Saturday, January 26, 2013

Hvordan jeg ta kjæresten min utro?

Jeg kan realisere hva dine følelser ville være når du kommer til å vite at kjæresten din er utro mot deg! Så, det er ganske tydelig på din del å spørre "Hvor jeg ta kjæresten min utro?" Vel, sjekk ut denne artikkelen for å vite...


Din venninne har muligens en mobiltelefon. Vel, kan dette hjelpe deg å finne ut om hun bærer ut en affære samtidig eller ikke. Først må du sjekke hennes samtaleloggen og finne ut tallene der hun gjør en samtale eller tall fra der hun mottar kaller. Hvis du finner et ukjent tall i hennes samtalelisten deretter ringe tilbake på tallene og prøve å identifisere innringere. Ikke bruke hennes mobiltelefon; i stedet foreta et anrop fra din egen. Du kan også sjekke telefonsvarer og finne ut frekvensen av noen tall, samtaler, i tillegg til det nøyaktige tidspunktet når kallet ble gjort. Generelt, er mistenkelige samtaler utbredt i løpet av natten når kjæresten din er borte på hennes hus. Men det er et kjent faktum at bedragere har en skarp sinn, derfor er det ganske sannsynlig på hennes del å slette tallene fra anropsloggen etter mottar samtalen. I andre tilfeller, kan hun også lagre nummeret ved hjelp av et feminint navn slik at du ikke har mistanke om henne.


Vel, det er ingenting å bli bekymret, som det er en annen gjennom som du kan finne ut om kjæresten din er utro mot din eller ikke. For å være mer spesifikk, du kan gå online og holde rede på sine aktiviteter. Alt du trenger å gjøre er å kjenne henne passordet. Hvis du vet dermed, kan du sjekke henne sendte posten, så vel som mottatt e-post. Men sørg for å gjøre dette, før hun endrer henne passord. På baksiden, hvis du ikke vet passordet, kan du velge en nøkkel logger til å registrere alle nøklene som hun har skrevet inn på datamaskinen. Du kan også ta henne gjennom alle sosiale nettverk nettsteder, forutsatt at hun er medlem av det. Her, kan du komme til vite om hennes venner, meldinger hun mottar, så vel som sender.


Hvis du finner at begge disse meldingene ikke er din hjelp, kan du velge andre alternativer. For eksempel, kan du oppnevne en privat detektiv å holde et øye på henne. Privat etterforsker vil gi deg all nødvendig informasjon som:


•I når hun forlater hjemmet
•I når hun kommer tilbake
•Her jobb miljø
•Med hvem hun beveger seg ut
•Med som hun møter og mye mer.


Spør detektiven å ta bilder der det er mulig. For eksempel, hvis hun beveger seg til et hotell med noen, kan du be detektiven å gi deg romnummeret. Hvis mulig, prøve å gå opp til at sted og fange henne der og da.


Prøve ut disse ideene til å fange din venninne på fersken. Men før det gjøre sikker på at du har nok bevis på hånden.


Den enkleste og raskeste måten å oppdage hvordan du kan fange fusk-kjæresten din?
Du definitivt må sjekke ut spor Commander GPS-programvare på http://www.Trackcommander.com

No comments:

Post a Comment