Saturday, September 29, 2012

Er det mulig å få min Ex kjæreste tilbake?

"Er det mulig å få eksen min venninne tilbake ' ofte krysser tankene når du har delt. Videre er du lurer på hvis situasjonen ikke er umulig å reversere? Årsakene til pause opp eller grunn må forlate deg med noe håp om at det er mulighet for avstemming. La oss håpe at din ex føles det samme. Hvis du har forårsaket noen skade under pause opp, nå er tiden for å be om unnskyldning. Sier beklager og ærlig betyr det er et godt første skritt.


Er det mulig å få eksen min venninne tilbake ved å vise min sensitiv side?


Det kan være ingen garantier for at du får tilbake med kjæresten din, men ved å gjøre ting riktig, du gir deg best mulig sjanse. Start ved å vise henne hvor Beklager du er, også hvor mye du savner henne. Start med å betale oppmerksomhet til det hun gjør. Hvis på forsøk på å vise henne bare hvordan Beklager du er opprørt henne, kanskje hun kaster din haug med blomster i hyllen, endre du nærmer deg til du finner noe som fungerer.


Hvis gi hennes blomster eller kanskje kjøpe en lei meg-kort, ikke hjelper, kanskje er det fordi hun mener at ikke nok tanken har gått inn i at gest. Tross alt er det enkelt å bestille noen blomster eller kjøpe en kort. Prøv en annen tilnærming. Hva med å kjøpe en tomt kort og skrive ærlig bare hvordan du føler. Si beklager i dine egne ord. Gå til blomsterbutikk, utgjør din egen bukett og å presentere det til henne i person.


En av de mest complained om handlinger av kjærester som jentene er at guttene bare ikke omtenksom nok. Var du gjennomtenkt under ditt forhold? Du kan tenke, er det mulig å få eksen min venninne tilbake ved å være gjennomtenkt? Sannsynligvis ikke av seg selv, men det er en mer tick i boksen for å få henne tilbake. Det er ett skritt, og alle disse små skritt vil bidra til å vinne henne tilbake. Forvent ikke det til å skje en gang skjønt.


Du starte kundeforholdet ditt ved å være gjennomtenkt; du aldri har vært som gjennomtenkt til kjæresten din i løpet av tiden sammen? Uansett hva du var kommer jente venn til å tvile på handlingene du tar nå. Du må være tålmodig og holde knytte. Aldri bli frustrert eller sint. Disse gjennomtenkt handlingene bør gjøres fordi de har det bra og gjøre kjæresten din bra også, ikke fordi du har et motiv bak seg.


Er det mulig å få eksen min venninne tilbake ved å gå med en annen kvinne?


Hvis din pause opp oppstod en stund siden kan det være mulig ved dating en annen kvinne. Hun kan komme til å innse hva hun kan miste. Dette kan imidlertid være et farlig spill å spille spesielt hvis du opphøre å være gjennomtenkt mot deg ex jente venn.


Er det mulig å få eksen min venninne tilbake hvis hun har nå en ny kjæreste?


Det er mulig, men oddsen er stablet mot den. Hvis du fortsetter å være gjennomtenkt skjønt hun kan komme til å innse at hun ville bli lykkeligere med deg. Selv om det synes håpløs ikke gi opp!


Alle disse trinnene skal hjelpe deg med å komme tilbake med din ex kjæreste. Hva som kreves er en plan. En plan som viser deg trinn for trinn hvordan du oppnår du målet om å få tilbake med din ex kjæreste.

No comments:

Post a Comment