Friday, May 25, 2012

Hvordan du får din kjæreste tilbake - noen Tips

Hadde du har en fallende ut med din kjæreste? Kanskje følte du ganske bra om det for litt mens men nå du kan ønske han ville i det minste kaller. Kanskje du lurer på hvis, i et oppvarmet emosjonelle øyeblikk noen ting ble sagt av både deg som kanskje ikke bør har blitt sagt. Kanskje du savne ham og lurer på Hvis du ikke bør prøve å få ham tilbake. Komme tilbake din kjæreste etter en spyttet eller breakup kan være en vanskelig oppgave. Før du bestemmer deg for å selv prøve, må du sannsynligvis du stille deg selv noen spørsmål. Høyst betydelig, vil du ham tilbake fordi du virkelig elsker ham som han er, eller fordi du ville være skamme seg for å bli sett av vennene dine uten din trofé fyren? Var ditt forhold til en positiv en, der felles idealer og mål ble delt, eller gjorde forholdet består hovedsakelig av kamper og uenigheter?


Hvis du tror du og din kjæreste har noe spesielt og du vet dypt ned at han er kjærligheten til livet, deretter skylder du det til deg selv og ham å gjøre et ærlig forsøk på å få ham tilbake. Hvis dette er tilfelle ikke sitte og småkoke og la tankene dine spille gjennom 'hva om' eller 'Hvis bare jeg hadde gjort det' senarios - dette er bare ikke konstruktiv.


Du kan gå gjennom alle slags følelser; raseri og anger, lettelse og lengsel. Det er ok, det er normalt. Realisere skjønt, alle frem og tilbake til bare slitt deg ut. Ta en beslutning å la ham gå eller få ham tilbake - its like enkelt som.


Hvis du bestemmer deg for å få ham tilbake, og deretter må du bestemme hvordan du skal gjøre det. Du kan gå direkte, ærlig og dyptfølt ruten. Hvis det er alt det tar anser deg selv heldig. Bare fortell ham du elsker ham og ønsker ham tilbake, og at du er villig til å arbeide på forholdet. Hvis du føler at du har gjort en feil eller mistet din kul du må være villig til å be om tilgivelse, hvis du føler at han var den som skrus opp, du må være villig til å tilgi, og ikke dvele ved siste fornærmelser, fakkel-ups eller klager.


Hvis du ønsker å være litt mer manipulerende - og du vet han er en sjalu, kan bare han ser du med en attraktiv fyren være nok til å sende ham kjører tilbake til deg. Du kjenner din mann og hvis du føler deg som vil fungere, gå for det - bare realisere - det kan backfire.


Kan være vanskelig å komme tilbake din kjæreste og venner kan ikke alltid være støttende. Hvis du er virkelig alvorlig om å få din ex-kjæresten tilbake, la meg anbefaler en ikke-konvensjonelle guied som ble skrevet for folk i din eksakte situasjon, det er en stor ressurs for å holde dine mest verdifulle forholdet sunn. For å oppdage mer - kan du besøke nettstedet mitt i "Om forfatteren"-delen. Jeg ønsker deg styrke og visdom for å få din ex kjæreste tilbake - og holde ham ved din side.

No comments:

Post a Comment