Wednesday, January 30, 2013

Hvordan overleve og gjenopprette fra et knust hjerte - 7 viktige spørsmål

Det kan ha oppstått en knust hjerte, eller mer enn ett. Uavhengig av hvor mange du har hatt, søker du etter lettelse. Vurdere årsaken kan hjelpe deg med å finne lindring og gjenopprette. Her er noen spørsmål for å hjelpe med selvtillit evalueringen.


Kan du overleve og gjenopprette fra et knust hjerte? Svaret på dette spørsmålet er: Ja, du kan overleve en knust hjerte og ikke bare overleve det, men også du kan gjenopprette fra den. Jeg vet hvordan du føler, men husk det er bare dine følelser som er dikterer nå.


Din knust hjerte er kontrollere følelser. Dette er området som du bør fokusere på slik at du kan overleve og gjenopprette. Det er syv ting jeg vil at du skal huske:


1. Er du verdifulle?


Ja, du er fordi du er unik. Det er bare (1) du. Alltid tenke på deg selv som en del av et puslespill som ikke kan være komplett uten deg.


2. Må du gi kjærlighet?


Noen mennesker bruker ordet elsker ganske ofte men de noen gang ikke viser det. De har ikke lært at kjærlighet er et action-ord og ikke bare et substantiv. Hvis ditt hjerte er brutt, må åpenbart du har utvidet ditt hjerte (kjærlighet) til noen.


3. Hva er din favoritt blomst?


Forestill deg selv som en blomst. De fleste blomster trenger forskjellige elementer for å vokse. Blomster trenger regn, så vel som solskinn. Etter regn så solen kommer sammen og gjør alt vakkert igjen. Blomsten stopper ikke blomstrende.


4. Er du en risiko-Taker?


Du kan ikke ha betraktet som deg selv som en risiko-taker, men sannheten er at alle som noensinne har elsket noen er en risiko-taker. Når det gjelder saker av hjertet, er det alltid risiko for smerte.


5. Du trener?


Visste du at fysisk trening hjelper få oksygen til våre organer? Oksygen stimulerer vår hjerne og oksygen gir oss også energi. Å ha et knust hjerte kan tappe energi følelsesmessig og fysisk. Hvis du ikke har trent, deretter begynne å gjøre hva noensinne øvelser som du kan. Du kan også trene hjernen din med positive tanker. Nå, hvis du har trent ikke over anstrenge deg selv på grunn av noen frustrasjon du kan føle.


6. Liker du å lese eller synge?


Lest en ny bok eller synge en ny sang. Men pass på at det er inspirerende. Vi alle trenger en åndelig heis i livet på grunn av de mange situasjonene som vi møter.


7. Vil du å komme seg og overleve din knust hjerte?


Dette er det viktigste spørsmålet for deg å svare. Selv om det kan være en vanskelig tid ikke gi opp ønske om å ønsker å gå videre. Dette er hva vil gjøre det skje for deg.


Svarene på disse viktige spørsmål ville hjelpe deg å vurdere situasjonen. Gjenoppretting starter med anerkjenner og ikke fornektelse. Gå videre og endre ting som du ikke liker svarene på og forbedre på ting som ikke kanskje opp til PARI. I evalueringen håper jeg at du vet at du kan overleve og gjenopprette fra et knust hjerte.


Kan du gå videre til en ny relasjon, eller kan du få din ex tilbake. Hvis du har valgt å få din ex tilbake, så her er en guide som kan hjelpe deg. http://www.Squidoo.com/themendedheart-reunited

1 comment:

  1. Ekte kjærlighetsspell Caster Dr.Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velstående staver, Beskyttelsesformer, Staver til ..Kontakt informasjon
    E-post: templeofanswer@hotmail.co.uk
    Ring, Viber og whatsapp +234815542481

    ReplyDelete