Monday, January 14, 2013

Min Ex er Dating noen andre... Og jeg vil ha dem tilbake!

Fortsatt vil ex tilbake? Hva skjer når du finne ut din ex har en ny kjæreste eller venninne? Prøver å fikse et ødelagt forhold er tøff nok, men når din ex starter og beveger seg uten du er det fortsatt en måte å stjele dem tilbake igjen? Å finne ut de beste metodene for å vinne tilbake en ex-kjæreste eller eks-kjæreste etter at de har begynt en ny romanse kan øke sjansene for dating dem på nytt.


Å få dumpet gjør vondt. Å bli dumpet, og deretter å måtte se din ex kyssingen opp en ny kjæreste eller venninne er ti ganger verre. Når din ex starter et nytt forhold, kan ting bli virkelig håpløs veldig fort. Enhver innsats du kan gjøre å få dem tilbake? De trenger å bli fordoblet.


Det er ikke for å si at du bør rush av og gjøre noe utslett. Vinne tilbake noen ex kjæreste eller eks-kjæreste krever hode og noen kule tenkning. Bare fordi du ikke godkjenne av personen som din ex plukket som elskeren sin neste betyr ikke at du kan begynne å bashing denne personen eller badmouthing dem til din ex (eller noen andre for saks skyld). Faktisk, noe dårlig du sier om din ex nye kjæreste eller venninne vil komme tilbake å hjemsøke deg senere når du prøver å få dem til å ta deg på alvor igjen.


Din ex respekt bør være av overordnet betydning for deg gjennom hele avstemmingsprosessen. Selv når du er i stand til å gjøre noe, men vente ut bryllupsreise stadier av din ex nye romantikk, er det fortsatt et bilde du trenger for å opprettholde. Kjølig og rolig likegyldighet kan gå en lang vei mot å gjøre du attraktivt for en ex kjæreste eller venninne som er for tiden involvert i en rebound forhold. Fordi når den nye romantikk til slutt krasjer og brenner? Du din ex å se tilbake til deg... og husker bare gode ting.


"Men min ex er dating noen andre! Hva kan jeg gjøre?"


Massevis av ting. Først og fremst må du roe ned. Bare fordi din ex er å se noen nye betyr ikke sine følelser for deg er borte. Tvert imot, starter de fleste ganger noen opp et nytt forhold som de prøver å tørke av skifer ren ved å begrave fortiden følelser og følelser. Alt din ex føles for deg er fortsatt der, bare det er begravet like under overflaten. Og jo raskere de begynte å se denne nye kjæreste eller kjæreste? Jo enklere disse følelsene vil være for deg å grave.


Du vil høre mye om å trykke emosjonelle varmt knapper, men når du vil din ex tilbake det er akkurat hva du må gjøre. Spesielt i tilfellet der din ex er dating noen andre, trenger du å minne dem om de gode tider og store ting du gjorde sammen. Har du en stor fordel som denne nye personen i din ex livet ikke: en tidligere historie med din ex-kjæreste eller eks-kjæreste. At historien kan inneholde sin rettferdige andel av kamper og argumenter, men du har også fått langt mer gode tider og fantastiske minner enn du gjøre dårlige. Folk pleier å være optimistisk når det gjelder forhold, betyr at de husker det meste de gode tingene.


Så hvordan du stjele din ex tilbake fra noen andre? Med tid, tålmodighet og alle riktig trekk. Avhengig av din situasjon, finnes det teknikker for snu oppmerksomheten din ex tilbake på deg. Mange av dem selv kan oppnås uten din ex innser hva du har gjort. Det finnes metoder for å etablere et midlertidig vennskap med din ex mens undergrave deres nåværende forhold, og ting du kan gjøre for å fremskynde prosessen med din ex dumping sin nye kjærlighet interesse. Jo mer du vet, bedre du vil være.

1 comment:

  1. Ekte kjærlighetsspell Caster Dr.Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velstående staver, Beskyttelsesformer, Staver til ..Kontakt informasjon
    E-post: templeofanswer@hotmail.co.uk
    Ring, Viber og whatsapp +234815542481

    ReplyDelete