Thursday, September 6, 2012

Hvordan komme tilbake - kjæresten din Ex 5 sikker-fire måter å få henne tilbake

Bryte opp med den jenta du elsker er trolig det vanskeligste din mandighet har å håndtere. Det er mer enn bare ego. Når en mann elsker, elsker han mye. Det er ingen frykt, ingen second-guesses, og ingen tvil om. Når han sier han elsker deg, så han gjør – med alle hans hjerte. Det er derfor pause ups er forferdelig. Og fordi menn elske ubetinget (nesten), kaller det avsluttes, er ganske enkelt bare et hinder i forhold som må overvinnes. Det er ingen tap. Dette er grunnen til at de fleste menn prøver å få sine ex kjæreste tilbake så snart de delt måter.


Hvis du leter etter måter å vinne din ex kjæreste tilbake uten mye av en kamp, du bedre har en penn og papir klar fordi jeg skal vise deg 5 sikker-fire måter å få din ex kjæreste tilbake.


1. Aldri skille på dårlig vilkår.


OK, dette er noe at du må gjøre før du kaller det avsluttes, men det definitivt bestemmer sjansene dine for å få tilbake sammen. Sjansene for deg å vinne tilbake din kjærlighet fort er høy Hvis du er fremdeles på gode vilkår etter din pause opp. Uavhengig av årsaken til pause opp, så lenge begge du har gjensidig enighet om å gå på forskjellige måter i en fin måte, vil alltid holdes åpne døren for avstemming


2. Gi henne en dag eller to av fullføre healing før du utfører en handling.


Hvis det er én ting du må unngå, gjør det henne føler at du er desperat å få tilbake sammen. Husk at desperasjon ville bli du ingensteds. Hvis du ikke kan leve for én enkelt dag uten henne, kontrollere dine følelser på minst et par dager. La henne gråte. La henne låse og isolere seg på rommet og sykepleier smerte.


Ikke tekst eller ringe henne. Aldri noen gang kom til hennes dørstokken døgnet etter pause. Mer tid hun kommer til å tilbringe tenkning om hva har skjedd med ditt forhold, jo mer sannsynlig hun har å vurdere hennes følelser for deg.


Dette er tiden da hun ville tenke på hva både av du kunne ha gjort annerledes for å gjøre ting fungerer. Dette vil gjøre henne innse hvordan hun ønsker å gi den en annen skudd Hvis muligheten oppstår.


Om den tredje dagen, etter at hun har tenkt ting over, hun er i sonen der komme tilbake sammen er alle hun ønsker. Du vil ikke engang en hard tid wooing henne tilbake, fordi hun er allerede som vurderer tanken og bare venter du til pop the question.


3. Gir av en trygg Aura.


Selvsikker mann er svært attraktivt for kvinner. Du kan se hvordan jenter fnise og rødme over en fyr med en trygg tur. Hvis du vil bli mer attraktivt å din ex kjæreste, være trygg. Gå, kjole, og opptre som en rockestjerne. Hvis du sjanse til henne, smil og erkjenner henne. Kontroller at hun vil forstand at du ikke trenger henne. Dette vil gjøre henne bekymret du trykket den med en annen jente slik at hun vil ønske deg tilbake umiddelbart.


4. Act vennlig være men fjernt.


Vise henne du er kult. Som alt annet er i orden. Når du ser henne, være vennlig, men ikke for mye. Husk det forrige tipset, må du handle for trygg. Gi henne luften "Jeg ikke trenger du". Gi hennes plass. Ikke bli stadig på sin side, som en hund etterfølgende sin mester. Ikke fullstendig ignorere henne fordi som kan skyve henne bort. Act kald. Hun vil legge merke til den og bli imponert av det du 'trygt håndtere' selv.


5. Vise henne siden av du hun falt forelsket i.


Ja, folk endre. Hva hun har sett gode i du kan ha endret overtid, og det er noe hun ikke liker. Det ville ikke vondt for å vise henne at du er fremdeles vedkommende og at dypt inne vedkommende fortsatt finnes.


Du må ikke gi opp kjærlighet. Det er lett for å få din ex kjæreste tilbake så lenge du følger tingene som er nevnt ovenfor. Være smart i hvor du prøver å få henne tilbake.


Vil du vite hva DØDELIG feil kan du gjøre akkurat nå som driver din ex bort?


Jeg vedder på at du vil gjerne vite hva å gjøre og si for å tiltrekke seg din ex høyre tilbake inn i dine armer (og så raskt som mulig!)... Slik som du lese hvert ord på neste side, vil du oppdage de nøyaktige psykologiske hemmelighetene BEVIST å vinne tilbake tapt kjærlighet og få din ex tigge å ønske du tilbake.

1 comment:

  1. Hej alle, Dr. Agbazara er en stor mand,denne læge hjælpe mig med at bringe tilbage til min kæreste, der slog op med mig for et år siden med hans kraftfuld spell casting og i dag er hun tilbage til mig, så hvis du har brug for hjælp, kan kontakte ham på e-mail: ( agbazara@gmail.com ) eller ring/WhatsApp +2348104102662. Og få løse dit problem som mig.

    ReplyDelete