Wednesday, February 29, 2012

Komme Over Break opp - 2 hemmelige skilt de vil ha deg tilbake

Vel Hei igjen min kjære venn. Hvis du leser dette, er du sannsynligvis i midten av en pause opp, prøver å komme over det noe, men følelsen litt deprimert og selv håpløse. Vel, sannheten er, du ikke trenger å være så se ned akkurat nå fordi det er sannsynlig at ikke bare din situasjon ikke er umulig, men svært enkel og lett å løse (uansett hva du tror, uansett hvordan skeptiske du er på dette tidspunktet).


I denne artikkelen skal jeg gi deg en snike plukke til 2-hemmelig tegn som, hvis du legger merke til dem, nesten garantere deg rask forsoning med din ex i lykkelig langvarig relationship… Hvis du handle riktig på det, og handlingen er godt planlagt. Så... Disse "skjult ledetråder" at de fortsatt er interessert er...


1. Deres "emosjonelle temperatur" om deg.


Så innerst inne hva vi trenger å gjøre er "måle" sine følelser, nivå av følelser mot deg - dvs. gjøre de fremdeles vare? En svært viktig ting her er å slutte å lytte til hva de er, sier og begynne å legge merke til hva de gjør, deres handlinger, deres atferd. Være som detective som betaler lite oppmerksomhet til hva mistenkte sier, men klokker nøye for bevis og fakta.


Nå hva du mener motsatt av kjærlighet er? Hater?


Feil!


Motsatt av kjærlighet er absolutt og absolutt likegyldighet, det vil si når "de kunne omsorg mindre" om deg.


Så... Hvis de er sint med deg, er det faktisk et godt tegn for oss... Du vet hvorfor? Fordi det betyr bare at de fortsatt bryr seg om deg, men kanskje prøve å skjule disse følelser for noen grunn... Men de kan ikke skjule fra oss virkelig. Når du starter dating med en annen partner, for eksempel kan de prøve å spionere på deg eller plutselig begynne å se og lyd irritert, irritert, sjalu selv (i så fall er det utmerket tegn!). Det er fordi de fremdeles vare.


Vi kan ikke bli sint på lenge med folk vi ikke bryr seg om.


Hvis fremmed sporadisk skyver oss i linjen under rushtrafikken, kan vi selvfølgelig være sint om ham, men bare for et par minutter. På den annen side, kan folk (selv noen av mine nærmeste venner) bære en grudge for oss for måneder og med år hvis de virkelig bryr seg om oss - særlig hvis de er nære venner eller familiemedlemmer.


I de fleste tilfeller hjelper effektiv unnskyldning i slik slag av situasjoner. Så husk hva du gjorde i fortiden som kanskje har opprørt dem, og det beklager. Men vær forsiktig, du trenger å gjøre det på riktig måte, eller du kan miste dem evig. Jeg håper dette hjelper.


Så, la oss komme videre til den andre "hint". Den har


2. Din ex ber vennene dine om deg.


Dette skiltet selv er så interessant... Du ser, hva for ville de spør hvis de ikke bryr seg om deg? De ville ikke. i det hele tatt. Så hvis de gjør det, er de definitivt interessert i deg til en viss grad. Men hvorfor ikke de kontakte deg direkte?


Vel, kanskje de ikke vil bry deg eller er redd for å vises trengende eller clingy eller "altfor nysgjerrig" foran deg, ikke ønsker å irritere deg, men... Mest sannsynlig og sannsynlig årsaken er:


De vil ikke føre til at du tror at de ønsker å komme tilbake på deg!


Men hvorfor? Hvorfor skulle de vil synes "uavhengige" mens sannheten er de sannsynligvis er ikke?


Fordi de er ganske enkelt "på gjerdet", akkurat som folk snakker! De rave fra én side til en annen, ikke vite hva å bestemme... Og det er absolutt kicker for oss å hoppe i, handling og bringe dem tilbake!


Så i essensen, hva du virkelig trenger er å interesse og opphisse dem med din personlighet igjen, så sitte ned og tenke:


* Hva de likte du mest? (strenghen det!)


* Hvilken oppførsel på din side gjorde dem glade, glade, nysgjerrig? (igjen, utvikle det!)


* Hva de ikke liker i du? (hint: du må endre disse handlinger/virkemåte)


OK, etter at du har tenkt det gjennom, er det på tide å handle. Gjøre opp plan, snappe ut av ren depresjon - og iverksette tiltak mot å få over breakup.


Jeg håper jeg kunne hjelpe deg godt. Bruk disse metodene og få det ønskede resultatet, dvs. få din ex tilbake. Lykke til!

No comments:

Post a Comment