Thursday, September 20, 2012

Hvordan du kan vinne en fyr tilbake etter en pause opp

Er det en måte å vinne fyr tilbake? Du er virkelig desperat. Høyre nå, vil ham tilbake. Hva kan du gjøre for å vinne en fyr etter en pause opp?


Prøver å lagre en relasjon er ikke en enkel ting å gjøre. Vinne en fyr tilbake er ikke lett heller. Hvis du gjør bare en feil flytte, vil du ofte bekymre deg for å miste ham evindelig. Imidlertid er vanligvis hva du føler er den riktige tingen å gjøre faktisk ikke den riktige tingen å gjøre. Mange ganger bør vi følge "counterintuitive bane". Så, når du føler ringer din ex kjæreste prøver å vinne ham tilbake, stoppe deg, bør du ikke gjøre som. Ikke ennå, hvis du virkelig ønsker ham tilbake i livet ditt. Det er nå rett tid når du bør holde kult.


Når du føler pouring alle dine følelser ut, er det tiden da du burde bare slutte å tenke på ham og ikke snakke om ham enten. Få ham ut av tankene for en stund. Hvis du ikke kan gjøre det, minst, rettferdig prøve. Det vil gjøre du føler deg bedre. Du kan også være i stand til å tenke ting klart og planlegge hva du skal gjøre.


Det finnes counterintuitive teknikker du kan bruke effektivt. Disse counterintuitive teknikker kan være ny for deg, eller du kanskje ikke har hørt om, og du tenker kanskje det er upassende, men faktisk disse teknikkene har vist seg for å bli virkelig effektiv selv i de mest kompliserte situasjonene. Hvis du er desperat og alvorlig å få ham tilbake, vil du prøve noe. Du vil gjøre ditt beste. Du vil gjøre noe for å få ham tilbake, ikke sant? Så hvis du virkelig ønsker å få fyr tilbake. Ikke bare tenke på det. Handling før det er for sent.


Den første teknikken er at du må enig og helt godta faktum som din ex kjæreste har brutt med deg. Det er veldig vanskelig å gjøre, men du trenger å gjøre det for å vinne en fyr tilbake.


Du bør forstå hvorfor du må godta breakup, og hvordan det kan hjelpe deg å få tilbake sammen og vinne en fyr tilbake. Den viktigste grunnen er at du skal gi ham tid å respektere og savner deg igjen. Selvfølgelig, kan han bli opprørt med deg akkurat nå.


Den andre metoden er at du må kutte av all kommunikasjon. Stol på meg, denne teknikken faktisk virkelig fungerer! Faktisk, hjelper den selv deg å godta breakup. Den ville likeledes viser din ex kjæreste som du er virkelig alvorlig om å bryte med ham. Stoppe all kommunikasjon kan fyr å savne deg. Den likeledes hjelper ham til å komme over grunner for å bryte opp med deg. Gi ham litt plass. Dette vil også gi deg nok tid til å tenke klart om ditt forhold, og viktigst, det bestemmer du deg for den neste teknikken på hvordan du kan vinne en fyr tilbake. Du bør være klar for neste trinn slik du vil lykkes i vinne fyr tilbake i livet ditt.

No comments:

Post a Comment