Wednesday, January 2, 2013

Ex-kjæreste Playbook - triks for å vinne tilbake din Ex

For gutter som har mistet en kjæreste på grunn av en pause opp og ønsker å vinne henne tilbake, vil det hjelpe følgende tips og triks. Skal du for fort? Ikke gjør nok av de riktige tingene? Er det en kontakt ekskjæreste etikette når du prøver å komme tilbake sammen, og hvis så, hva er det? Disse spørsmålene og flere, blir besvart nedenfor.


Å bli dumpet av kjæresten din setter deg i en veldig merkelig og vanskelig posisjon. Du ønsker henne tilbake, men du skulle ikke snakke med henne. Her er noen du har vært snakker til og se omtrent hver dag, og nå du kan ikke gå innenfor armlengdes avstand av henne uten å bli stemplet en stalker. Merkelig, eh? Det er selvfølgelig. Så hvordan kan du få tilbake din ex kjæreste hvis du har alle disse regler og regler å følge?


Vinne tilbake din ex handler om tålmodighet, timing, og vite hva som ikke skal gjøre. De fleste gutter fail miserably i de første dagene etter en pause opp, gjøre alle samme rookie feil sender sine ex skriker i den andre retningen. Sende blomster... fortelle henne du elsker henne... og Hei, er ikke det tid for å skrive ut det dyptfølt kortet å si alle de tingene du aldri fortalte henne før? Yeah, høyre. Alle disse tingene vil ødelegge sjansene dine raskere enn du kan gjøre at første desperat telefonsamtalen. Å kontakte din ex kjæreste etter at hun dumper du er faktisk en av de verste tingene du kan muligens gjøre hvis du ønsker å vinne henne tilbake.


Er du klar til å begynne? bra. Fordi det første du må gjøre er å akseptere det faktum at du er singel igjen. Bor i fornektelse om din oppløsningen reeks av desperasjon, og din ex vil lukte det hele du. Du trenger å gi slipp på henne først for å få henne tilbake, og å gjøre at du må erkjenne at forholdet er helt over. Du vil savne henne, vil henne, og trenger å snakke med henne... men det beste du kan gjøre er slå av datamaskinen, kaste telefonen over skulderen din, og hodet over til en venns hus for en natt med mindless underholdning. Tømme hodet ditt og bryte all kontakt med din ex bør være nummer én og to prioriteringer akkurat nå.


Bekymret for at hun er ventet på samtalen? Føler at hvis du ikke snakke til henne hun vil gli bort fra deg? Stoppe deg selv og riste disse tankene fra hodet. Forstå at det er ingen rask løsning for noen sammenheng der jenta dumpet du. Fikse ting mellom deg og din ex vil ta tid, og i løpet av den tiden du trenger for å unngå å gjøre bonehead flytter. Holder forteller deg selv at du vil til slutt få din ex tilbake, og tror at du vil. Alt du skal gjøre fra her på ut bør være i tråd med et enkelt mål: å lage din ex vil du igjen.


Tenk på det: du er forelsket i henne, ringe henne, og emailing din ex. Du er der for henne når hun ønsker, alltid i vanlig skue. Tror din ex savner du? Helvete ingen. Som er grunnen til at slippe ut av syne er en flott måte å komme tilbake i hodet hennes. Du trenger å reversere måten du tenker, og mer viktigere, føler rett nå. Jo mindre ser hun dere jo bedre. Når hun tenker du er fortsatt rundt har hun ingen incentiv til å reversere pause opp. Din ex vil fortsette å utforske enkelt liv for idet lang idet hun er komfortabel... og se du klamrer på hennes ankel gjør henne svært komfortable.


Midlertidig kutte kommunikasjonslinjer som gjør din ex lurer på om du har flyttet, og dette er en god ting. Ingen kontakt ex kjæreste etikette dikterer også må du ignorere sin egen samtaler eller meldinger. Dette kan være monumentally vanskelig å gjøre! Men se på det på denne måten, hvis hun ringer deg, hun er allerede veldig nysgjerrig. Ignorerer henne samtaler vil raskt gjøre henne bekymret. Og nei, ikke "bekymret om deg" i noen dum sappy omsorg måte (som hun vil lede deg til å tro), men bekymret som i "Holy crap kanskje han har funnet noen andre allerede! Jeg kan ikke tro det! ". Forvirrende og skremmer din ex ut av sin komfortsone vil føre henne til å revurdere det faktum at hun endte ting. For første gang siden hun la deg gå, hun har til å vurdere å miste du for godt - som både en venn og en elsker.


Vinne tilbake din ex er alltid om å gjøre henne trenger du mer enn du trenger henne. For å sette henne i denne tenkemåte, kan ikke du gi bort din hånd. Uansett hvor mye du elsker henne, og ønsker å snakke med henne igjen, ved å la ting gå stille for en stund gjør du deg selv en enorm rettferdighet. Du også øke sjansen for at du får tilbake sammen med din exgirlfriend av ti ganger mer enn du ville hvis du beholdt kontakten med henne.

No comments:

Post a Comment