Friday, January 11, 2013

Biokjemi Break-Up, del én

Det er mange mennesker der ute som ønsker å utnytte din sorg over tapet av en romantisk lover ved å selge deg noen plan for å ‘ få dem tilbake ’. De presentere kjærlighet og romantikk som om det var en ‘ sport ’ eller noen form en ‘ spillet skal spilles ’.

Hva du egentlig trenger å forstå skjønt er at i nesten alle tilfeller kan du ’ t få dem tilbake, men langt viktigere, er du veldig mye behov for å få utover denne typen ‘ tenkning ’ helt. Tenker i form av ‘ å få dem tilbake ” rett og slett aldri vil tjene deg, og det vil bare forlenge smerte eller verre engasjere den.

Jeg er ikke prøver å selge deg en dam ting så jeg kan fortelle deg sannheten. Din forståelse og å akseptere sannheten vil i tid lindre den smerten raskere enn enhver illusjon du kan nå vedlikeholde. Mest kritikerroste av alt, vil å se ting som de virkelig er også gjøre mye mer for deg lengre sikt i søket etter varig kjærlighet.

I dag du har å gjøre med en av de mest forferdelige emosjonelle smertene finnes, tap av en romantisk elsker. Mest sannsynlig at du er noe ung også. Men du vil aldri komme forbi at smerte idet fullt ut idet du må Hvis du ikke godtar sannheten slik at du kan begynne å snu det nåværende ‘ smerte ’ inn til en fremtid ‘ formålet ’.

La meg bare liste noen av de viktige realitetene og kort uten noen reell forklaring av dem og ‘ hvorfor ’ ennå:

(1) Hva du tror den ‘ bryte opp ’ var over var det ikke. Derfor du forestille deg var den ‘ årsaken ’ var en produsert en å gi en unnskyldning eller rasjonalisering å avslutte forholdet for noen. Dette ‘ forårsake ’ er en rasjonalisering for å nekte den enkle sannheten som ‘ det bare isn ’ t moro mere med deg som det en gang var ’.

(2) Bryte opp var fordi den ‘ kjemi endte ’, romantiske begjær og ‘ personlig attraksjon biokjemiske ’ s ’ like naturlig spilte seg som de alltid gjør. Men de ‘ spilles ut ’ i en kjæreste før den andre. Som et resultat føles en kjæreste alltid forrådt og forlatt som de er fortsatt under den biokjemiske cocktailen av kjærlighet selv.

(3) Mest sannsynlig hadde bryte opp lite om noe å gjøre med deg personlig. The break up var ikke fordi du var en eller annen måte eller i noen måte bestemmes ikke ‘ godt nok ’ av den andre tidligere partneren. Det er mai være nær umulig å forstå at virkeligheten akkurat nå, men denne mest intenst personell opplevelsen i livet ditt kom ikke til en slutt over noe virkelig personell om du virkelig.

(4) Det er tre forskjellige stadier av kjærlighet og et forskjellige og spesifikke biokjemiske kompleks dirigerer hver. Mennesker har ingen bevisst kontroll over utgivelsen eller ‘ levetid ’ av den biokjemiske ’ s av kjærlighet og romantikk.

(5) Tre stadier av kjærlighet er (A) begjær, (B) personlig attraksjon og C) og ærlig på den ‘ klok og informert ’ eller den ‘ heldig ’ noen gang komme til dette stadiet, vedlegg. Bare den vedlegg fasen av kjærlighet er fysiologisk bærekraftig, og dermed kan tåle. Dette er forresten ekte kjærlighet, men begjær og personlig attraksjon scenen er en ‘ slags og en del av kjærlighet ’ for men så strålende som de kan være disse er alltid, og må være forbigående og korte bodde stadier.

Nå la oss komme til tilfeller. Det er en grunn til halvparten av alle ekteskap ender i skilsmisse. Husk at et ekteskap er betydelig vanskeligere og dyrere å oppløse som en ‘ dating forholdet ’ eller til og med en langsiktig ‘ bor i ’ forhold.

Så kan først forstå hvorfor de fleste ekteskap avslutte i første årene eller så fordi det bærer direkte på din situasjon nå. Du må forstå disse ting for å gå videre med og i noen tilfeller ‘ gjenoppbygge livet ditt ’.

Vær klar over, kan du ’ at å gjøre de samme feilene og re-engasjere de samme smerter hver gang fordi hvis du holder flytte ned den veien (som du kunne nå) så til slutt du vil ende opp ‘ gi opp på kjærlighet ’ og verre ennå på deg selv. Og ærlig de er begge en del av samme bare på ulike stadier.

Hvis du fortsetter ned den veien senere vil du komme til å innse at du ikke er virkelig i stand til å føle nesten noe lenger. Og da du vant ’ t vare mye heller. Hvis det ikke er målet du søker så forstå den ‘ veikart for kjærlighet ’ som vil bli presentert her. Fordi mens sorgen over en tapt elsker er forferdelig og ekte, det også kan sette føttene på starten av den svært banen til ‘ feeling ingenting ’.

Vet du hva som er den største determinate er hvor glade mennesker er i ekteskapet?

Vel, er det bare hvor glade de var med seg selv før ekteskapet.

Hvis du ikke godtar deg selv og fornøyd med i utgangspunktet deg selv da er det lite sannsynlig at du vil finne og nyte en virkelig varig og givende romantisk forhold til en annen, til du bli fundamentalt blir fornøyd med deg selv.

Ovenfor er nøyaktig hvorfor folk bruker milliarder av dollar på ‘ selv-forbedring programmer ’ hvert år. Det er derfor ‘ vekttap ’ alene er en multi-milliard dollar industrien. Folk er kjørt til å føle ‘ bedre om seg selv ’ akkurat som de er drevet og trenger å både gi og motta kjærlighet.

Selvfølgelig en del av at motivasjon for selv-forbedring, det være seg vekttap eller selvhevdelsestrening etc, er fordi de tror det vil gjøre dem mer ‘ attraktive ’ til det motsatte kjønnet. Vel, hvis de gjør det riktig vil det gjøre dem mer attraktiv for det motsatte kjønnet.

Men ser du at dypere ned de ønsker å være ‘ mer attraktiv for seg ’ første? Vi lært intuitivt å kjenne noen av disse store sannheter, selv om vi ikke kanskje fullt klar over dem bevisst til oss selv.

Derfor, i din søken etter kjærlighet må du først forsøke å gjøre deg fornøyd med deg selv. La meg si det noe primitivt uansett grad og uansett hva grunner du forakter deg selv, så så vil du være foraktet av de fleste alle andre også. Converse er også sant, hvis du er tydelig i fred med deg selv og i utgangspunktet fornøyd med deg selv, er det så mye lettere for andre å føle at samme måte om du også.

Hvis du forstå denne virkeligheten, så vil du se feilslutning i hva er ofte referert til som ‘ å finne din sjelefrende ’. Denne holdning og tenke gjenspeiler en personlig følelse av personlig ‘ ufullstendighet ’. Og så finne det ‘ en ment for du ’ vil magisk gjøre du blir ‘ fullstendig ’ med ditt ene sanne “ sjelefrende ’.

Dette er ikke bare ufarlig ‘ fantasy tenkning ’ enten; Det er ‘ ikke-tenkning ’ som bare ikke vil tjene deg i å finne og identifisere en egnet og kjærlig kompis. Dette er fordi denne holdningen svekker din ‘ gjør arbeidet ’ om å etablere din egen lykke med deg selv først.

Og naturligvis der isn ’ t bare ‘ en ekte soul mate ’ der ute for deg enten. Det er potensielt hundrevis av tusenvis og faktisk mange flere enn det som kan fylle den rollen og veldig bra for deg, det vil si hvis du ’ re fornøyd nok med deg selv for å oppfylle den rollen for dem også.

Nå la ’ s kort undersøke at tapt romantisk kjærlighet av deg. De var veldig fornøyd med seg selv? Gi den noen trodde, og du kan se at like før bryte opp begynte de var ikke så fornøyd med seg selv. De var fornøyd med deg på et tidspunkt i tid skjønt? Ja, de nesten sikkert var for en tid. Du engasjert naturlige dopamines og Serotonin i dem.

Men de var fornøyd med deg når de bestemte seg å bryte opp med deg? Nei, selvfølgelig var de ikke. Dopamin ’ s og Serotonin var bare ikke lenger utgitt for dem med deg lenger. De gikk av og så ‘ kjemi bare var ’ t der lenger ’. Det er ganske lett å se at nå isn ’ t det?

Men her er det virkelige problemet, og det er utfordrende en å forstå og akseptere men i tid vil du fordi du må. Personen du elsket aldri egentlig eksisterte på alle unntatt i ditt eget sinn. Du kan ha elsket ‘ dem ’, reiste med dem, etc, etc. Men personen du elsket var faktisk ‘ opprettet i ditt eget sinn ’ alene ut av den ‘ den faktiske personen som ’ i relasjonen. Kanskje din fantasi opprettet at bildet av din ‘ en og bare sjelefrende ’ du ble kjørt til har også. Men de var ikke.

De var ikke og aldri var ‘ vedkommende ’ du elsket så dyrt i tankene dine var de? Selvfølgelig var de ikke.

Biokjemikalier av Serotonin og dopamin ’ s gjøre dette ‘ for deg ’. Og forresten, de don ’ t kaller det ‘ dop ’ for ingenting. De tillater dette ‘ suspensjon av observasjon og forvrengning av persepsjon ’ om en annen elsket én. Det er deres presis biologiske formålet også.

Tenk på dette spørsmålet: “ hvordan ville løver kompis? ” svar “ veldig nøye ”. Lions få dopamin og Serotonin utgivelser før parring også. Det kutter ned på hva kan ellers være en gjensidig slakting.

Husk hvordan ‘ store ’ du følte i bare å være rundt de tidligere kjære? Selvfølgelig gjør du. Du sannsynligvis huske hvor spennende det pleide å være bare foregripe din møte med dem også.

På et tidspunkt dine tidligere elsker følte mye på samme måte om du også, det er dopamin ’ s og Serotonin. Alt dette er den ‘ naturlig måte ’. Men elskeren som forlatt du bare kom ut fra ‘ under spell ’ før du gjorde.

Følgelig, du var igjen helt forvirret. Kanskje du spurt deg selv “ hvordan kan de plutselig opptre som dette, så kald og fjern etter alle kjærlighet og ømhet vi delte sammen. De plutselig oppfører seg som ingen av som noen gang enda skjedd? ”

Nå er hva jeg har presentert så langt bare grunnleggende biokjemiske vitenskap som jeg er veldig kjent. Men jeg vil legge noe personlig her som jeg føler jeg har observert, men som ikke er etablert gjennom den strenge vitenskapelige metodikken slik har hva har blitt presentert så langt.

Det ser ut for meg som Dopamin ’ s og Serotonin nivåer har en tendens til å slippe av første i medlem av forholdet som ikke er så mye ‘ i fred med seg selv. Partneren som har flere self-doubts og mindre selv-aksept synes å komme ut fra under biokjemiske spell enklere og raskere enn den andre. Men igjen jeg forsiktig du dette ikke er virkelig opprettet ennå som statistisk supportable.

I dette “ del en av de ‘ biokjemi av Break-Up ’ jeg har prøvd å kaste noen lys og perspektiver på biokjemi som oppretter enorm vond ‘ kognitiv dissonans ’ som en tapt romantisk kjærlighet skaper i forlatte person. Kognitiv dissonans kan bare defineres (selv om altfor bare kanskje) som den ‘ forskjellen mellom hva du trodde du hadde, og hva du ‘ virkelig fikk ’.

I neste avbetaling må vi adressen hvorfor minner om en tapt kjærlighet er så levende og varig og smertefulle. Dette er biokjemi PTSD (posttraumatisk Stress Disorder). Det hjelper for å vite hva styrker arbeider på du og din atferd på ikke selvbevisst nivå og en tapt kjærlighet er definitivt kommer til å være en av dem også.

Og mest spesielt hvordan en tapt ‘ første ekte kjærlighet ’ (ikke å forveksles med nyvinninger seksuell partner) påvirker de senere ‘ verdensbilde ’ av romantikk. Som endret ‘ verdensbilde ’ ofte argumenter noen atferd som jobbe mot dem på en sub-bevisst nivå i deres senere jakten på kjærlighet.

Din fortid kan aldri endres, men din fremtid må være. Uvitenhet er smertefullt og dyrt, men kunnskap er virkelig enorm makt. Ansiktet fremtid bevæpnet med kunnskap om kjærlighet og romantikk og bare hvordan det fungerer det magi.

No comments:

Post a Comment