Monday, January 28, 2013

4 Tips for å vinne tilbake en tapt kjærlighet

Så, du lurer på hvordan du kan vinne tilbake en tapt kjærlighet. Dette er ikke en lett gjort oppgave. Det er en vanskelig ting å gjøre for de fleste. Fleste mennesker trenger å gjøre dette mangler forståelsen og vet hvordan av lykkes å oppnå slike et mål. Selvfølgelig, er du nødt til å forbedre denne ferdigheten hvis du har lyst å komme tilbake med den personen du er fortsatt forelsket i. Du er også nødt til å implementere denne ny forståelse av å komme tilbake med din ex.


For å vinne tilbake en tapt kjærlighet, må du sortere dine tanker ut mens i ensomhet fra din ex. Dette er et avgjørende skritt å ta for å få ham eller henne tilbake etter at din ex har resorted å forlate du og ditt forhold sammen. Det er uheldig at dere begge har gått gjennom mye drama og følelser er på sitt høyeste. Dette er all grunn hendelsene som fant sted under ditt forhold og inkludert faktiske svikt i forholdet.


Så er det tilrådelig at du leser en implementere følgende tips til å vinne tilbake en tapt kjærlighet.


Tips #1: stoppe eventuelle gjenværende kontakter som du kan ha med din ex nå. Å holde i kontakt med denne personen vil bare distrahere din evne til å gjøre avgjørende trekk. Dette vil bare gjengi dine beslutninger irrasjonelle og forhastet. Hold deg unna din ex i løpet av denne tiden. Det er tid for deg å forsøke å få din sinn rett. Både du og din ex trenger tid og rom fra hverandre. Dette er for å unngå eventuelle sårbarhet som kan oppstå. Dette er også tid til å stoppe avhengig av din ex og stå på egne ben. Dette vil både imponere din ex samt forbedre selvtilliten.


Tips #2: er at oppløsningen er frisk, du kan være tilbøyelig til å tilbringe tid alene. Det er vanskelig å ønske å være ute og sosialisere når hjertet ditt er ødelagt, kan du bli litt for deprimert. Det er et must som du kveler disse følelsene av å ville være på egen hånd. Gjøre en innsats for å tilbringe tid med andre mennesker, selv om du har til å tvinge deg selv. Det er også viktig å ha folk rundt deg som det er å tilbringe tid borte fra din ex.


Ved å unngå å bruke for mye tid alene vil du ha mindre av en sjanse til å bli deprimert og elendig. Vil det også redusere trangen til å ringe eller ta kontakt med din ex. For all del, få nye venner. Finn dine gamle venner, hva noen gang er nødvendig for å holde deg fra å bruke for mye tid hjemme alene natt etter natt.


En annen måte å vinne tilbake en tapt kjærlighet bringer oss til # #3: Sørg for å være klar over feil du har gjort. Dine feil er det eneste som du har kontroll over. Never mind feilene din ex laget, de er verken henne eller der. Uhell og atferd er alt som du kan forbedre.


Tips #4: våre siste tips har hele bit så mye betydning som tidligere. Vår fjerde tips er å ta hensyn til dine svakheter. Det er et must å møte disse svakhetene hvis du forventer å gjøre positive forandringer. Det er en god idé å søke profesjonell bistand hvis det tydelig at du ikke klarer å forbedre disse feilene på egen hånd. Dette er absolutt tid til å jobbe på deg.


Foregående tipsene er en god start til å realisere din behov for å vinne tilbake en tapt kjærlighet. Sørg for å gjøre disse tipsene til arbeid og gi en stor innsats for å oppnå dette målet. Få på det, før det er for sent. Lykke til!

10 comments:



  1. Hi, I live on the South Coast and 18 months ago I was in a relationship with someone who had decided they wouldn't commit in any way. I was really unhappy as deep down I felt that we should be together and I just couldn't understand why he was so anti a relationship. I spoke to a friend of mine who recommended I contact Dr obodo, so in February 2014 I sceptically called to see if she would be able to help.We had an initial chat and was reassured that although he would take a bit longer due to his reluctance, he was positive that he would be able to bring us together, and ultimately me live with him.Well, I can now confirm that I have now moved in with my partner and he has committed to the relationship and I can't thank Dr obodo enough for changing my life. I am totally amazed and so happy that he has been able to do this for me, it has taken time, however Dr obodo has constantly been there for reassurance, however, you must follow and listen to everything he says, as it is very important to follow guidance and instructions but IT WORKS and I am living proof, here is Dr Obodo info: templeofanswer@hotmail.co.uk or +(234)8155425481 ...I can't thank he enough.

    ReplyDelete
  2. Mitt navn er Valerie N. Dette er en dag full av glede i livet mitt på grunn av hjelpen som mor daggry tilbød meg å hjelpe meg med å gjenopprette min eksmann med sin magi og kjærlighet. Jeg var gift i 6 år, og det var så forferdelig fordi mannen min virkelig var utro mot meg og lette etter skilsmisse, men da jeg kom over Mother Dawn, send en e -post på internett om hvordan hun hjalp så mange mennesker med å motta eks og hjelper å etablere forholdet. og gjør folk lykkelige i forholdet. Jeg forklarte situasjonen min for henne, og så lette jeg etter hjelp, men til min største overraskelse fortalte han meg at hun ville hjelpe meg med saken min, og her er det nå fordi mannen min har forandret seg for alltid. Han vil alltid være ved min side og kan ikke gjøre noe uten min tilstedeværelse. Jeg er veldig glad for ekteskapet mitt, en flott feiring. Jeg vil fortsette å vitne på internett at Mother Dawn virkelig er en sann heks. VENNLIGST VENNLIGST HJELP MOR DAWN NU LIVE E -POST: dawnacuna314@gmail.com eller WhatsApp +17168691327 hun er det eneste svaret på problemet ditt og får deg til å føle deg lykkelig i forholdet ditt.
    1 ELSKER STAV
    2 VINN TILBAKE EX
    3 KVINNEFRUKT
    4 STAVEKOMMONSJON
    5 BESKYTTELSE
    STAV 6 STAV FORRETNING
    7 STAV GOD JOBB
    8 LOTTERI STAV og STAV SAK

    ReplyDelete
  3. Dr.Sango hjelper deg med å få din eks tilbake, "han er virkelig en ekte og ærlig kjærlighetsformulering, han returnerte mannen min. Jeg er Zara fra USA, jeg er så glad mannen min kom tilbake etter at han forlot meg for en annen kvinne. Mannen min hadde en romantikk med en kollega, og jeg elsker mannen min så mye, men han jukset meg med sin kollega og denne jenta jeg tror mannen min brukte en heks eller svart magi at han ikke hatet meg, og det var så kritisk og uoppfordret Jeg gråter hele dagen og natten at Gud ville sende meg en hjelper for å gjenopprette mannen min! Jeg var skikkelig opprørt og trengte hjelp, så jeg søkte på internett for å få hjelp og fant et nettsted som antydet at Dr.Sango kan hjelpe med å få ekskjæresten tilbake raskt. Så jeg følte at jeg måtte prøve det. Jeg kontaktet ham og han fortalte meg hva jeg skulle gjøre, og jeg gjorde det, så gjorde han meg mye kjærlighet. Etter 16.00 ringte mannen min virkelig meg og sa at han savner meg så mye, Gud! Jeg var så glad, og i dag er jeg glad for mannen min igjen, og vi lever lykkelig sammen, og jeg er takknemlig for det kraftige stavehjulet Dr.Sango, han er så mektig, og jeg bestemte meg for å dele historien min her. Hvis du er her og din kjære nekter deg, eller hvis mannen din har flyttet til en annen kvinne, ikke gråt lenger, kontakt Dr.Sango for hjelp nå. Her er kontakten hans. Send e -post til spellspecialistcaster937@gmail.com

    ReplyDelete
  4. Takk Dr Ogundele! Mannen min ønsket skilsmisse fordi han møtte en annen kvinne, jeg fant ut om en stor trollformler. Etter arbeidet til Dr Ogundele kansellerte mannen min prosessen angående skilsmissen. Og kom hjem etter 24 timer og vi er nå lykkelige sammen. Jeg fortalte Dr Ogundele at jeg vil dele hans gode arbeid, det er derfor jeg deler dette her for at folk skal vite om denne flotte og ærlige mannen, hvis du har problemer med forholdet eller ekteskapet eller andre problemer, kan du skrive til ham på WhatsApp og Viber Chat: +27638836445. Mitt eget navn er Sabina.

    ReplyDelete
  5. Jeg er veldig glad for å dele dette fantastiske vitnesbyrdet, jeg ble såret og knust i hjertet da mannen min forlot meg med barnet vårt, jeg var forvirret og visste ikke hva jeg skulle gjøre, jeg elsket ham så høyt, jeg prøvde alt jeg kunne bringe ham tilbake, men all min innsats var forgjeves, på en trofast dag forklarte jeg problemet mitt til vennen min, og hun fortalte meg om en stor kjærlighetsformular kalt DR WALE som også gjorde henne gravid da hun lette etter et barn, etter hun fortalte meg at jeg også gikk på nettet for å se alle de gode nyhetene om DR WALE, jeg kontaktet DR WALE gjennom kontaktinformasjonen min venn ga meg, etter noen timer svarte tryllekunstneren meg og ba meg bli og ga meg noen instruksjoner på hva jeg skulle gjøre, og jeg gjorde akkurat som jeg ble fortalt, til min største overraskelse, min mann som ikke har ringt meg på tre år, ringte meg og begynte å be om unnskyldning for alle feilene han gjorde mot meg og tryglet meg om at han ville komme hjem med meg og barna, nå elsket han meg mer enn noen gang før, mine respektable seere brødre a nd søstre hvis du går gjennom noen form for problem kontakt DR WALE jeg gir deg 100% garanti for at han vil løse problemene dine. kontakt ham VIA WhatsApp/Viber: +2347054019402 ELLER E-post: drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete
  6. Det er et privilegium å dele dette mirakuløse vitnesbyrdet til verden. Mannen min skilte seg fra meg for femten måneder siden, og jeg har blitt fylt med anger fordi jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre for å rette opp problemer med mannen min. Jeg søkte etter hjelp på internett om hvordan jeg kunne få hjelp i ekteskapet mitt, og jeg oppdaget gode vitnere om DR WALE som har vært progressiv med trolldommene sine. Jeg tok kontakt med ham, og se, DR WALE, fortalte meg at han vil forberede en trolldom for meg som vil bringe tilbake mannen min. Jeg var skeptisk, men jeg hadde ikke noe annet valg enn å jobbe med ham. Etter å ha jobbet med DR WALE, noen dager senere, ringte mannen min at han kommer hjem og fra den dagen til dette øyeblikket har vi levd fredelig. Han er tilbake nå med så mye kjærlighet og omsorg. i dag er jeg glad for å fortelle dere alle at denne trylleformularen har kraften til å bringe elskere tilbake og det mest overraskende er at kjærligheten vår er veldig sterk nå, hver dag er lykke og glede. og det er ingenting som å være sammen med mannen du elsker. Jeg vil anbefale DR WALE på det sterkeste til alle der ute som trenger hjelp overhodet. Hvis du har problemer, kontakt DR WALE, jeg gir deg 100% garanti for at han vil hjelpe deg!!. Hans WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete
  7. Jeg kan ikke glemme hvordan DR WALE hjalp meg med å gjenopprette ekteskapet mitt etter åtte måneders separasjon med min kone på grunn av krangel og hun dro og aldri kom tilbake til meg, jeg gjorde så mye for å få henne tilbake, men ingenting fungerte ikke før Jeg så en kommentar på nettet da noen vitnet om hvordan DR WALE hjalp henne med å gjenopprette mannen sin, og det var slik jeg kontaktet ham gjennom WhatsApp, og etter å ha skrevet ut problemet mitt forsikret han meg om at han vil hjelpe meg med å komme tilbake til kona mi. om noen dager etter å ha kastet kjærlighetsformelen, og etter at han gjorde trylleformelen kom min kone hjem og tryglet at hun var veldig lei meg i dag, jeg er tilbake med min kone og vi er begge lykkelige og bor sammen igjen. Jeg vet at det er mange mennesker der ute som ønsker å få kjærligheten tilbake, vennligst kontakt DR WALE fordi han er det perfekte svaret på problemet ditt. Kontaktinformasjonen hans er: WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete
  8. Jeg vil bruke dette mediet til å takke den store tryllekunstneren DR WALE for å ha hentet tilbake min kjære mann. Da mannen min forlot meg og våre to barn for en annen kvinne, levde jeg i smerter fordi jeg elsker ham så høyt, jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre, faktisk var jeg forvirret før jeg møtte en venninne av meg som heter Ella og jeg fortalte henne hva jeg gikk gjennom, så fortalte hun meg at jeg ikke skulle bekymre meg for at hun også gikk gjennom det samme problemet, men i hennes tilfelle var det kjæresten, så tok hun meg med til en spiritist, en trylleformler, ved navn DR WALE som hjalp henne med tilbake kjæresten hennes, da jeg kontaktet DR WALE på WhatsApp +2347054019402 fortalte jeg ham problemene mine, etter det fortalte han meg hva jeg skulle gjøre og han sa etter at jeg har gjort det han fortalte meg, etter noen uker vil mannen min komme krypende videre knærne hans ber meg om å tilgi ham. Etter noen uker kom mannen min og begynte å tigge meg, jeg hadde aldri forventet at det skulle skje så fort, jeg banket på døren min, da jeg åpnet døren, så jeg til min største overraskelse mannen min på knærne tigge meg og vår barn til å tilgi ham.
    Han kurerer også alle slags sykdommer, inkludert den som er oppført nedenfor,
    1. HIV / AIDS.
    2. HERPES 1/2.
    3. KREFT.
    4. ALS (Lou Gehrigs sykdom).
    5. Hepatitt B.
    6. HYPERTENSJON.
    7. LAVT SÆDANTALL.
    8. ASTHMA.
    9. VIRGINIA PROBLEM.
    10. DIARÉ.
    11. STØYL.
    12. KJØLSÅR.
    13. SLAG.

    Og han kastet også følgende trollformler,

    1. du vil ha et godt ekteskap,
    2. du er en politiker og trenger beskyttelse,
    3. du trenger en kjærlighetsform,
    4. du ønsker å være en rik mann eller kvinne,
    5. du vil at partneren din skal elske deg,
    6. du leter etter kone eller mann,
    7. du ønsker å jobbe med visum til et hvilket som helst land du ønsker,
    8. du er en forretningsmann eller kvinne og vil at bedriften din skal flytte,
    9. du vil at sjefen din skal elske deg,
    10. du vil at din mann eller kone skal tilbe deg,
    11 Du trenger en jobbformidling,
    12 Du trenger forfremmelse i jobben din,
    Alle som har problemer oppført ovenfor, bør kontakte DR WALE, den store trylleformularen. Kontakt ham via WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete
  9. Ekte hackere er den beste løsningen for å gjenopprette stjålet kryptovaluta. De hjalp meg med å gjenvinne mine tapte tokens etter å ha blitt offer for en phishing-svindel på Telegram der angriperne fikk tilgang til lommeboken min og stjal alle myntene mine. Ved hjelp av Genuine Hackers var jeg i stand til å gjenopprette totalt 11,8 BTC og 6,479 ETH innen 2 dager etter at jeg sendte inn saken. Kontakt GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM eller via WhatsApp +1 (260) 218-3592 for pålitelige og effektive gjenopprettingstjenester.

    ReplyDelete
  10. Et fantastisk vitnesbyrd om en trolldomsleder som brakte mannen min tilbake til meg. Jeg er lykkelig gift med en nydelig og omsorgsfull mann med to barn. Et veldig stort problem oppsto i familien min for syv måneder siden, mellom meg og mannen min. så forferdelig at han tok saken til retten for skilsmisse. han sa at han aldri ville bo hos meg igjen og at han ikke elsket meg lenger. Så han pakket ut av huset og fikk meg og barna mine til å gå gjennom sterke smerter. Jeg prøvde alle mine midler for å få ham tilbake, etter mye tigging, men til ingen nytte, og han bekreftet at han har tatt sin avgjørelse, og at han aldri ønsket å se meg igjen. Så en kveld, da jeg kom tilbake fra jobb, møtte jeg en gammel venn av meg som spurte mannen min. Så jeg forklarte alt til henne, så hun fortalte meg at den eneste måten jeg kan få mannen min tilbake på er å besøke en tryllekunstner, for det var det hun også gjorde for å vinne tilbake elskeren sin. Så fulgte jeg rådene hennes og hun ga meg DR WALE WhatsApp-kontakt:+2347054019402. umiddelbart sendte jeg DR WALE en WhatsApp-melding og fortalte ham om alle smertene og problemene jeg står overfor. DR WALE fortalte meg at jeg ikke skulle gråte lenger, og at jeg bruker slappe av i tankene. Etter mye diskusjon med DR WALE betalte jeg for alt materiale og gjenstander som var nødvendig for å avgi trolldommen, og trolldomslederen forsikret meg om at jeg vil få mannen min tilbake om en ukes tid. For en fantastisk uttalelse!! Så han snakket med meg og fortalte meg alt jeg trengte å gjøre. Så neste uke var det så overraskende at mannen min som ikke ringte meg de siste syv månedene ringte meg for å informere meg om at han kom tilbake. Så utrolig!! Så det var slik han kom tilbake til huset med masse kjærlighet og glede, og han ba om unnskyldning for feilen og smerten han påførte meg og barna mine. Så fra den dagen var forholdet vårt nå sterkere enn hvordan det var før ved hjelp av DR WALE. Jeg vil råde deg til å kontakte DR WALE WhatsApp/Viber +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete