Monday, September 3, 2012

Tilbake med din Ex: Er det en god idé?

Hvis du har bare nylig vært i et forhold som nettopp har gått sør, kan du være vurdere om det er den beste beslutningen om å komme tilbake med din ex. I de fleste tilfeller, hvis det var en enkel break-up, får mer enn sannsynlig du selv tilbake med din ex.


Hva er faktorer du må ta hensyn til?


Det er mange faktorer å vurdere når avgjøre om ikke å komme tilbake med din ex. å holde deg i sjakk vil sikre du ønsker for å komme tilbake med din ex for høyre grunner. Noen av disse høyre grunner inkluderer:


1. Du virkelig elsker hvem hun er og hva hennes mål er i livet
2. Hun beriker livet ditt
3. Hun er en fint kameraten
4. Din Ex bare tror ikke av seg selv


Noen feil grunner til å komme tilbake med en ex er:


1. Hun gir deg pengeverdien
2. Forholdet er drevet av begjær
3. Du er bare komfortabel med henne / brukes til ordningen


I utgangspunktet er galt årsakene når det ikke er gjensidig fordelaktige til en viss grad. I de fleste tilfeller som pleier å være dårlig for et forhold, en person tar fordel av den andre, eller er det en relasjon av bekvemmelighet.


Hvis du finne ut du ønsker å komme tilbake med din ex for høyre grunner, kan du gå videre til trinnene for å få din ex tilbake.


Så, å svare på spørsmål hvis komme tilbake med din ex er en god ide; svaret er, noen ganger. Selv om vi kanskje føler at vi får tilbake med vår ex for høyre grunner, vi betaler ikke oppmerksomhet til det brøt oss opp. Vi fokuserer på våre vondt følelser i stedet for virkeligheten. I dette tilfellet, vi bare gjør oss skade i det lange løp. Hvis vi ikke gjenkjenner at problemene i relasjonen må rettes før å reparere en ødelagt forholdet, vil det bli en resultatløst forsøk.


Det er sant at det er mange ting i en relasjon som kan overvinnes. Dette inkluderer forekomster der begge partnere i forholdet ble stresset, hele veien til en mann som juks på en kvinne. Men ekstreme situasjonen, du må gjenkjenne det skjedde, ikke Skyv den til side/konfrontere den, forstå hvorfor du reagerte slik du gjorde og sette deg i din ex kjærester sko. Det er først da at du vil alltid være i stand til å begynne å løse dine problemer.


Det er en lang vei til utvinning for de fleste folk som er brutt opp, og ønsker å få deres ex tilbake. Det er ikke bare lang, men prøver også. Du vil ha opp-og nedturer og mange støt. Du kommer til et punkt der du vil enten innse det fungerer, eller vil du innse at det ikke var ment å være. Uansett, vil du være en bedre mann på grunn av den. Hver relasjon er en opplevelse som vi kan lære og trives.

No comments:

Post a Comment