Sunday, January 27, 2013

Å få tilbake en Ex-kjæreste

Når kjæresten din bryter opp med deg, er det naturlig å føle avvist. Hvis du har besluttet ikke å gå bort fra forholdet uten kamp, den gode nyheten er at å få tilbake en ex kjæreste er enklere enn du kanskje tror. Den dårlige nyheten? At du ikke bør være kjemper for ditt forhold i det hele tatt... ikke hvis du vil en dag dato din ex igjen.


Vet hva konflikten gjør? Det avler mer konflikt. Hvilke er hvorfor mange ganger, etter en fyr, blir dumpet av sin kjæreste, graver han hull enda dypere enn det trenger å være. Hvis du har bestemt at du vil ha din kjæreste tilbake, må du forstå at "slåss om å beholde forholdet" er en dum, romantisk forestilling. Kanskje det fungerer i filmene, men i det virkelige liv? Det er eneste reelle måten å vinne hennes respekt tilbake, og det er sikkert ikke kommer til å være dyktig ved å kjempe henne på pause opp.


Forestille du er i din ex kjæresten sko for et sekund. Du brøt nettopp opp med kjæresten din (du). Dette var en tøff avgjørelse, og du trodde lang og hard om den. Du fryktede ansikt til ansikt konfrontasjon, men du til slutt arbeidet mot til å gjøre det. Og nå? Du har fortalt ham det er over... men henge på en andre... han godtar ikke det. Faktisk er han kjemper du nebb og klør, forteller deg at du tar feil, og at din beslutning om å slutten ting ikke kommer til å fly med ham.


Å få kjæresten din tilbake krever ikke noe som gjør henne sint eller å miste henne respekt. Ved å akseptere pause opp, er du i hovedsak enige med henne. Ikke bare gjør dette skape en ikke-konfronterende miljø, men det også setter deg i en posisjon hvor du har noen kraften og kontrollen tilbake over hva som skjer. På noen nivåer, er du avviser henne. Dette vil være forvirrende for en jente som er hellbent på å bryte med deg. Faktisk, vil det gjøre henne lurer på om du følt ulykkelige i forholdet selv, og hvor lenge.


Uansett hva som skjer, når din ex bryter opp med deg - du må finne ut årsaken til hvorfor. Å vinne tilbake en ex kjæreste du må identifisere atferd som hun er misfornøyd med, og se om du kan rette dem. Ikke legge skylden fullt ut på din egen skuldre, men gjør et forsøk på å se ærlig på forholdet. Hvis du ser områder hvor hun er rett, la henne vite. Noen ganger en jente ønsker bare hennes tanker og frykt begrunnet, og hva bedre begrunnelse enn kommer fra hennes kjæreste? Mens dette ikke kan reversere bryte opp en gang, det er tilsvarende tar et ganske stort skritt tilbake i retning av å gjøre hennes ønsker og trenger tilbake deg.


Skaper en atmosfære hvor kjæresten din savner du er en avgjørende del av fikse din bruddet. For å få henne tilbake, må hun først trenger deg tilbake. Av denne grunn, kan ikke du sette på en ynkelig, deprimert eller håpløst trengende front. Ingen fyr noen gang fikk kjæresten tilbake gjennom synd... og hvis han gjorde? Det varte sannsynligvis alle 24 timer. Kvinner vil ha en mann som er tøffe, sterke og uavhengige... ikke en som er usikker, usikre, og tapt uten henne. Hvis du ønsker å få tilbake en ex kjæreste, må du vise atferd og personlighetstrekk som er attraktive til å begynne med.


Forlate din ex alene for en stund er også kritisk, spesielt bare etter bruddet oppstår. Hounding kjæresten din med overdreven telefonsamtaler eller tekstmeldinger er bare går å presse henne bort. Faktisk, burde ikke du kontakte din ex i det hele tatt. Ikke engang en e-post, ikke engang et "Hei Hva skjer?" på hennes Facebook-veggen eller Myspace-side, eller hva annet du kan tenke på å gjøre. Savner du kjæresten din? Vil du ringe henne? Ring dine venner i stedet. Gå ut og gjøre ting som vil få deg sinn av henne så raskt som mulig. Jo mindre hun hører fra deg, jo mer kjæresten din vil du tilbake. Dette er en enkel, men sprø tommelfingerregel at alle bryte ups følge, uansett hva din nåværende omstendigheter kan være.

No comments:

Post a Comment