Tuesday, September 4, 2012

Kan du gjøre noe for å få henne tilbake?

Du står overfor en relasjon break-up med kjæresten din, som du ønsker å forhindre, men du virkelig kunne ikke hjelpe det? Vet du årsaken til break-up, og kan du gjøre noe for å få henne tilbake? Hvis svarene på disse spørsmålene er Ja, så er det absolutt gode nyheter. Nei, bli ikke sjokkert å høre dette, men de fleste av ganger, folk klarer ikke å forstå årsaken til break-up, og dermed aldri lykkes i å få tilbake en ex.


Men i tilfelle du allerede vet årsaken til break-up, blir det relativt enklere å fortsette, forutsatt at du er villig til å noe å få henne tilbake i livet ditt. Noen ganger må du kanskje ta få tøff trinn, for å gjøre nødvendige oppstandelsen, før du faktisk kan få din ex tilbake. Oftere enn ikke, er unwillingness å godta feilene roten av alle forholdet problemer, i tillegg til vesentlig årsak til pause-ups. Men noen ganger er det ikke din skyld, men du kan alltid gjøre mye Hvis du er mer enn villige til å gjøre noe for å få henne tilbake.


Hva du trenger å gjøre


Alt kommer til en pris, og du vil ganske sikkert ha til å betale en god en, spore tilbake veien av romantikk i livet ditt. Det er alltid enklere første gang, men mye tøffere etter å ha en break-up. Du må ta alle skritt for å sikre at du er der for partneren når hun trenger du; Selv om det kan være akkurat som en venn. Du må prøve å gi henne konstant støtte og gjøre henne føler elsket og brydde seg om igjen, og du vil plutselig merke samme glød og hengivenhet i øynene hennes igjen.


Men før du kommer det stadiet, du har til ansikt mange hindringer på veien, og dette er der de fleste mislykkes, og nekter å gjøre det nødvendig. Som du kan aldri klapp uten å gjøre bruk av begge hendene, kan du aldri forvente en lag opp, med mindre du er villig til å gjøre noe for å få henne tilbake. Nei, det er ikke om dykking i brann og dø for din partner, men bare spørsmål om å gjøre henne innse at du fremdeles vil henne tilbake i livet ditt, og du har lære av dine feil i livet. Du må prøve å sortere ut alle tidligere forskjellen, ved å være venner med din ex, og kontroller at det er ingenting igjen unsaid eller uante.


Du kanskje har ikke klart å realisere din feil mens du fortsatt hadde henne i livet ditt, men minst nå må du finne ut hver lille ting som forårsaket smerte i hennes liv, og resulterte i break-up. Sjansene er høy at din partner vil sakte avsløre alt som gikk galt, og forventer at du skal rette dem og komme tilbake i hennes liv. Ja, dette er hva du har vært på jakt etter, og du må gi den det beste bildet ditt å gjøre henne innser at du kan bokstavelig talt gjøre noe for å få henne tilbake. Etter å ha gjort at det vil være noe til å stoppe deg fra å få din ex tilbake!

No comments:

Post a Comment