Sunday, May 13, 2012

5 Måter å helbrede et sønderknust hjerte

Bortsett fra å oppleve kan død av en venn eller en glad - eller vender kronisk depresjon - har et sønderknust hjerte være en av de mest akutte typene emosjonelle smerte kan du oppleve. Dette er fordi slutten av et forhold med kjærlighet kan bety en komplett og plutselige livet endring. Du mister noen til å klemme, hold og komfort deg. Du mister noen til å betro i. Du mister noen som kan du være fritt intime. Det er også vanlig å gå glipp av lukten av den andre personen, eller lyden av stemmen. Ja, heartache kan skade på mange nivåer.


Hva gjør overfor et sønderknust hjerte enda vanskeligere er at vanligvis ingen rundt du forstår hva du går gjennom. Husk, de fleste av dem har vært der på ett punkt eller en annen. Men, annen, akutte smerter av et sønderknust hjerte tones med tid (en av naturens liten barmhjertighet) - slik at folk rundt deg sannsynligvis har glemt bare hvor ille det kan få.


På utkikk etter måter å helbrede et sønderknust hjerte? Her er 5 måter:


1. Gi deg selv god plass:


Du må starte ved å gi deg selv god plass. Og jeg snakker ikke bare betyr plass bortsett fra din ex. Jeg snakker om plass bortsett fra alle. Hvorfor er dette så viktig? Fordi det er sannsynlig går at ingen rundt du gjennom noe lignende akkurat nå i sitt liv. Eller, hvis de er, deres situasjon er forskjellig fra din. That's right: du er i dette alene. Så, i stedet for følelsen vanskelig eller rart om å være rundt andre folk som bare ikke forstår - Velg ikke å være rundt dem i det hele tatt. Få borte i noen dager (eller lenger, hvis du kan). Endre din vanlige sosiale mønstre. Å gi deg noen vil tid alene at hjertet, hodet og ånd tid som trengtes for å helbrede.


2. Koble på nytt med røtter:


Når du har gitt deg selv at innledende mellomrom fra omtrent alle nær til deg, er neste trinn i helbredelsesprosessen å få kontakt med det som er viktig for deg mest. Ofte, etter en breakup er det lett å glemme hvem vi er bare litt. Vi får ute av kontakt med det som gjør oss latter, det som gjør oss glade. For å få tilbake i kontakt med den uskyldige, gleeful del av deg selv på nytt, kan du prøve å besøke stedet der du vokste opp. Eller gå gjennom en gamle boks (Ja, boksen - du vet, de fra når du var barn) av bilder. Kobler til på nytt med dine røtter er en flott måte å huske hvem du følger en breakup.


3. Gjøre noen små ting for din sjel hver dag:


For å helbrede den aching organ kjent som hjertet ditt, kan du gjøre minst en liten ting å glede din sjel hver dag. Det kunne lese en bok av sitater. Det kan få deg en spesiell kopp kaffe. Eller kanskje du slippe leke butikk og plukke opp en gamle favoritt fra når du var barn. Høres dumt? Ikke slå den inntil du har prøvd det. Gjør disse ting, kan det hjelpe å dag for dag, husk at du ikke er din heartache. Det er bare en svært reell, men svært passerer, ting som du vil snart være over.


4. Ta vare på dine fysiske velvære og helse:


Noen ganger er når vi er vondt følelsesmessig, det lett å la vår helse gå av veikant. Ikke la dette skje med deg. Ta vare på deg selv hver dag. Få nok søvn, få nok mosjon og spise godt. Du ville bli overrasket over hvor mye selvtillit litt kjærlighet og oppmerksomhet kan hjelpe deg gjennom den harde tiden.


5. Vurdere re-uniting med din ex:


Hvis du er en av de uheldig sjelene som har brutt opp med din elsker, men fremdeles føler sterkt at du skal være sammen, jeg har nyheter for deg: du kan være rett! Bare fordi skjebne har jobbet du denne hånden betyr ikke at skjebne har overtaket i kjærlighetslivet. I stedet, den som har overtaket i å avgjøre hvordan du føler og handle er ment for å være du! Hvis du helsing tror at du bør fortsatt være med din ex (og sted dypt ned din ex kan føle det samme måten), kan du vurdere å gjøre hva det tar for å få tilbake sammen med ham eller henne. Du kan ha mer innflytelse over situasjonen enn du tror.

2 comments:

  1. Ekte kjærlighetsspell Caster Dr.Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velstående staver, Beskyttelsesformer, Staver til ..Kontakt informasjon
    E-post: templeofanswer@hotmail.co.uk
    Ring, Viber og whatsapp +234815542481

    ReplyDelete
  2. Dette er et must-read vitnesbyrd av alle, jeg er her for å fortelle hele verden om en mann som reddet forholdet mitt, og denne store mannen heter Dr. IZOYA. Faktisk gjorde han en god jobb for meg ved å hente tilbake min eks-kjæreste som forlot meg og lover å aldri komme tilbake til meg igjen. Med dette har jeg innsett at det å gi ut Dr. IZOYA detaljer til verden vil gjøre mye bra for de som har ødelagte hjem eller et forhold for ham for å hjelpe deg med å fikse det ødelagte forholdet eller ekteskapet ditt. Du kan nå ham via e-postadressen hans drizayaomosolution@gmail.com, eller Hans Whatsapp-nummer: +12098373537. Ta kontakt med ham og se hvordan problemet ditt blir løst innen 24 timer. Han spesialiserer seg også i følgende saker ...
    (1) Du vil ha eksen tilbake.
    (2) Du vil bli forfremmet på kontoret ditt.
    (3) Du vil at menn / kvinner skal følge deg.
    (4) Du vil ha et barn.
    (5) Du er en gründer, og du vil vinne kontrakter.
    (6) Du vil at mannen din skal være din for alltid.
    (7) Du trenger åndelig hjelp.
    (8) Du har blitt lurt og ønsker å gjenvinne tapte penger.
    (9) Stopp skilsmissen.
    (10) Påkallelse av pengeritualer.
    (11) Vinn valg.

    ReplyDelete