Tuesday, January 22, 2013

Hvordan å tiltrekke seg tilbake kjæresten din

Når du har til å møte den harde virkeligheten som du og din venninne har brutt opp, kan det være lett å finne deg selv antar verste. Du har allerede bildene i ditt sinn av kjæresten din gå ut med en annen fyr og han gråter du i filler. Hva er verre, du fortsatt har følelser for henne og for noen grunn, du ikke kan få henne ut av tankene dine. Alt dette er mer enn nok til å kjøre deg løs med angst som du prøver og takle tapet av kjæresten din. Du ønsker noe mer enn å ha en andre sjanse romanse med henne, og det bare ser ikke ut til å være i kortene for deg.


Eller er det?


Hva de fleste gutter ikke vet er at ved å gjøre riktig trekk, og de riktige beslutningene, du lett kan tiltrekke seg tilbake din ex kjæreste og finner henne i armene dine igjen. Tenk deg følelsen av du holder henne en gang, ikke la gå som hun ser tilbake inn i øynene med kjærlighet. Dette er hva du ønsker å være din virkelighet, ikke sitte rundt hjemme og ventet på henne å komme tilbake. Du vil kaste og slå i sengen, å finne henne ved siden av deg. Du vil ringe henne på telefonen, å vite at hun vil bli glad for å høre lyden av stemmen din igjen.


Vel, min venn, du kan gjøre det skje.


Men, hvordan?


Dette er ofte spørsmålet som ringer gjennom sinnet til en mann som har sett sin kjæreste gå på ham. Og mens det er ingen enkle svar, det er noen ting du bør vite. For det første, bør du være klar over handlingene som du ikke bør ta å prøve å tiltrekke seg tilbake din ex kjæreste. Dette er feilene som vil presse henne bort og holde henne fra å komme tilbake til deg.


Her er noen klassiske eksempler:


1. Du bør aldri begynne å sprenge henne med telefonsamtale etter telefonsamtalen. Mens du tror det er mer enn greit som du bare ønsker å høre henne på den andre linjen, vil hun føler som om du ikke gir henne plass som hun fortjener. Hvis hun føler på denne måten, så du kan være trygg på at hun ikke vil gi deg en andre sjanse romanse med henne.


2. Du bør aldri krysse linjen med sine venner. For mange ganger menn vil prøve og snakke seg inn sine ex kjærestes gode nådegaver, håper at dette vil lokke henne til å returnere. Problemet med denne tilnærmingen er at hun vil fortsatt føle deg som om du invaderer hennes private plass, og dette vil deaktivere henne til deg. Jo mer du prøver og presse for henne til å returnere, jo mer din ex kjæreste vil trekke bort fra deg.


3. Du bør aldri gjør beskyldninger. Slik at sinne å ta kontroll og få deg til å si ting som du senere vil angre ikke er et klokt trekk fra din side. Når du arbeider med din ex kjæreste, bør du alltid gå med advarsel. Ellers, er du mer enn sannsynlig kommer til å gjøre mer skade enn godt.


Så, hva gjør du?


Følg en enkel metode for å tiltrekke henne tilbake og ignorere alle disse klassiske feil og mer. Når du vil kjæresten din til å gi deg en ny sjanse på romance, må du være villig til å overholde disse "regler".

1 comment:

  1. Hej alle, Dr. Agbazara er en stor mand,denne læge hjælpe mig med at bringe tilbage til min kæreste, der slog op med mig for et år siden med hans kraftfuld spell casting og i dag er hun tilbage til mig, så hvis du har brug for hjælp, kan kontakte ham på e-mail: ( agbazara@gmail.com ) eller ring/WhatsApp +2348104102662. Og få løse dit problem som mig.

    ReplyDelete