.


Hvordan for å lage din ex kjæreste falle forelsket i deg igjen, og vil at du alltid kan virke umulig å du på denne tiden, men det bør ikke være vanskelig å gjøre det hele tatt. I din angst over bruddet, er du kanskje glemme en veldig viktig ting. Du har funnet en måte å tiltrekke seg ham og gjøre ham falle kjærlighet med deg en gang, og det bør ikke være for vanskelig å gjøre det igjen. For resten, denne gangen har du en fordel. Du vet han liker og misliker hans slik at du vet hvilke av hans emosjonelle varmt knapper å presse for å slå ham.


Å få din ex tilbake, må du bli kvinnen han falt forelsket igjen. Se i speilet og se hvor du har endret både utvendig og innvendig. I din eksamen, vil du sannsynligvis finne at du har plukket opp noen gode poeng, så vel som dårlige. Når du har sett endringene, må du angi om å kvitte seg med dårlige og aksent gode. Fungere på din ser før du er så nær kvinnen han ble forelsket i som du kan være. Gjør det samme med din personlighet. Du har å bli du igjen.


For å lage din ex kjæreste falle forelsket i deg igjen, og vil du alltid, vil han ha å se hvordan du har endret. Få kledd opp, så du er uimotståelig, og sammen med noen venninner gå ut for litt moro. Sørg for å gjøre alle stopper på steder der han henger ut og sørge for at han ser deg. Ikke flørte med andre gutta i et forsøk på å gjøre ham sjalu. Bare la ham få en god titt på deg og la. Å se deg vil føre en flom av minner å sluke ham og han vil innse hvor mye han savner du. Når du har gjort ham begynne å savne deg, det er et stort skritt mot å få din ex kjæreste tilbake.

No comments:

Post a Comment