Saturday, January 5, 2013

Finn ut hvordan du får din Ex tilbake

Det er over mellom deg og kjæresten din, men det trenger ikke å være. Du kan ha en ny sjanse til å være med henne og gjøre forholdet fungere.Bryte opp er nerve wracking, stressende og frustrerende, spesielt hvis du var sammen i lang tid.Du vet hvor vanskelig det er å våkne opp om morgenen og tilbringe en annen dag uten at personen. Du kan ikke stoppe å tenke på den personen fordi overalt du slår det er en annen påminnelse om ganger du fikk sammen.
Du åpenbart ønsker å få din ex tilbake fra bunnen av hjertet ditt, men hvis du lar følelsene dine til å få bedre med deg, du bare kommer til å forverre situasjonen og gjøre det vanskeligere, om ikke umulig, å få din ex tilbake.Det er vanskelig å håndtere, spesielt når du føler at forholdet ikke bør ha endt å bryte opp. Så hva gjør du når du skal komme tilbake med den du elsker, men ender opp med å gjøre feil etter feil og bare presse henne videre bort?


Selvfølgelig rett nå du er seriøs om lagring eller rekindling ditt forhold, som er hva ledet deg til denne artikkelen i første omgang. Men hvis du føler deg altfor ivrig etter å få din ex tilbake, du kan være opptreden på feil måte, forårsaker din ex å trekke unna naturlig. Det er menneskets natur generelt å motstå med Skype. Kjemper mot menneskets natur er helt meningsløst, og det vil bare gjøre vondt verre.Nå er det ingen snarveier for å få din ex tilbake, men hva om du hadde en skritt for skritt håndbok som gjorde ting enklere for deg? Hva om du hadde noen eller noe som fortalte deg hva du skal, og hva som ikke skal gjøre for å få din ex-kjæreste tilbake? Lyd for godt til å være sant?


Bryte opp er vanskelig å håndtere, spesielt når du føler at du fortsatt vil være med den personen, men du bare vet ikke hvordan å få henne tilbake. Det er en situasjon som mange av oss har vært i, og mange flere går gjennom hver dag. Og mens de fleste forhold kan bli frelst, hvis du ikke har et klart fokus på hva du vil og hva de skal gjøre for å få det, så du ende bare opp med å gå i sirkler ødelegge sjansene for å gjenopprette ditt forhold.


Når kjæresten din bryter opp med deg, og du vil at hun skal ta deg tilbake, kan du føle deg som hvis du bør ringe, tekst, e-post henne å fortelle henne at du beklager, du har gjort en feil, ber henne om å tilgi deg, å ta deg tilbake. Dette er feil, og faktisk gjør motsatt. Det bare re-håndhever hennes avgjørelse i bryte opp med deg og beviser til henne at hun er bedre off uten deg, fordi som sies går, ingen trenger de trengende.


Du må huske at nøkkelen til denne strategien og reparere en pause opp er å jobbe med menneskets natur heller enn å forsøke å arbeide mot den. Hvis du lurer på "Hva kan jeg gjøre", nå du bør ha en ganske grunnleggende forståelse på hvor vanlig kan feil unngås. Bare holde deg jordet og unngå kvalte ham. Føl deg vises mystiske. Når du implementerer denne grunnleggende strategien kan du gjenopprette en balanse og la din ex å huske hvorfor hun elsket deg i første omgang.


Du skjønner, det er mange grunner og faktorer som vil forårsake din ex-kjæreste å ta deg tilbake; Hva dette betyr er å hjelpe deg å forstå de grunnene og veilede deg om hva du skal gjøre og når man skal gjøre det slik at du ikke er gjenta de samme feilene som gjorde henne bryte opp med deg i første omgang. Denne måten vil du ikke kunne få din ex-kjæreste tilbake og holde henne med deg for en lang lang tid.

1 comment:

  1. Hej alle, Dr. Agbazara er en stor mand,denne læge hjælpe mig med at bringe tilbage til min kæreste, der slog op med mig for et år siden med hans kraftfuld spell casting og i dag er hun tilbage til mig, så hvis du har brug for hjælp, kan kontakte ham på e-mail: ( agbazara@gmail.com ) eller ring/WhatsApp +2348104102662. Og få løse dit problem som mig.

    ReplyDelete