Sunday, September 30, 2012

Få kjæresten tilbake etter bryte opp: Ærlighet og kommunikasjon er viktig for å få kjæresten din tilbake

Har du noen gang sett en mann som var i stand til å få kjæresten tilbake og lurer på hvordan han gjorde det? Hvordan fikk han vite hva jeg skal si og hvordan å handle for å komme tilbake sammen med sin ex-kjæreste? Les denne artikkelen, og du også vil lære noen tips og triks for å få din kjæreste tilbake som andre gutta allerede vet.


Det første du må gjøre for å få kjæresten tilbake er å finne ut hva som gikk galt i forhold som fikk deg til å bryte opp i utgangspunktet. Hver breakup er forskjellige, og par dele opp hver dag for mange forskjellige grunner. For å objektivt avdekke årsaken til breakup, er du sannsynligvis kommer til å trenge å ta litt tid å komme over breakup. En gang du har fått tak i deg selv og tatt et par dager til å skrive selv, vil du bli bedre i stand til å vurdere hva som gikk galt.


Mesteparten av tiden; breakups skje fordi folk ikke kan lese hverandres sinn. Både mennesker har forventninger i et forhold, og de kan være forskjellig. Du kan for eksempel tenke du tilbringer mye tid med kjæresten din, men hun kanskje har ulike forventninger og tror at du er nesten ignorerer henne! Det tar bare kommunikasjon. Du trenger å snakke om hva du forventer fra hverandre i et forhold, og ikke bare anta at den andre personen vet, eller har de samme forventningene som du gjør. Se på din historie og se hvis du kan peke ut noen få områder der mis-communications var skylden for relasjon-mislykkes.


Fyrene som vet hvordan du får kjæresten tilbake etter en pause er de som går til henne med oppriktighet og et åpent hjerte. Alle jenter virkelig ønsker er en hyggelig fyr, så vise henne at du er den fin fyr som hun har vært på jakt etter. Vær ærlig om dine følelser og Vis at du virkelig bryr seg om henne som en person, ikke bare om å få tilbake sammen.


Spør henne om hun vil vurdere å få tilbake sammen, og deretter tilbake litt. Gi henne noen plass og tid å mull over ting du har sagt. Når du snakker til henne igjen etter at hun har hatt tid til å tenke, vil hun bli bedre i stand til å gi deg et svar.


Hvis du er virkelig alvorlig ønsker kjæresten din tilbake, må du være ærlig og villig til å dele dine følelser. BARING din sjel setter deg i fare for avvisning, men hvis du ikke gjør det vil du aldri vite hva kan ha skjedd. Hvis du er seriøs om å få kjæresten din tilbake, må du ta satse.


Noen mennesker vil råde deg til å spille hardt å få eller selv flørte med hennes venn å gjøre henne sjalu. Ikke Lytt til råd sånn! Spill kan ha noen resultater først, men de vil ikke få kjæresten din tilbake. Tillit og ærlighet må være grunnlaget for å gjenoppbygge ditt forhold. Disse tipsene vil hjelpe deg å få kjæresten tilbake.

No comments:

Post a Comment