Sunday, May 27, 2012

Økonomiske problemer i skilsmisse

De økonomiske aspektene skilsmisse er mange og svært komplekse spesielt for ektefelle som ikke har vært håndtering finanser av familien. Det har en varig innvirkning på fremtiden og fremtiden for barna. Skilsmisse kan ha mer finansielle innvirkning på livet ditt enn bare å kjøpe et nytt hus eller planlegger en pensjonisttilværelse. Ikke villig gir opp hva er rettmessig din, spesielt hvis du er den med forvaring av barn.


Ikke anta at din advokat vil beskytte deg økonomisk også. Det er jobben som en økonomiplanlegger å vurdere den virkelige verdien av dine eiendeler, tar skattemessige konsekvenser i betraktning, og å gi deg økonomisk planlegging råd før til en skilsmisse betalingsdato. Det er derfor å ha en skilsmisse financial planner arbeider med din advokat er en uvurderlig investering i din fremtid.


En skilsmisse økonomiplanlegger er en skilsmisse profesjonell være seg en advokat eller en revisor som har fullført spesialisert trening i økonomiske saker av skilsmisse gjennom en anerkjent Institutt for skilsmisse Finans som Academy av finansielle skilsmisse utøvere. En økonomiplanlegger må også oppfylle kravene for pågående videreutdanning og følger en streng kode av etikk.


En ekspert til å guide deg øker sjansene for å komme fram til en løsning som fullt løser dine langsiktige finansielle behov og evner, og de av din ektefelle også. Det gjør at begge partnerne en klarere syn på sin økonomiske framtid. En økonomiplanlegger forteller deg også på likviditet av eiendeler, felles lån, interesse og gjeld betalinger som er tilknyttet din del av eiendeler.


En finansiell bosetningen består av en avtale om problemer som alimony, barnet støtte og delingen av egenskapen. Delingen av sivilstanden eiendeler som hus, biler, avgang planer, forsikringspoliser, aksjer andeler, skatt refusjoner og betalinger, kunstverk og antikviteter, boliglån, lån betalinger, kredittkortsaldoen er også inkludert.


Før du nærmer deg en advokat, fungerer megler eller en planner prøve og gjøre spade angående din økonomi. Liste din sivilstanden eiendeler og få appraisals der det er nødvendig som fungerer for kunst og antikviteter. Beregne barnet støtte må dekke mat, boliger, barnehage, klær, læremateriell og andre utgifter. Få skriftlig bekreftelse fra din ektefelle arbeidsgiver av din ektefelle lønn, ferie balanse, bonuser og aksjeopsjoner. Hvis du har et godt inntrykk av din ektefelle inntekt potensial.


Prøv og nå en ute av domstolen utligning Dessverre hadde havnet. Spør din advokat å forberede et forslag etter å ha konsultert økonomiplanlegger holde spesifikke behov i tankene. Oppmuntre din ektefelle for å gjøre det samme og presentere deg. Hvis det ikke er mulig vil deretter domstol avgjøre som for deg.


Når det er klart at en skilsmisse er overhengende, avbryte alle felles bankkonti og åpne individuelle konti. Avbryt alle kredittkort og få nye i ditt eget navn. Lukk alle ubrukte kundekontoer, og varsle kreditorer av endringen i Sivilstand.


Selv mens en endelig beslutning blir gjort andre kommer faktorer i spill som loven i staten. Noen stater går for lik delingen av egenskapen mens andre gå for rettferdig division som er forskjellig fra samme divisjon.
Når bosetningen i er plass og skilsmisse har fått er det innlegg skilsmisse finansielle planlegger å bli tatt vare på. Som du takle andre effekter av skilsmisse, er det viktig å bryte opp din finansielle skilsmisse også.


Etter at dine eiendeler har vært delt lovlig, kan du endre navnene på huset gjerninger, aksjer og obligasjoner og bil titler, etter behov. Endre beneficiaries på investeringer, avgang planer, Livsforsikring Policyer og sparekontoer. Oppdatere din vilje. Sjekk din kreditt-rapporten, for å sikre at din ektefelle har ikke påløpt gjeld i ditt navn siden din skilsmisse eller separasjon.


Også, holde kopier av deg støtte sjekker du har foretatt eller mottatt. Hold en pågående konto og finans av betalinger og beholde alle støttedokumenter. Klargjør en finansiell plan for neste år ved å sette mål for kort, middels og lang sikt.


Du kan begynne å spare hva du kan. Forberede en innlegget skilsmisse timeplan for fremtidige hendelser som forventet endring på barnet støtte grunnet barn eksamen fra videregående skole eller datoene for store utbetalinger skal gjøres.


Skilsmisse kan være økonomisk ødeleggende for én eller begge parter; det resulterer ofte i lavere levestandard enn tidligere. Utdanne deg selv og å ta noen forholdsregler kan imidlertid redusere syk påvirkes.

1 comment:

  1. Dr. Agbazara er en stor mand,denne læge hjælpe mig med at bringe tilbage til min kæreste, der bryder op med mig for et år siden med hans kraftfuld spell casting og i dag er hun tilbage tigger om at acceptere hende tilbage. så hvis du har brug for hans hjælp i et forhold eller ægteskab problemer kan kontakte ham på e-mail: ( agbazara@gmail.com ) eller WhatsApp ( +2348104102662 ). Og få løse dit problem som mig.

    ReplyDelete