Saturday, September 22, 2012

Gjenlevende en bryte opp: Hvordan overleve en pause opp uten å miste Your Mind

Hvis du har nettopp gått gjennom en dårlig pause opp, er du antakelig lurer på hvis det er hemmeligheter til gjenlevende en pause opp. Ditt hjerte føles som om det er blitt dratt i stykker, og du bare ikke kan synes å nyte alt som du brukte til å nyte. Hvordan har du tenkt å gå på?


Den gamle si den tiden heals alle sår gjelder for å bryte ups, også. Når du får noen plass fra fryktelig bryte opp, vil du få perspektiv og kunne tenke på det uten å få emosjonell. Det er derfor etter en pause, din første prioritet bør være å ta vare på deg selv.


Erkjenne din heartache, men ikke bor på den. Skrive ned dine følelser og kaster den fjerne kan hjelpe, men plage ikke over hvor forferdelig du føler. Bruke tid med venner og fokus på å ha litt kvalitetstid med deg selv. Gå steder du liker å gå og gjøre ting som du gjør. Still inn kanskje en mål å gjøre noe nytt eller Lær en ny ferdighet. Selv om det kan virke phony ved først å være tvinge deg selv å ha det gøy mens gjenlevende en pause opp, trenger du denne tiden å komme over hva som har skjedd til deg.


En gang du har fått litt avstand fra pause opp og tatt litt tid for deg selv, hodet skal klarere. Nå skal du kunne tror objektivt om hva som skjedde, og gjøre noen konklusjoner. Du kan gjøre noe å tenke hva som gikk galt i relasjonen. Ærlig gå over hendelsene i siste i tankene dine og prøve å finne ut hva som forårsaket pause opp.


Bryte ups skje for en av to grunner: en er rettes og det ikke. Hvis du brøt over en bestemt kamp, kan feil eller misforståelser som ha oppstått, er det helt mulig at du kan oppdatering ting med din ex og være et par igjen. Men noen ganger par bryte fordi to personer er bare kompatible med hverandre. Hvis du fastslår at grunnleggende uforlikelighet var årsaken, er det sannsynligvis den beste du begge flyttet på å finne noen som passer for deg. Men hvis en bestemt ting som gikk galt, eller en feil forårsaket pause opp, er det rettes!


Hvis din brekke opp er slags rettes, kan du tenke på om du ønsker å komme tilbake sammen med din ex. Etter å ha tenkt på din bryte opp, du er faktisk i en god posisjon til å kontakte din ex og se om du kan gjøre opp for tidligere feil og prøv igjen.


Uansett hva du velger å gjøre senere, vet at ting vil være i orden. Rett etter en dårlig pause opp du føler horrible, og lurer på hvordan ting vil noen gang være det samme for deg igjen. Du føler deg spesielt forferdelig hvis pausen opp kom uten varsel og tok deg ved overraskelse. Men tar tid for deg selv, og ta vare på deg selv vil hjelpe deg til å helbrede, og etter at du har fått perspektiv kan du bestemme om du bør prøve å få din ex tilbake eller ikke. Lykke i gjenlevende en pause opp til, og huske den tiden vil forbedre måten du føler.

No comments:

Post a Comment