Saturday, September 8, 2012

Topp 10 do 's and Don'ts etter en Break-Up, hvis du fortsatt elsker du er Ex

Ditt hjerte verke så mye du føler deg som om du har et hjerteinfarkt? Vil du tilbringe mer tid alene og lukket folk ut? Føler du deg som om du har ingen appetitt? Føler du som gråter når du hører på musikk? Hvis du svarte ja på noen av disse spørsmålene, er du sannsynligvis lider av det vi kaller i lekmann vilkår, et "sønderknust hjerte."


Om det var du eller den andre personen som endte det, eller om du var med personen på alle ikke påvirker hvor mye eller hvor lenge du er vondt. Knust hjerte er uforutsigbar, du aldri virkelig se dem komme og du vet ikke hvor lang tid de vil bo. Du synes synd på deg selv, wallowing i en skummel søleputt av selvtillit medlidenhet. Dine beste venner er de som ser du gjennom, dra deg ut av sengen, viderekoble din oppmerksomhet til mer positive ting. Hver dag du våkner opp som ønsker det hadde vært et mareritt.


Det er mange do 's and don'ts jeg liker å knytte til en break-up. Her er topp 10:


1. Ta en dusj og få kledd for å se beste. Hvis du kjører inn i din ex, du ser ut som personen de opprinnelig falt forelsket i.


Ikke lå i sengen for mer enn 2 dager, fordi jo lenger du bo der, desto vanskeligere vil det å komme ut av den.


2. Skriv din ex en kort og konsis tekstmelding som sier at du tenker på dem.


Ikke kalle dem hvert 10 minutt hysterisk.


3. Gå ut med vennene dine og ha det gøy. Glem om din ex en stund.


Gå ikke ut drikker og deretter ringe din ex. sjansene er, du ikke kan huske hva du sa, og de kan være veldig irritert. (Jeg liker å kalle dette "ikke drikke og ringe.")


4. Snakke med noen nær deg å hjelpe deg å sortere gjennom dine følelser.


Ikke bash din ex for alle som vil høre fordi hvis du ender opp komme tilbake sammen, venner og familie vil ende opp hating dem.


5. Ta en yoga eller meditasjon klasse å komme over dine følelser.


Ikke spill den samme sangen som minner deg om din ex om og om igjen på nytt bare for å gjøre deg gråte. Det er greit å gråte, men gjøre ikke deg gråte med vilje.


6. Brenne gamle bilder av din ex. Det er en veldig god rensing rituale, og vil hjelpe bryte båndene til fortiden. (Gjøre det trygt skjønt, som i en peis.)


Ikke gjør en voodoo-dukken ex og stick pins gjennom hjertet og private deler.


7. Være sammen med vennene dine enkelt og se hva annet er ute på dating markedet.


Gjør ikke tom trusler for å drepe deg selv hvis din ex ikke vil være med deg. (Du ville bli overrasket over hvor mange mennesker gjør dette.)


8. Utstråler tillit Hvis du støter på din ex. Din ex blir glad hvis du ser fin og det kan selv foreta dem å komme tilbake sammen med deg.


Ikke kast deg på din ex når du ser dem, gråt uncontrollably og påminner dem noen løfter de gjort for deg mens du var sammen.


9. Gå steder der du kan støte på din ex, hvis det er det du ønsker.


Ikke stasjonen forbi din ex-huset, kaller ham og henge, eller delta i noen lignende stalker-virkemåten. Det siste du ønsker er en begrensende pålegg.


10. Vent til du er rolig til å snakke med din ex. Deretter kan du være modne om ting og ikke si noe du kan angre.


Ikke gjør det "personlig som hører swap" bare som en desperat Passiv-aggressiv unnskyldning å se din ex. vanligvis de fleste av disse eiendeler er noe vi kan leve uten eller erstatte for lite pris. Bare gjøre det hvis det betyr å bryte siste tie til din ex, fordi hvis du gjør det, har du ingen unnskyldning noensinne til å se din ex igjen.


Nesten alle har vært gjennom en dårlig break-up, og nesten alle har overlevd. Du kan også. Hvis du er interessert i å lære mer om denne saken, klikker du på koblingen nedenfor.

No comments:

Post a Comment