Wednesday, September 26, 2012

Hvordan komme Ex ryggen

Har du bare hatt en pause opp? Er du lurer på hvordan å få en ex tilbake? Nesten nesten alle voksen som en slags en pause opp, og de bare arbeide med flytte på i stedet for på utkikk etter en måte å få en ex tilbake. Men hvis du er over spille offeret og ønsker å sette noen fungerer i å få en ex tilbake, så det er alternativer for deg. Alle avtaler med breakup, men bryte opp ganske enkelt betyr at du ikke kan få tilbake sammen med din ex?


Faktum er, 90 prosent av tiden er det ingen grunn til hvorfor du ikke kan få en ex tilbake etter en pause opp, gir at du vet hvilke tiltak er nødvendig for å vinne din ex tilbake. Det første trinnet i å lære skjedde hvordan for å få en ex tilbake er å finne ut hva som nøyaktig som forårsaket pause opp. Selv om du ikke kan gå tilbake til fortiden, og du kan ikke endre hva som skjedde, du kan lære av feilene som ble gjort, og du kan prøve å lære og vokse fra erfaringer.


Pause opp kan ha oppstått på grunn av en enkelt hendelse, eller det kan ha oppstått fra atferd som din ex ikke kan håndtere lenger. Uansett hva grunnen var som førte til breakup, trenger du for å få informasjon funnet ut slik at du kan håndtere situasjonen hvis det bør aldri komme opp igjen. Du kan få en ex tilbake hvis du vet hvordan, men hvis du vil at det skal fungere på et langsiktig grunnlag, må du finne ut hva som gikk galt i utgangspunktet.


Det neste trinnet i prosessen er å sikre at du ikke kommer av som en trengende person. Alle vil føle deg som de ikke kan leve uten deres ex, men det er ingen vits i å gjøre dette er åpenbare. Du bør i stedet, stay strong, og la din ex se at du gjør bra selv. Hvis du lar alle rundt du ser din komfort og selvtillit tillit, så vil du ha en bedre sjanse til å komme tilbake sammen med din ex.


Prøver å få tilbake til din ex, eller prøver å gjøre din ex sjalu er ikke en god måte å operere. Faktisk, er dette noen av de verste tingene som du kan muligens gjøre, fordi det vil vise din ex som han eller hun bør bare flytte på fordi du allerede har. Mens du vil din ex å se at du gjør ok, vil du ikke at det å inspirere ham eller henne helt flytte på Hvis din ideelle situasjonen er å få tilbake sammen. La din ex se hvor sterk og selvtillit trygg du er, og de vil føle seg inspirert til å komme tilbake sammen med deg.


Jeg håper denne artikkelen hjelper deg og lykke til med ditt forhold


Ta vare på deg selv
R. Ioto

No comments:

Post a Comment