Thursday, May 10, 2012

Å fikse Breakups: 5 trinn for

Gå gjennom en alvorlig breakup kan være som traumatizing følelsesmessig en opplevelse som nesten alt som kan skje med deg i livet. Hvis du nylig har gått gjennom en vanskelig breakup, er du sannsynligvis søker svar. Hvorfor dette skje? Hva kunne jeg ha gjort for å unngå det?


Jeg er her for å si at, dessverre, det er ingen "en størrelse passer alle" svar på disse spørsmålene. Det er fordi riktige svar er forskjellig fra person til person, par til par. Historien i ethvert gitt romantisk forhold er unikt: hver enkelt leder sin egen meandering banen. Men svarene er hva du trenger hvis du vil reparere ditt forhold.


Så, hva kan gjøres med å fikse breakups? Her er 5 trinn:


1. Komme i kontakt med dine egne behov og ønsker først


Å ha en breakup kan gjøre du føler at du fikk i en bilulykke emosjonelle tilsvarende. Du føler deg litt desorientert, ut av sorterer. Du føler deg svimmel. Du kan føles som ler et øyeblikk, gråt neste. Før du kan effektivt fastsette din breakup, må du gi deg selv noen gang komme i kontakt med "real du" på nytt. Så, hvordan får du i kontakt med dine egne behov og ønsker? Lese en favoritt Roman. Gjør noen loggføring. Ta noen turer. Gjør hva er det som får deg fokusert på ting som sak til deg mest i livet - uavhengig av status for ditt forhold.


2. Bestemme om han eller hun er verdt å få tilbake


Når du føler deg litt mer sentrert, er det på tide å ta over situasjonen. Selv om det er vanskelig å gjøre, kan du prøve å se objektivt på ditt forhold. Hva var fungerer, hva var ikke? Ser tilbake i løpet av ditt forhold, hvordan ville du dømme handlingene til både deg selv og din partner? Var du begge slag og omsorg mot hverandre? Du vise hverandre du hver fortjent respekt? Før du gå om å fikse en breakup, må du sørge for at innsatsen ville være verdt det.


3. Svelge din stolthet og gjør det første trekket


Hvis du bestemmer deg for at fikse din breakup er den riktige tingen å gjøre, må du tenke på den beste måten å faktisk å nærme dine ex igjen. Ja, som kan bety svelging din stolthet og gjør det første trekket. Det er aldri lett å gjøre, spesielt hvis det var din ex som startet breakup. Likevel, væpnet med høyre kunnskap, sjansene er bedre enn du kanskje tror å løse ditt forhold.


4. Gjøre noe uventet å forbedre ditt utseende


Før du nærmer deg din ex med utsiktene til å komme tilbake sammen, kan du gjøre noe for å forbedre din ser ut. Prøv en annen hairstyle. Starte en øvelse rutine å miste 5-10 pounds. Kjøpe en ny drakt eller to. Husk, ser saken - uavhengig av hvor godt du kjenner og elsker hverandre. Ved å sette litt ekstra innsats i din ser ut, er du øker dine sjanser for en vellykket reunion med din ex mer enn du kanskje tror.


5. Ta det sakte


Når du nærmer deg din ex og starte en dialog om ditt forhold til ham eller henne, kontroller du ta det sakte. Du må gå før du kjører. Hvis du skifter for raskt, kan du risikere å ødelegge alt du jobber så hardt for.


Fikse breakups er både en kunst og en vitenskap. Hva du trenger er lyd råd som har fungert for tusenvis av andre jilted elskere. Må du bruke denne råd fagmessig på din egen situasjon. Det er en vinnende kombinasjon.

No comments:

Post a Comment