Thursday, September 13, 2012

Hvordan komme meg Ex-venninne tilbake etter et år

Hvordan for å få eksen min venninne tilbake etter kan et år være enkel eller utfordrende samtidig. Først vil du måtte finne ut noen ting om henne. Nummer én ting å finne ut er om hun er fortsatt enkelt eller alvorlig involvert med noen. Du vet utfordringene du står overfor. Hvis hun er alvorlig involvert i en alvorlig forhold, er det dårlige nyheter fordi du må sette mer hardt arbeid i å få henne tilbake, eller bare la henne alene. Hvis hun er enkelt får du større sjanse til å vinne henne tilbake. Alt i alt, du må forberede deg for det uventede når håndtere en ex kjæreste som du fremdeles vil tilbake. Du vil også måtte finne ut er hun fortsatt har noen følelser for deg.


Et år etter en pause opp hun sannsynligvis har helbredet og flyttet eller hun fortsatt bryr seg om deg. Først av alt, før du kontakter henne, finne ut hvorfor dere brøt i utgangspunktet. Du må fikse noen ting om deg selv først. Grunnen til hvorfor jeg si dette er fordi hun kanskje vil sjekke deg ut for å se om du er en bedre person, eller du er fortsatt den samme personen som hun brukt til å straggle med i en relasjon. Så fikse deg selv og gjøre deg en bedre person for henne å ha en god grunn til å gjøre med deg igjen.


Den neste trekk på hvordan du kan vinne din ex tilbake er å åpne kommunikasjon med henne. Starte kommunikasjon og begynne å snakke til henne oftere, men aldri bekjenner din indre følelser for tidlig. Dette kan skremme henne bort. Hvordan til å vinne din ex tilbake som du ikke har vært med i et år har mye å gjøre med du spiller det kult med henne, flørter med henne, holde avstand og ikke la henne vite om dine planer. Vil du bli vennlig med henne under forsøk på å bringe tilbake de søte øyeblikkene du brukte til å ha sammen. Dette kan få gode minner henne som kan gnist interessen du igjen.


Hvor for å få eksen min venninne tilbake etter et år er enkelt Hvis du virkelig følger trinnene riktig, fordi din ex kjæreste er ikke en fremmed for deg. Du er fortsatt koblet til henne som siste elskere. Alt du trenger å gjøre er ta treg, ikke vise eller fortelle dine følelser for tidlig gjøre noen endringer om deg selv, flørte med henne den rette måten og bare gjøre henne finne deg som noen med sans for humor.


Ikke prøv å grave i om hennes kjærlighet liv siden du brøt. Dette kan rote ting. Du aldri vil be din ex kvinne hvor mange menn har hun datert siden du brøt opp eller selv grave videre med dette spørsmålet. Selvfølgelig hvis hun har noen kan hun fortelle du eller hun kan ikke hvis hun er interessert i deg. Jeg tror er best å la ting faller på plass naturlig uten skyve henne og uttrykke følelser. Bare ha det gøy å følge henne tilbake og alltid være trygg. Dette er nøyaktig hvordan du kan vinne din ex tilbake etter et år, men det er mange andre ting som du trenger også å lære for å forstå hvordan relasjoner fungerer og hvordan håndtere pause ups generelt. Jeg håper du likte hvordan komme eksen min venninne tilbake etter et år-artikkelen.

No comments:

Post a Comment