Wednesday, September 5, 2012

Vil du få kjæresten din tilbake

Hvis du ønsker å få kjæresten din tilbake, må du forstå definitivt hvorfor du blakk. Det finnes ulike grader til å bryte opp og hva som forårsaket dem. For å fastslå om du er i stand til å få kjæresten din tilbake, vil du måtte analysere bestemte situasjonen.


Nedenfor er en oversikt over de vanligste grunnene hvorfor par bryte opp. Etter visse break-up er det vanlig for et par å få tilbake sammen. I andre tilfeller er det svært usannsynlig.


Forskjellige grunner personer dele opp og sjansene for å få kjæresten din tilbake


1. Den mest vanlige typen pause opp er når et par er understreket. Dette kan være en person som er understreket og i sin tur gjøre den andre understreker; eller det kan være både partnere som er understreket. Vanlige årsaker til dette er penger, jobb, personlige outlook og ting langs disse linjene.


I dette tilfellet, vil det bare trolig være et spørsmål om tid før paret får tilbake sammen. I de fleste tilfeller vil paret innse at de var bare stresset og arbeide gjennom sine problemer tilsvarende.


2. Juks. Hvis du hadde bedro kjæresten din, og nå prøver å få kjæresten din tilbake, du har en lang vei foran deg. Hvis du er på denne veien, må du første finne ut hvorfor du lurte på henne. En gang du finne at ut, vil du forstå hvordan det kan løses.


Hvis du kan ærlig si at du elsker din kjæreste fortsatt, og ønsker å få kjæresten din tilbake, kan du ha en sjanse. Dette er en av disse femti-femti typer situasjoner.


3. Vokst Apart / uenig på svært ekstreme aspekter: I dette scenariet, har du sannsynligvis to personer som har nådd ulike faser i livet. De har kommet til å forstå hva de ønsker ut av livet. Når de skjønner det, kan de også innse den andre personen ikke er på samme side.


Dette er hvor du må være svært forsiktig. Det er Ok, og ofte sunn for to personer skal ha uenighet og ulike visninger. Det bare blir et problem når en av disse visningene er "forhindrede" den andre. I noen omstendighet er det OK å avskrekke din kjære en fra å nå sine potensielle mål.


Generelt, hvis du har brutt fordi en er å begrense den andre, og du ikke har den samme grunnleggende felles mål i livet-it er best at du forblir brutt opp, og ikke komme kjæresten din tilbake.


4. Ikke rett tid: det er altfor vanlig at folk komme inn relasjoner, og det er ikke til rett tid. Selv en uke senere kan ha vært rett tid. Problemet er, når du skriver inn i en relasjon svak; den vil fortsette å plage det før du løser problemet. Noen ganger som betyr å ta litt tid.


For det meste, hvis du ønsker å få kjæresten din tilbake, må du kontrollere at den er det riktige valget. Være confidant i ditt valg; og når du er rett ideer kommer inn i hodet.

No comments:

Post a Comment