Monday, September 17, 2012

Hvordan bli leder og ta kontroll under Break-Up

Pause-ups er en forferdelig hendelse som ingen skal måtte lide gjennom alene. Når du har vært så nær noen for så lenge, kan det føles som du har blitt dratt i to når andre halvdel er ikke rundt lenger. Jeg understreke alltid i artiklene mine at å ha nære venner rundt deg gjør levende gjennom en pause så mye lettere, men om du har nære venner eller ikke, break-up seg alltid føles som en privat psykologiske kamp mellom deg og din ex. Denne artikkelen vil arm deg noen solid taktikk og teknikker som vil hjelpe deg å beholde lederskap i slaget ved denne tragiske "2 spiller".


Som leder, beholder du kontrollen over om forholdet fortsetter eller ikke, og det er derfor er helt avgjørende at du kan lære og bruke disse ledelse teknikker. Det er mye lettere hvis du er leder å vinne tilbake dine ex.


Hvis du vil bli den naturlige lederen, må tre ting. Du trenger moralsk høy bakken, kontroll over kommunikasjons- og totalt. Hvis en av disse viktige punkter mangler, kan du raskt finne din ex kan bruke det til å ta tilbake hersker og starte ringer skudd.


1. Den moralske høy bakken. Moral er et greying område i dagens samfunn, men når det gjelder å bryte opp i en relasjon - det er vanligvis svært tydelig hvem som har den moralske høy bakken. Når du har moral på din side, burde du være i stand til å minimere følelser og skyldfølelse og har kontroll over din ex For når du bare ønsker å vite er at du har kontroll over situasjonen en lettelse for mange mennesker under en break-up.


2. Kontroll Over kommunikasjon. Kommunikasjon er ofte et stort problem under forholdet problemer og pause-ups. Noensinne nektet å svare på en tekst, eller gi det en dag før du svarer? Dette er et eksempel på type pauser i kommunikasjon som sender stress nivåer under en break-up gjennom taket. Plasseringen av ledelse som du ønsker å være i vil være der du bestemme om du ønsker å snakke med din ex eller ikke, og ikke omvendt. For å sikre dette - har sine hus-telefonen, i tillegg til sin mobiltelefon, og ikke vær redd for å bruke felles venner to bridge the gap når det gjelder å gjøre kontakten. NOEN forsiktig kommunikasjon vil være bedre enn ingen i det hele tatt, fordi når folk begynner å ha blackouts kommunikasjonsmidlet, fantasien kjører wild og paranoia exacerbates en allerede fryktelig situasjon.


3. Total informasjon. Du kan ha argumenter i dagene av break-up, og for disse spesielt; Du må ha alle fakta å kunne utøve ledelse over situasjonen. Det er ingenting verre enn blir presentert med en ny del av informasjon mid-argument som helt og fullstendig gjengir du målløs. Denne situasjonen robs helt deg om du lederskap, og det tar ikke en ekspert å påpeke at dette ikke vil hjelpe sjansene dine for å få det du ønsker ut av break-up. Prøv og samle all informasjon du kan rundt break-up. Ofte folk bare bare ønsker å høre historier som støtter dem, og så bare diskutere sine pause opp med venner som de vet vil enig. For å få hele bildet, prøv og snakker den ut med en av dine Exs får mates, og du en mye bedre idé av hva problemet ser ut fra den andre siden av gjerdet.


Sikre du har moralske høy bakken, styrer flyten av informasjon og totale informasjon, og du vil kunne vinne din Ex tilbake, eller kontroller at de aldri snakker til deg på nytt. Ditt valg!

No comments:

Post a Comment