Thursday, January 3, 2013

Hvordan å bryte opp fra en ulykkelige forhold når hun ikke vil la deg permisjon

Den typiske "hvordan å Break-Up" råd går som dette:


• Være følsomme for deres smerte
• Skifte grunner mot deg i stedet for å skylde dem
• Gjør det i person, og ikke av tekstil eller e-post
• Kommunisere fra hjertet og gi dem plass


Men hvis du er på Internett på jakt etter råd om hvordan du oppløsningen, tipsene ovenfor er sannsynligvis ikke nyttig.


Med andre ord, du er sannsynligvis en følsom person som ville aldri drømme om å gjøre det gjennom tekst, for eksempel - du ser bare etter måter å redusere smerte for partneren. Kanskje partneren din er avhengig opp på du, eller har ingen anelse om at du er i tvil om forholdet, og du er redd for hans eller hennes reaksjon.


Du er trolig følelsen enorm skyldfølelse: du ville aldri skade noen, og du føler at dette kunne ødelegge din partner.
Den beste oppløsningen råd jeg kan gi deg akkurat nå er dette: du har tillatelse til å gå. Et forhold er et valg. Du kan bryte opp med noen på når som helst og uansett årsak. Det spiller ingen rolle om du har vært sammen 10 dager eller 10 år--det er alltid en mulighet at en partner vil velge en annen bane.


Dessverre, heartbreak er en del av livet, og din partner undertegnet opp for denne muligheten når han eller hun forfulgt et forhold med deg. Husk også at - til tross for hvor mye din partner elsker deg, han eller hun sannsynligvis ikke vil være med deg hvis de virkelig visste at du ikke ønsker å være med dem. Og hvis de virkelig elsker du, de ønsker best for deg.


Bryte opp er ikke lett. Som menn sitte vi ofte på gjerdet om avgjørelsen. Det er viktig å komme ut av den tilstanden av ubesluttsomhet så snart som mulig og ta affære - forplikte seg til bor eller forplikte seg til å bryte opp.


Selv når vi er sikre på om å ville break-up, vi liker å sette det ut: Afterall, hennes søster bryllup kommer opp, og så er det high school reunion, og du kan ikke gjøre det bare 2 uker før hennes fødselsdag, ikke sant...?


Ikke bruk dårlig timing som en unnskyldning: det er aldri en ideell tid. Det vil alltid være en bursdag, et jubileum eller en ferie i horisonten. Ja, du kan virke som en idiot hvis du prøver å pause opp på Valentinsdag, men hvis du ønske å forlate forholdet treff deg og du gi deg selv god tid til å finne ut det er det riktige valget, må du la henne vite ASAP.


Selvfølgelig, du ønsker å være følsom og respektfull: jeg ikke fortelle deg å gi henne nyheter øyeblikk etter hennes kreftdiagnose eller på hennes mors begravelse. Med mindre forholdet er svært usunn (dvs., hun er fysisk eller følelsesmessig fornærmende), kan du forsinke å ha "snakker" for bare litt, men ikke uker eller måneder!


Husk, det er bare én ting verre enn å måtte fake dine følelser for noen: å finne ut at noen var falsk sine følelser for deg. Med andre ord, hvis du vente, vil hun innse at du har følt på denne måten for en stund, og det vil være enda mer sårende for henne.


Ikke gjør det til henne – la henne vite ASAP, slik at dere begge kan komme videre med livet.

No comments:

Post a Comment