Thursday, January 10, 2013

Hvor å fylling ham før han dumper du i et urolige forhold

Hvis du står overfor virkelig harde tider i et forhold, og det er trist sjanser til å fikse ting rett, er det tid for deg å handle smart. Slutte å være følelsesmessig og kaller det en slutt før han gjør. Her er hvordan.


Tegnene er der, og de ikke ser bra ut: han er mer reservert, mindre involvert, mindre hengiven og han ser på andre kvinner når han er med deg. Du er ganske sikker på at han planlegger dumping du. Og du vil slå ham til det, for å redde ansikt. Eller føle deg bedre. Du kan få ut av ditt forhold ganske enkelt, du ønsker bare å sikre at du er den som gjør det først. Avhengig av forholdet er det mange måter du kan bruke til å dumpe ham. Dette er den mest populære:


Dumping ham ansikt til ansikt:


Alltid en klassisk måte av dumping noen, er det den mest respektfull metoden for å bryte. Sette opp en tid til å møte og en sted-holde seg borte fra offentlige steder som restauranter eller klubber. Dumping ham før han dumper du trenger ikke å være et opptog eller en skrikende kamp. Du kan dumpe ham klart, sitere årsakene eller hvorfor det fungerer ikke, og la ham gå.


Dumping ham Via venner:


Ved hjelp av en venn eller venner for å dumpe ham fornuftig hvis du er redd han vil ta nyhetene dårlig eller kan føre til en scene. Noen ganger vil venner bryte det faktum at du er dumping ham mer forsiktig enn du noensinne kunne.


Dumping ham Via sosiale nettverk:


Plutselig annonserer er på Facebook eller Twitter, for eksempel den beste måten å dumpe en fyr du vil skade. Han vil være sist til å vite, og det er offentlig ydmykelse. Vær oppmerksom på at han kan bruke det til å komme tilbake på deg på samme måte. Du kan gi ham en god idé av sin egen hevn.


Dumping ham Over telefon:


Det er mer nerve-wracking enn å skrive en e-post eller brev, men enklere enn å fortelle ham til hans ansikt du er dumping ham. Det gir ham sjansen til å henge opp på deg hvis han ønsker å, og svare deg i sanntid. Det kommer an på hva slags reaksjon du forventer han må nyhetene du er dumping ham før han kan dumpe deg.


Dumping ham i posten:


Enten det er å skrive ham en e-post eller en gammeldags brevpost, skrive et brev kan være både rensing og rensende. Det gir deg mer tid til å si alt du trenger å si klart. Det gir ham også et minnesmerke å huske deg ved, hvis det er det du ønsker.


Med alle teknologien vi har tilgjengelig i dag, det gjør dumping noen et spørsmål om valg og preferanser. Hver vei har sin egen underliggende melding vedlagt. Når du vil gjerne fylling ham før han dumper du, har du en buffé med alternativer å velge mellom.


Merk: Tillatelse er gitt for å publisere denne artikkelen gitt det er gjengitt i sin helhet med denne ressursen blokken inkludert.

1 comment:

  1. dumpet en gammel pule venn, kansje jeg var stygg men hadde også en god grunn. hun var ganske stygg bare se bildene han uansett for gammelt. men han traff en annen på den siden en jeg ikke likte, hun har pierce ring i ræven å kommer fra island å er feit.

    men dumpet han som pulevenn før han fik sjangse til å finne en annen, fordi han glemte å s slå av team viewer,. jeg så alt han skrev til hun. det føltest enda mere digg ;-)

    ReplyDelete