Tuesday, January 29, 2013

Hvordan å forbli fokusert etter en pause opp - fem nyttige Tips

Når du har vært gjennom en pause opp, kan det hende at fokus litt skyet. Du kan synes å tenke bare ubehageligheter av pausen. Selv om du vet at du har andre ting som du må tenke, dine tanker om bryte opp er det eneste du synes å tenke på. Her er 3 tips for å hjelpe deg å forbli fokus etter en pause opp.


1. Lag en Journal


Skriver alle dine mål i en journal, og holde den i nærheten. Registrere instruksjonene for hvordan du kommer for å nå disse målene. Du kan finne deg selv å legge til flere mål på et senere tidspunkt, fordi som du gjenvinne din fokus kan du har nye ønsker for ditt liv. Du kan også innse at noen av målene du har allerede startet, men ble avbrutt på grunn av pausen opp.


2. Har tillit til deg selv


Du må tro at du kan gjøre de tingene som du skrev i dagboken din. Lav selvfølelse ville anledning du å tvile på ditt potensiale for å oppnå dine mål. Hver gang at du opplever en tvilsomt tanke, lese dagboken din og begynne å tenke på å nå dine mål. Du har å være din egen cheerleader. Cheering deg selv til seier!


3. Ta tid til trening


Øvelsen vil tømme tankene, og vil styrke deg. Prøv å gå eller puste øvelser der du inhalerer og puster gjennom nesen holder munnen lukket. Pusten bør være kort, men lik varighet. Jeg liker å gå når jeg ønsker å tømme hodet mitt. Jeg tror om ting at jeg er takknemlig for mens jeg går og før jeg vet mine tanker er ikke lenger på ubehagelige hendelser.


4. Forvente gode ting


Når du er såret begynner å tro at alt og alle er mot deg. Det kan være vanskelig å opprettholde en positiv stemning. Gjøre en forpliktelse til deg selv som du vil forvente gode ting å skje. Hver dag minn deg selv at du forventer gode ting å skje.


5. Ikke vakt ditt hjerte til å nøye


La døren til ditt hjerte åpne for å motta de gode tingene som venter på deg. Ikke vakt ditt hjerte for tett fordi du kan avvise kjærlighet som kommer fra andre retninger. Et sårede hjerte kan føre til at du trekke seg tilbake og slå. Du ville være i stand til å møte situasjonen med en positiv holdning selv om dine følelser kan føles ganske negativ.


Det kan være vanskelig, men hvis du bruker disse nyttige tips du vil snart begynne å innse at du er nærmere målet blir nådd hvis gjenvinne fokus.


Hvis du fortsatt har et problem med å være fokusert, kan det være fordi du vil din ex tilbake. Du er hele tiden tenke på hvordan ting var når du med din ex, og også hvordan ting kunne være hvis du var tilbake med din ex. Du kan ikke vet hvordan du starter avstemmingsprosessen.


Her er en nettside som du kan finne en guide som kan hjelpe deg. Gå til denne siden: http://www.themagicofmakingup-reviewsite.info

1 comment:

  1. Ekte kjærlighetsspell Caster Dr.Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velstående staver, Beskyttelsesformer, Staver til ..Kontakt informasjon
    E-post: templeofanswer@hotmail.co.uk
    Ring, Viber og whatsapp +234815542481

    ReplyDelete