Saturday, May 26, 2012

Livet går videre etter skilsmisse

Selv om din kjære en ikke er rundt lenger, må du du plukker deg opp og støv deg gå videre, fordi ingen andre kan gjøre det for deg til slutt. I følgende, vi skal se på noen av måtene der skilsmisse påvirker våre liv. Det er ingen måte å gjennomsnitt dette, selvfølgelig, som virkningen er forskjellig fra person til person.


Positivt and the Negative


Som alt annet som er av jord-shaking betydning i våre personlige liv, har skilsmisse også positive og negative virkninger. Og som alt annet som er menneskelige, finnes det ingen heldekkende svart-hvitt divisjoner her. En potensielt skadelige effekt kan gi oss styrke som vi ikke vet vi besittet og gjøre oss slår et nytt blad. På samme måte, hva syntes å være stor som en startpakke kan snart vokse til å bli en forbannelse i stedet for en boon, å få inn mer sorger enn den var antok for å eliminere. Faktorene sitert nedenfor er derfor dobbel-edged sverd, og hvordan vi kan se på dem, kommer an på våre sett med personlige forhold.


Ensomhet og mangel på intimitet


Å være ensom, og å være alene er ikke det samme. Man kan finne ensomhet fredelig og som en balsam, derimot, det kan vokse til en øredøvende stillhet til tider. Vi alle ønsker for menneskelig varmen av en annen stipendiat skapning ved siden av oss når vi er fysisk eller følelsesmessig ensom. Mange divorcees frykter retur hjem om natten som de ser de lange, mørk, uendelige ensom nettene strekker seg i fjerne. En kan være veldig ensom i en overfylt pub omgitt av venner, eller i et stille rom med ingen rundt. Å dette overvinne gnawing tomhet er alles personlige mål; Støttegrupper kan være nyttig for opp til en viss grad, men hjernen har å bli administrert av oss selv. Dyr, barn eller adoptere barn kan også hjelpe. Arbeid er også en god energiser.


Delingen av inntekt og eiendeler


Ifølge en undersøkelse påvirker skilsmisse gjennomsnittlig britisk statsborger mer grundig enn sykdom eller dødsfall. Hvor mange personer som har søkt om konkurs på grunn av til skilsmisse har også gått opp. Det generelle problemet som afflicts mer enn 60% av divorcees er behandling av tunge lån, inkludert raskt tatt personlige lån som kan føre til at en rekke komplikasjoner. Neste stor problemet er at for boliger. Aktivaet som har divisjon fører til maksimal problemer er residence. En ektefelle forblir vanligvis tilbake i huset, mens den andre er å flytte ut. Burgeoning eiendom prisene i Storbritannia har hindret de fleste divorcees fra å kjøpe leiligheter av sine egne, noe som resulterer i en fottur i rentals i noen områder i de viktigste byene. Det anbefales sterkt at du planlegger de økonomiske konsekvensene av skilsmisse i forveien slik at du ikke igjen plutselig hjelpeløs og fending for deg selv, og enda verre, dine barn også.


Enkelt Parenthood og forvaring


Barn er svært viktig til sine foreldre, og noen ganger, så viktig at de har blitt våpen i en kamp mellom to voksne. Felles varetekt kan være en løsning, men det er en dårlig idé hvis foreldrene fortsetter krangling, bruker deres barn som spioner, tvangsflyttet endre sine daglige tidsplaner etter hver husholdning osv. Enkelt forvaring med visitation rettigheter er det hotteste området av kampene i divorces, og når beslutningene er tatt, kan det være veldig vanskelig for enkelt overordnet takle plutselige byrden med å hente opp et barn alene. Vedlikehold kontingent, kan ikke tømmes i tide, og barn støtte byrået er ikke alltid lykkes i å bringe errant overordnede til boken. Varetekt har sin egen heartaches som noen overordnet kan angi hva som "nok" tid for å ha en sunn relasjon med en egen avkom. Barn trenger begge foreldrene til har balansert sinn, men de har et valg?


Nye forbindelser og saker


Det er ingen bruk i å holde på en tattered gamle relasjon etter skilsmissen er over og done with. Nye forbindelser og saker kan være himmelen eller helvete, avhengig av personer som er involvert. Men det er sant at noen mengden Arbeidslunsj er nødvendig etter skilsmisse; Ellers kan én Skyv inn en enkel bout av depresjon.


Personlig frihet


Hva er frihet? For noen betyr det kvelder med fester, for noen er det betyr en bedre karriere, og for noen, sjansene av brining opp barn bedre.

2 comments:

  1. Dr. Agbazara er en stor mand,denne læge hjælpe mig med at bringe tilbage til min kæreste, der bryder op med mig for et år siden med hans kraftfuld spell casting og i dag er hun tilbage tigger om at acceptere hende tilbage. så hvis du har brug for hans hjælp i et forhold eller ægteskab problemer kan kontakte ham på e-mail: ( agbazara@gmail.com ) eller WhatsApp ( +2348104102662 ). Og få løse dit problem som mig.

    ReplyDelete
  2. Dette er et must-read vitnesbyrd av alle, jeg er her for å fortelle hele verden om en mann som reddet forholdet mitt, og denne store mannen heter Dr. IZOYA. Faktisk gjorde han en god jobb for meg ved å hente tilbake min eks-kjæreste som forlot meg og lover å aldri komme tilbake til meg igjen. Med dette har jeg innsett at det å gi ut Dr. IZOYA detaljer til verden vil gjøre mye bra for de som har ødelagte hjem eller et forhold for ham for å hjelpe deg med å fikse det ødelagte forholdet eller ekteskapet ditt. Du kan nå ham via e-postadressen hans drizayaomosolution@gmail.com, eller Hans Whatsapp-nummer: +12098373537. Ta kontakt med ham og se hvordan problemet ditt blir løst innen 24 timer. Han spesialiserer seg også i følgende saker ...
    (1) Du vil ha eksen tilbake.
    (2) Du vil bli forfremmet på kontoret ditt.
    (3) Du vil at menn / kvinner skal følge deg.
    (4) Du vil ha et barn.
    (5) Du er en gründer, og du vil vinne kontrakter.
    (6) Du vil at mannen din skal være din for alltid.
    (7) Du trenger åndelig hjelp.
    (8) Du har blitt lurt og ønsker å gjenvinne tapte penger.
    (9) Stopp skilsmissen.
    (10) Påkallelse av pengeritualer.
    (11) Vinn valg.

    ReplyDelete