Wednesday, January 23, 2013

Få din kjæreste tilbake-en utprøvd metode

Som menn, vi alle vet den smertefulle tid det kan være når du har brutt opp med kjæresten din, og det eneste som du ønsker å gjøre er å finne en måte å tiltrekke seg henne tilbake. Av denne grunn alene, du skal føle seg litt bedre, som selv de gutta som har fått sine kjærester til å komme tilbake også måtte håndtere denne følelsen. Det er ikke for å antyde at du ikke har rett til å føle seg ned om ting akkurat nå, bare en påminnelse om at du kan og vil gjøre dem bedre når du lærer hvordan å tiltrekke seg kjæresten din tilbake til deg.


Det er mange grunner til hvorfor du kanskje har brutt opp med kjæresten din.


Hun kan ha føltes som om du ikke var å gi henne nok av din tid. Eller du kan ha fått tatt i en løgn. Verre, du kan ha faktisk bedro henne eller noe slikt. Saken er, så umulig som det kan virke, ikke en av disse situasjonene er egentlig umulig. Det er visse ting som vil utløse din ex kjæresten til vil komme tilbake til deg. Så lenge du vet hva disse triggere er og hvordan å trekke dem, vil du kunne trekke kjæresten din tilbake til deg.


Så, hva er noen ting som vil hjelpe deg å få din kjæreste tilbake?


1. Tid. Jeg vet det kan høres ut som det siste svaret som du vil høre, men litt tid vil gjøre du og hennes mange gode akkurat nå. Vær oppmerksom på at jeg ikke mener år eller måneder eller noe sånt. Bare litt tid der du kan samle dine tanker og tillate henne å ha riktig plass som hun trenger å håndtere situasjonen. Du ønsker ikke din ex kjæreste å føle presset av deg på noen måte. Dette er ikke til å gjøre henne vil gå tilbake til deg. For å få din kjæreste tilbake, må du tillate henne litt tid til å takle.


2. Strategi. Det verre tingen du kan gjøre er Prøv og fortsette å få kjæresten din tilbake uten bruk av en reell strategi. Dette er et område av livet ditt der du ikke ønsker å rote ting. Så, du har å ansette riktig strategi å vinne kjæresten din tilbake. Uten riktig bruk av en godt utarbeidet plan for å tiltrekke seg henne tilbake, vil å få kjæresten din tilbake være en forferdelig opplevelse av oppturer og nedturer. Sannsynligvis mer nedturer enn ups.


3. Fatning. Du har å forbli rolig, kul og samlet i disse tider. Hvis du mister ditt kjølig og blåse en sikring, hva er det å lokke henne til å komme tilbake til deg? Å få kjæresten din tilbake krever at du gjør ting som vil gjøre henne føle seg som om bryte opp med deg var den verste feiltakelsen hun kunne ha gjort. Og for å gjøre henne føle på denne måten, må du fortsette som en kul katt å vinne henne tilbake.


Mens du kan først føler som om din situasjon med din ex kjæreste er for langt borte, er det sannsynligvis ikke. Det er mange små triks som du kan lære å gjøre henne ønske du igjen og vil komme tilbake til deg. Å få kjæresten din tilbake er ikke umulig, det er svært sannsynlig. Du må bare vite og bruke hva som fungerer for å få kjæresten din tilbake.

No comments:

Post a Comment