Tuesday, January 1, 2013

Store tegn at din eks Girlfriend ønsker du tilbake

Prøver å komme tilbake sammen med din ex kjæreste? Ikke sikker på hvor du står? Før du kan fikse din pause opp, må du vite hvordan å identifisere tegn at din ex ønsker du tilbake. Følgende retningslinjer kan brukes til å gjenkjenne tegn og signaler at din exgirlfriend er om klar til å date du igjen.


Når din ex er endelig klar til å avstemme ditt forhold, er hun kommer til å gi av flere ulike signaler. Det merkelige delen? Noen av dem hun ikke vil engang vet om. Ubevisst, vil din ex gjøre trekk som angir du bør fortsette. Hun vil bruke ord, kroppsspråk og andre måter å gi deg det grønn lyset at hun er klar til å komme tilbake sammen. Ved å vite hvordan å identifisere disse endringer i måten hun ser deg, kan du arbeide med dem. Dette er en av de viktigste måtene å vinne tilbake en ex kjæreste.


Nedenfor finner du noen av de sterkeste tegnene som din ex-kjæreste ønsker du tilbake:


* Din Ex forblir i Touch - hvis kjæresten din brøt opp med deg, og bestemte seg for det var, hun ville være ute av din livet ganske raskt. Men hvis din ex er fortsatt i konstant kontakt med deg (og ikke bare kontakt du startet, men faktisk yrke eller emailing du på hennes egen), er det alltid en stor Registrer. Om hun ringer deg på telefonen, er snakker ansikt til ansikt, eller til og med sende deg en tekstmelding eller to, dette indikasjoner som hun er fortsatt er interessert i deg som mer enn en venn. Og hvis hun gjemmer seg denne kommunikasjonen fra venner, eller en ny kjæreste? Det er en enda større tegn.


* Hun går ut av sin måte å se deg - fysisk å se en ex etter at du har brutt er alltid en sterk indikasjon på at en eller begge av dere fortsatt er ikke over forholdet. Hvis din ex er møte deg for korte besøk, en kopp kaffe, eller kanskje selv lunsj eller middag, er sjansene hun prøver å fortelle deg noe. She trenger ikke å outright si mye, så bør du se på hennes kropp omgangsspråk for tegn på at det er greit å komme på. Helst en ex holder kommunikasjon med deg, er det bra. Hun forlater døren til forholdet åpen, i tilfelle hun ønsker å reversere pause opp. Gjøre henne komfortabel når hun viser opp, ved å holde samtalen glad, lett, uformell og morsom. Over tid, vil hun åpne opp enda mer, følelsesmessig.


* Din Ex spør om din elsker livet (eller forteller du om hennes) - disse to tegn gå hånd i hånd, og de er en stor indikasjon at din exgirlfriend kanskje ønsker du tilbake. Selv om hun brøt opp med deg, din ex har vært å holde kontakten. Mange jenter gjøre dette slik at de kan overvåke din egen situasjon - ex ikke vil du flytte på hvis hun er fortsatt tiltrukket av deg. Faktisk, ingen kvinne ønsker henne exboyfriend å starte dating en annen jente... på minst til hun er flyttet på seg selv. Så hvis din ex spør om din egen situasjon? Det er et veldig godt tegn. Og hvis hun begynner å fortelle deg at hun ikke har en kjæreste av hennes egne, hun legger ut følehorn å se om du fortsatt er interessert.


* Hun endrer måten hun fungerer mot deg - dette er en av de siste fasene, albumet, at din ex er ute etter for å komme tilbake sammen. Husker da din ex først brøt opp med deg, og behandlet alt hun sa og gjorde med deg veldig nøye? Hvis plutselig hun er følelsesmessig Lukk igjen, har hun kastet det forsiktighet ut av vinduet for en grunn. Når din exgirlfriend begynner kommer på deg igjen med hengivenhet, komplimenter, og alle slags andre oppmerksomhet, er det et stort skilt at hun ønsker du tilbake. Noe har sannsynligvis forandret hennes sinn. Som hun blir flørtende, flørte tilbake med henne. La henne ta det uansett hvor hun vil, og følge henne lede.

1 comment:


  1. Jeg vil bare takke deg. Stavningen din har forandret livet mitt. Jeg var deprimert og var ikke helt sikker på at det ville fungere for meg. På toppen av det er jeg alltid motvillig til å kjøpe ting fra Internett. Men det tok bare en uke, akkurat som du sa! Nå er min bf tilbake med meg, akkurat som du annonserte. videresend dine opplysninger til Dr.Obodo på Mail: templeofanswer@hotmail.co.uk , eller whatsapp +2348155425481

    ReplyDelete