Saturday, January 12, 2013

Hvordan få din Ex kjæreste tilbake hvis du vil

Hvert par kamper uansett hvor gode forholdet kan være. Det egentlig ingen rolle hvor godt du får sammen eller hvor lenge du har vært lykkelig sammen til slutt du vil kjempe og det er alltid en mulighet som du vil bryte opp. Så hva gjør du hvis du bryte opp og du fortsatt elsker ham eller henne? Kan du vet hvordan for å få din ex lover tilbake, og hvis du gjør så her er et par ting som kan få ballen rulle.


Uansett hva du gjør, kjører ikke fra en kamp. Jeg sier ikke ikke å hunker ned og kjempe til deg vinne Uansett hva utfallet. Jeg sier som aldri ta mer enn et par minutter å kjøle og begynner å ha noen ærlig rolig kommunikasjon med kjæresten din. Håndtere ting raskt og ikke la dem fester og bli infisert.


Du vil også ønske å være helt ærlig med din ex kjæreste. Ærlighet er virkelig den beste løsningen til et problem. Hvis du ikke kan være rett i forholdet du sannsynligvis bør ikke være i dette forholdet til å begynne med. Oh, og forresten la din ex kjæreste snakke også. Gi ham eller henne, plattform for å være ærlig med deg også. Du må både fremsatt en innsats hvis dette kommer til å trene.


Du vil også ønske å huske at det tar to til tango. Det er ikke alle din ex lover's feil du mest sannsynlig har en liten skylden også. Her igjen er betydningen av kommunikasjon som er god kommunikasjon, i en relasjon. Noen ganger virker det som alt vi ønsker er for vår følelse å komme tilbake på rett stativet, og vi tenke aldri at våre ex har noen følelser. Uansett hva gjør du at du tar sine følelser i betraktning. Det synes at det meste av tiden break ups oppstår over enkle ting. Jeg har funnet at det er mange relasjoner som lider skjema gjør et fjell ut av en føflekk-ås. Så jeg alltid si "ikke svette de små ting" der er vei til mange store ting å håndtere i livet å få all varme og plaget av dagligdagse ting i livet.


En siste ting som bør være avgjørende i å få din ex lover tilbake er å finne ut hva som gikk galt i første omgang. Grave ned, og se om du kan finne ut hva som forårsaket bruddet opp i første omgang. Når du har som ned klapp kan du begynne å få det løst. Det kan ha vært din feil, og det kan ha vært deres uansett når du regne det ut du kan få på med reparasjonen.


Ja, du kan lære å få din ex lover tilbake hvis du vil, men det vil starte med forslagene ovenfor. Hvorfor ikke sette dem ut i praksis nå og vinn din ex kjæreste tilbake og bygge ditt forhold på nytt.

2 comments:

  1. Ekte kjærlighetsspell Caster Dr.Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velstående staver, Beskyttelsesformer, Staver til ..Kontakt informasjon
    E-post: templeofanswer@hotmail.co.uk
    Ring, Viber og whatsapp +234815542481

    ReplyDelete
  2. Lagre forholdet ditt, og har dem blitt håpløst forelsket i deg igjen. Kast en kjærlighetsformulering for å gjenerobre hjertet deres - Prøv det, det er absolutt verdt det! Klienter i 95 land. Sikker online bestilling. I virksomhet siden 1980. Money Back Garanti.
    Pengesprell - (whatsapp +2348155 425481
      Templeofanswer@hotmail.co.uk)

    ReplyDelete