Sunday, September 2, 2012

En handlingsplan for effektiv 7-trinn på hvordan komme tilbake sammen med Ex

Trekke opp en handlingsplan "Hvordan komme tilbake sammen med ex' er så utfordrende som selve. Hvis du er en av de følelsesmessig forstyrret partnerne, som har brutt ut av en relasjon og er testet lurer på hvordan å komme tilbake sammen med ex, så dette er en utmerket artikkel for deg, fordi det gir deg svært praktisk og tid forslag for å håndtere situasjonen med maksimal letthet og ynde. Her er en viktig handlingsplan for sju trinn på hvordan du får tilbake sammen med ex.


Sju trinn for mest effektive


Trinn 1. Tillate ting å roe ned: en breakup oppretter en emosjonell uro i livene til begge partnerne. Umiddelbart etter en breakup, kan du starte ledende en uavhengig og aktive liv, fra partneren. Dette vil gi deg nok tid til å fokusere på andre ting som ikke er relatert til din breakup. Disse avsporing vil faktisk tillate din nerver roe ned og gjenopprette til en tilstand av normalcy.


Trinn 2. Gir plass til hverandre: det er en veldig god strategi for å gi plass til hverandre etter en break-up, slik at begge partnerne innse hva de mangler i livet, sans sine partnere. Det er denne følelse av tomhet som kommer til å synke og opprette en void plass i livet, som vil utløse dem til å starte en oppdatering opp med sin partner.


Trinn 3. Ikke Vis selvtillit medlidenhet og panikk tegn: det er veldig vanlig for en av partner (som har en svak emosjonelle disposisjon), for å starte demonstrere panikk symptomer som panisk samtaler og sending av endeløs tekstmeldinger til andre partneren å vinne ham/henne tilbake. Hvis du mener dette er måten en må fungerer for å vinne tilbake deres ex, er deretter du dessverre feil. Dette er den verste strategien som er tenkt å ødelegge ditt forhold alltid-aldri tilnærming partneren etter en break-up, be eller ber om tilgivelse eller en siste sjanse til å bevise din kjærlighet til partneren. Dette vil ikke bare demonstrere hvordan lav selvfølelse du har, men også irritere partneren og tvinger ham/henne til å unngå deg - som en pest.


Trinn 4. Ikke vær Judgmental i din tilnærming: Når du føler at du har full kontroll, kan du starte å analysere hva som gikk galt i ditt forhold. Du må ha alle tillatelser på dine følelser og begynne å tenke fra en nøytral perspektiv. Prøv ikke å være fordømmende på alle under denne øvelsen, så det vil bare føre deg til å tenke som var "rett" og som var "feil". Hver handling er utløst av en årsak og stimulert av et miljø. Så, hva kunne synes galt for deg nå, kan faktisk være den mest ideelle tingen å gjøre i den aktuelle situasjonen. Så, er det bedre å tenke fra en ikke-fordømmende og nøytral perspektiv for å kunne vurdere hele greia på riktig måte.


Trinn 5. Ordne formelt møte med partneren: møte din partner noen uker etter break-up, og diskutere problemet. Legge fram ditt perspektiv, og lære om partneren din perspektiv også. Ikke være emosjonelle eller melodramatisk og begynne å slåss allover igjen. Utføre en konstruktiv diskusjon og komme frem til felles beslutninger ved felles samtykke.


Trinn 6. Innrømme din rolle i break-up: når hele bildet er klart, og du får vite dine feil, deretter innrømme begår de feil gracefully og unnskyldninger for din rolle i utløser break-up.


Trinn 7. Nurture ditt forhold: gjøre en ekte innsats for å nurture ditt forhold. Dette er den viktigste strategien på hvordan å komme tilbake sammen med ex - lære å tørke ut den negative nyanser i din personlighet som kort-temperament, over-possessiveness, mistanke, misunnelse, usikkerhet, humørsvingninger, osv. Dette vil gjøre du vises enda mer endearing og tiltalende til partneren.


Denne sju trinn handlingsplanen på hvordan komme tilbake sammen med ex har vedtatt og prøvde av flere par, som har hatt en ulykkelige og urovekkende break-up i deres forhold. Men alle disse par er lykkelige par i dag, takket være denne sju trinn handlingsplanen på hvordan komme tilbake sammen med ex.

1 comment:

  1. Ekte kjærlighetsspell Caster Dr.Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velstående staver, Beskyttelsesformer, Staver til ..Kontakt informasjon
    E-post: templeofanswer@hotmail.co.uk
    Ring, Viber og whatsapp +234815542481

    ReplyDelete