Sunday, September 23, 2012

Hvordan du avtale med et forhold bryte opp: håndtering av din relasjon bryte opp uten å bryte ned

Håndtering av en relasjon pause opp er aldri lett. Det er alltid en trist event full av vondt følelser og uløste problemer. Om du har blitt dumpet eller du er den som har endte forholdet, er bryte opp vanskelig.


Når en relasjon går bra, virker det lett. Ting naturlig faller på plass, og mesteparten av tiden du er fornøyd. Men hvis du begynner å slåss mye, eller en person gjør insensitive kommentarer eller feil, eller hvis du bare begynne å fornemme som to av dere ikke er virkelig er kompatibel, ting begynner å bli rotete. Du kan slåss mye, og det virker som en breakup er uunngåelig.


En relasjon pause opp er en smertefull hendelse, men det kan ikke være forhindret. Ikke alle forhold kan arbeide ut, så på en gang eller en annen vi alle har til å gå gjennom denne smertelige opplevelse.


Gjenlevende ditt forhold brekke opp er vanligvis et spørsmål om tid mer enn noe annet. I øyeblikket er alle du føler smerte, men når tid har gått, og du har blitt i stand til å være objektiv og få litt perspektiv på breakup, kan du se noen ting du ikke se før.


Kanskje trengte pause opp å skje for å oppnå noe i andre områder av livet ditt, hvis du vil vite noe om deg selv, eller å møte den som var virkelig passer for deg. Og kanskje den andre personen bare aldri virkelig var ment for deg, og du var bedre uten hverandre. Prøv dine vanskeligste å se sølv på rad til ditt forhold bryte opp. Det er sannsynlig at det er en, du trenger bare tid til å kunne se den tydelig.


Etter en breakup, mange mennesker sliter med følelser av selvtillit verdt, tvil og ensomhet. Selv om du ikke kan helt eliminere disse følelsene fra noensinne skjer med deg, er det noen ting du kan gjøre for å lette lidelse. Tilbringe tid å ta vare på deg selv. Sørg for å utøve og bo fysisk aktiv, som utgivelser frustrasjon og forbedrer humøret ved å gi av kroppen endorfiner. Henge med venner, og gjør hva er det som gjør at du føler spesiell.


Under denne prosessen kan komme tilbake med din ex krysse tankene dine. Noen par gjør når en relasjon har brutt opp, så det er definitivt en mulighet for deg. Påse at det er virkelig hva du ønsker, før du gjør noe for å få din ex tilbake. Ikke handle hytt og vær, og kontroller at det er rette for deg.


Hvis du har nøye tenkt det gjennom og gitt hjertet tid til å helbrede etter breakup, du kan gå videre og kontakt din ex å se hvordan de er og hvordan de føler om å være venner. Det er trolig kommer til å føle litt klosset å være "just friends" på nytt, bortsett fra prøve den. Hvis det er ment å bli mer enn at det vil skje naturlig.


En relasjon bryte opp kan være vanskelig å håndtere, men å gi deg tid og tar seg godt av deg selv gjør at det føles mye bedre. Deretter kan du tenke gjennom om du ønsker å gi vennskap med din ex en prøve.

No comments:

Post a Comment