Sunday, January 6, 2013

Retningslinjer For å skrive et brev til en Ex-kjæreste

1. Avklare dine mål. Hvis du virkelig tenker på å skrive din ex et brev, det første du vil feste er hvorfor du gjør det i første omgang! Det er ganske vanlig praksis, spesielt blant damer, å skrive et brev til en ex bare for Katarsis skyld (du skal ikke sende brev... noen gang). Hvis dette er din hensikt, skal din skriveprosessen være mye annerledes og sannsynligvis mye lettere. Men hvis du skriver et brev som et middel for ny tilkobling/unnskyldning/forsoning, må du gjøre dette klart for leserne. I den aller første delen av brevet, etter din hilsen, kan du oppgi ditt formål. Eksempler:


"Jeg var tenker du nylig og lurte på hvordan du var gjør." "- platonisk hensikt.


"Jeg gå glipp av moroa vi hadde og håpet at vi kan være i stand til å gå igjen" - romantiske hensikt


2. Fremheve positivt. Selv om du skriver et brev du planer om å brenne, alltid alltid markere gode i livet ditt. Dette tjener noen formål. Først, det øker selvtilliten din og lar deg å vurdere de positive endringene som har skjedd i livet ditt siden du sist så din ex. Videre, hvis du planlegger på å sende brevet, spesielt som et middel for romantiske avstemming, accentuating positivt understreker til din ex som du er uavhengige, sterk og vellykket. Videre, en optimistisk tone er definitivt mer attraktiv for alle, uavhengig av omstendighetene, enn self-pitying. Det siste du ønsker i et brev til en ex er en outpouring av klager etterfulgt av en desperate bønn for avstemming. Det er absolutt mulig at du vil ha problemer med å finne definitive positive forandringer i livet ditt siden avslutter av Mr. Ex, og hvis det er tilfelle, aldri frykt. Tenk på hendelser, hobbyer eller milepæler som er viktige for deg, selv om de er liten, og husk å nevne dette i brevet. Dermed ikke bare bygger et bilde av suksess, men også gir en basis for samtale bør en avstemming finner sted.


3. Humble pie, noen? Hvis du er ute etter nedleggelse fra en ex, er det egentlig ikke nødvendig å krype. Jada, ville det trolig være hyggelig for Ex å høre at du angre alle dine tidligere feilgrep og at du tar fullt ansvar for ditt forhold slutten. Dette er ikke alltid nødvendig. Men, hvis du er på utkikk etter mer ut av dette samspillet, kanskje til og med at alle unnvikende avstemming, du kan bli tvunget til å spytte ut litt mer enn noen vittig småprat.


Reflektere over forholdet. Var det problemer med at kanskje du var skylden for? Var det en stor indiskresjon (Gud forby, juks!), som førte til at usmakelig break-up? Hvis ja, trenger du på dette punktet å bite i kule og HM, beklager for noen av disse slights. Vi trenger ikke å slå til en selvironiske whino. Bare ta ansvar for din feil og gå videre.


4. Åpne døren for tilbakemelding. En positiv og velkonstruert bokstaven er stor. Imidlertid, hvis du håper på mer enn nedleggelse, kanskje en telefonsamtale i retur sikre at du gir din ex en 'i' for fortsatt kommunikasjon. En naturlig måte å få dette gjort? Stille spørsmål! Tenk på den siste gangen du var i kontakt med din ex, og lage gjennomtenkte spørsmål i forhold til avganger fra den tiden. Spør etter nære venner og familiemedlemmer (kanskje til og med en ettertraktet pet!). Dermed ikke bare Letter samtale når det tar sted, men også viser at du bryr deg. Og med mindre du ønsker en avstemming bygget rundt Postal Service, kan det også være en god idé å gi din ex en altnerate betyr å nå deg (dvs med telefonnummeret ditt).


5. Hold det kort og greit! Så du har oppdatert Ex. Du har beskrevet din nåværende situasjon i glødende termer. Du har fritatt selv for siste indiskresjoner (etter behov), og gjorde det mulig for Ex å ta kontakt med deg. Nå før du stuper inn i en detaljert monolog angående hvor mye du savner sa, stoppe din favoritt forholdet minner, etc., deg selv. Mottatt et brev fra en ex er over-whelming nok, og hvis din ex er virkelig interessert i å forsone, tro meg, vil de. Dette krever ikke en omfattende tale på din side eller noen verdighet-ødelegge tigge. Registrer ditt navn ('vennlig hilsen' er fin), revidere med forsiktighet og få ting i posten.

1 comment:

  1. Ekte kjærlighetsspell Caster Dr.Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velstående staver, Beskyttelsesformer, Staver til ..Kontakt informasjon
    E-post: templeofanswer@hotmail.co.uk
    Ring, Viber og whatsapp +234815542481

    ReplyDelete